Herkesde aynı olmuyor canım ..benim ilk dış gebeliğimde tüpde kalp atışı bile vardı ama ne leke nede kasık ağrım hiç olmamıştı..O zaman sen kimyasal gebelik yaşamışsın canım çünkü dış gebelikte başında bile olsa ara ara sol yada sağ tüpe nereye yerleştiyse oralarda sızlama ve hafif sancıyla kendini göstermeye başlıyor
Geçmiş olsun cnm. Korkman normal ben de korkmuştum ama düzenli takip yaptırırsan herşey sonunda yoluna giriyor. İğneden korkma çok düşük doz yapıyorlar. Yaparken biraz yakıyor o kadar. Bende yan etki yapmadı. Umarım bir an önce atlatırsın. İhmal etme sakın.Yani kendi kendime dusunuyorum madem dis gebelikse neden kanamam en basta oldu. Ve parca geldi ilk gece. Ben lekelenme yasayip kanamaya donunce anladim bi terslik oldugunu oyle baktirdim beta hcg ye. Ya da kimyasal gebelik gecirdim diyelim. Neden hala yukseliyor bu degerler. Kanamam epey azaldi. Dusmesi gerekmez mi? Doktor suan bisey demek icin erken diyor. Ve ben her bekleyisimde izdirap cekiyorum. Cok korkuyorum
Cok sagol canim. Belki ne oldugunu bilsem daha rahat edicem ama bu belirsizlik cok yoruyor. Yarin yine kan verecem bakalim ne olcak..Geçmiş olsun cnm. Korkman normal ben de korkmuştum ama düzenli takip yaptırırsan herşey sonunda yoluna giriyor. İğneden korkma çok düşük doz yapıyorlar. Yaparken biraz yakıyor o kadar. Bende yan etki yapmadı. Umarım bir an önce atlatırsın. İhmal etme sakın.
2 günde bi olcturuyorum en son cuma olcdurdum pazartesi bi dahaSon ölçümden bu yana kaç gün geçti?
Igneden sonra kanama oldu demi?Kese rahimde değildi ..değerim 1900 lerde idi tek doz yeterli geldi bana..hiç yan etkisinide görmedim..bünye ile alakalı sanırım..
Tabi iğneden bir kaç gün sonra lekelenmeler kanamaya dönüştü ve değerlerim hızla düştü..Igneden sonra kanama oldu demi?
Benim iğneden dört gün sonra kanama başladı ama değerlerim düşmedi...Igneden sonra kanama oldu demi?
Ee ne yaptin peki?Benim iğneden dört gün sonra kanama başladı ama değerlerim düşmedi...
Tekrar iğne yaptılar ama iç kanama başladı o arada ameliyatla tüpü aldılar. Aslında 2. iğneden sonra değerim düşmeye başlamış ama tüp yırtıldığı için bir manası kalmadı...Ee ne yaptin peki?
Çok geçmiş olsun canım bence rahim filmi çektir ben istediğim halde cekmediler türlerde tıkanıklık var mı yok mu o belli olur eger tıkanıklık varsa ikinci de dış gebelik olur onu önlemek için istemiştir senin doktorun işi şansa bırakmamış bence çektir canım tekrar geçmiş olsunmerhaba kızlar ben de 5 ay önce dış gebelik geçirdim..değerlerim düzenli artmadı biraz erken farkettik neyse ki..iğne oldum metotreksat.değerlerimi düşürdü iğne ama rahimde kanamaya yol açtı sonra bir de küretaj olmak zorunda kaldım. doktorum küretaj yapmazsak kanaman durmaz dedi..rahim filmi istedi ama 2 ay sonrasına. ben çektirmedimdış gebelik sonrası rahim filmi istedi mi sizin doktorlarınız da?
Oncelikle geçmiş olsun ilk dış gebeligimde demişsin ona takıldım ikinci de mi dış gebelik oldunuzHerkesde aynı olmuyor canım ..benim ilk dış gebeliğimde tüpde kalp atışı bile vardı ama ne leke nede kasık ağrım hiç olmamıştı..
Evet ilkinde tüpüm alındı ikincide iğne ile sonlandırıldı..Oncelikle geçmiş olsun ilk dış gebeligimde demişsin ona takıldım ikinci de mi dış gebelik oldunuz
Ben ikinciyi denemeye çok korkuyorumEvet ilkinde tüpüm alındı ikincide iğne ile sonlandırıldı..
Korkma tatlım nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. ..Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah..Ben ikinciyi denemeye çok korkuyorum
Amin inşallahKorkma tatlım nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. ..Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah..
Benim kasığımda yanma vardı. Kahverengi lekelenmelerim vardı. Diğer belirtiler normal gebelik belirtileriyle aynıydı.Dış gebelik belirtileri neler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?