Dış gebelik

Herkesde aynı olmuyor canım ..benim ilk dış gebeliğimde tüpde kalp atışı bile vardı ama ne leke nede kasık ağrım hiç olmamıştı..

Yani kendi kendime dusunuyorum madem dis gebelikse neden kanamam en basta oldu. Ve parca geldi ilk gece. Ben lekelenme yasayip kanamaya donunce anladim bi terslik oldugunu oyle baktirdim beta hcg ye. Ya da kimyasal gebelik gecirdim diyelim. Neden hala yukseliyor bu degerler. Kanamam epey azaldi. Dusmesi gerekmez mi? Doktor suan bisey demek icin erken diyor. Ve ben her bekleyisimde izdirap cekiyorum. Cok korkuyorum

Geçmiş olsun cnm. Korkman normal ben de korkmuştum ama düzenli takip yaptırırsan herşey sonunda yoluna giriyor. İğneden korkma çok düşük doz yapıyorlar. Yaparken biraz yakıyor o kadar. Bende yan etki yapmadı. Umarım bir an önce atlatırsın. İhmal etme sakın.

Cok sagol canim. Belki ne oldugunu bilsem daha rahat edicem ama bu belirsizlik cok yoruyor. Yarin yine kan verecem bakalim ne olcak..

Kızlar bnm degerlerm 2 güne bir iki katından yüksek düzenli artıyo ve kanamam hiç olmadı henüz doktora gitmedm .bu gebeliğin dış gebelik olma ihtimali varmı kasığım sızlıyo arada

Ee ne yaptin peki?
Tekrar iğne yaptılar ama iç kanama başladı o arada ameliyatla tüpü aldılar. Aslında 2. iğneden sonra değerim düşmeye başlamış ama tüp yırtıldığı için bir manası kalmadı...

Kızlar laparoskopiden sonra 12 gün geçti ama hala göbeğim inmedi. Ne zaman inecek bu

Çok geçmiş olsun canım bence rahim filmi çektir ben istediğim halde cekmediler türlerde tıkanıklık var mı yok mu o belli olur eger tıkanıklık varsa ikinci de dış gebelik olur onu önlemek için istemiştir senin doktorun işi şansa bırakmamış bence çektir canım tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…