Dış görünüş mü karakter mi

kitapsevenbiri

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
73
55
18
25
Bana Bir tane görücü geldi. Benden 6-7 yaş büyük. İlk baş telefonla mesajlaştık biraz konuştuktan hemen sonra bebeğim birtanem demeye başladı bu adam ben rahatsız oldum ister istemez bilmiyorum belki de normaldir neyse ben bu kişinin tipini de çok beğenmiyorum konuşmamızda da çok elektrik alamadım konuşmayı bitirdim düzgün bir şekilde. Aradan birkaç ay geçti aracı kadın bize geldi kaç kere o kişi çok iyi falan diye övüyor neymiş onun evlendirdikleri hep mutlu oluyormuş öyle örnekler veriyor ev alacak paraları varmış vs. Baya övdü yani iyi birine benziyor gibi tabi tam olarak bilemem. Ama benim tipi hoşuma gitmiyor kel ve yüzü de çökmüş erkenden yanıma yakıştıramıyorum arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor ( bende dünya güzeli değilim ama dış görünüş olarak biraz daha hoşuma giden birisini isterdim açıkçası) şimdi size sorum tip mi karakter mi daha önemli acaba tipine bakıp reddetsem ilerde pişman olur muyum ya da yola devam etsem şey der miyim krşke benim kocam da biraz genç olsaymış gibi düşünür müyüm bilmiyorum.
Not 26 yaşındayım ailem çok baskı yapıyor evlilik konusunda karşıma bana göre birisi çıkmadığı için evlenemedim bu konuda suçlu hissettiriyorlar. Elini çabuk tut bu yaştan sonra dullar çocuklular çıkar karşına diyorlar 😞

Son düzenleme:
Son zamanlarda herkes karakter diye tutturmuş gidiyor. Tamam karakteri iyi olsun ama birazda gözümüze ve kalbimize de hitap etsin yani.
Şahsen dış gürünüşünü beğendimediğim bir adam dünyanın en iyi karakterinede sahip olsa beni etkilemez.

kendi adima konusacak olursam dis gorunusunu begenmedigim birinin icini merak etmem. o adamla ayni yataga girmek istemedikten sonra onemi yok cunku bunun. ama her sey mi hayir? dunyanin en yakisiklisi da olsa karakteri bok gibiyse bu dunyada cehennemi yasatir insana

Tip önemli değil senin beğenmen elektrik alman önemli. Aynı yatağa gireceksin bu adamla. İstemediysen istememişsindir başkalarının ısrarıyla evlilik olmaz E
Evet işte onun tipinin bana hitap etmesi lazım ama yok yani olmuyor böyle bir insan çıkmadı hiç karşıma :((((

Son zamanlarda herkes karakter diye tutturmuş gidiyor. Tamam karakteri iyi olsun ama birazda gözümüze ve kalbimize de hitap etsin yani.
Ben şahsen dış gürünüşünü beğendimediğim adam dünyanın en iyi karakterine sahip olsa da beni etkilemez.
Bu düşünce mantıklı geliyor bana ama çevrem sağolsun neymiş efendim erkeğin yakışıklısı çirkini olmaz efendisi olur vs diyor

Evlilik baskısına pek aldırış etme çünkü bu devirde düzgün erkek sayılı kaldı. Yaşın geçiyor muhabbeti de çok saçma eski zamanda değiliz. İçine sinmeyen biriyle kesinlikle görüşme. Sevmediğin biriyle de ciddi yola girme.

kendi adima konusacak olursam dis gorunusunu begenmedigim birinin icini merak etmem. o adamla ayni yataga girmek istemedikten sonra onemi yok cunku bunun. ama her sey mi hayir? dunyanin en yakisiklisi da olsa karakteri bok gibiyse bu dunyada cehennemi yasatir insana
Evet doğru cidden beni görüşmeye zorluyorlar ama tipini beğenmediğim için onun hakkında da bir şey merak etmiyorum ne konuşacağız bilmiyorum

Bu düşünce mantıklı geliyor bana ama çevrem sağolsun neymiş efendim erkeğin yakışıklısı çirkini olmaz efendisi olur vs diyor

Neden erkek kıtlığı mı var, bu nasıl bir düşünce yapısı? Çok istiyorlarsa kendileri öyle evlensin.

Son düzenleme:
Beğenmediğiniz, istemediğiniz adamla senelerce nasıl sevişeceksiniz?

Evet her şey dış görünüş değil, karakter de çok önemli ama beğenmeniz, beğenmeseniz bile elektrik alıp adamı arzulamanız lazım. Arzu illa biscolata erkeğine olmuyor, yeri geliyor hiç tipiniz olmayan bir adamla sabahlar olmasın moduna giriyorsunuz, yeri geliyor çok yakışıklı adamı dünya ahiret abiniz görüyorsunuz.

Eğer o elektriği almadıysanız hiç zorlamayın, ömür geçmez.

Ne tip ne efendi vs. değil ilgili erkek olması önemli. İlgi dediğim aşkım bitanem demesi değil, gerçek ilgi. Gerçekten ilgili biri mi? Sorumluluk alan biri mi? Bunları önemserdim ben tabi bu ben sizin için dış görünüş çok önemliyse reddedin. İleride sorun oluyor evet.

Görücü usulü yapılan tanışmada hemen canım bebeğimli hitaplar kullanan erkek gevşektir. Ayrıca görücüler kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemez. Uzaktan gördüğü kadarıyla tanır o kişiyi. Millet kendi çocuğunun bile ne haltlar yediğini bilmiyor, kimse kimseye bu kadar kefil olamaz.

Ayrıca beğenmediğin biriyle evliliği normal bulan olursa şu an halihazırda bdvde aktif olan şunu konuyu okumasını tavsiye ederim.

Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?

Ne tip ne efendi vs. değil ilgili erkek olması önemli. İlgi dediğim aşkım bitanem demesi değil, gerçek ilgi. Gerçekten ilgili biri mi? Sorumluluk alan biri mi? Bunları önemserdim ben tabi bu ben sizin için dış görünüş çok önemliyse reddedin. İleride sorun oluyor evet.
Babası öldüğü için baba rolünü o üstlenmiş bu yüzden sorumluluk sahibi diyebilirim. İşte dış görünüş olarak içime sinmesi önemli

Annen hangi çağda yaşıyor acaba? 26 yaşında kıxın karşısına neden dul ve çocuklu adamlar çıksın, artık insanlar 30'dan önce kolay kolay evlenmiyor. Bu adama gelince, sakın evlilik niyetiyle görüşme çünkü hiç hoşlanmıyorsun adamdan. Daha iki görüşmede aşkım balım falan diyorsa da yav... k olma ihtimali çok yüksek bence.

Back
X