- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Masallas tebriklerBen spor yapmadan verdim 5-- 6 ay sürdü 9 kilo verdim tabi bi öncesi daha var toplamda 18 19 kilo vermiş oldum.
Neden pisman olayim?Iyi ki paran yok diyorum pisman olacagin seyler yapmamis olursun.
Yok ben mide ameliyati olmaktan bahsetmiyorum2Bin liraya da rinoplasti yapan var 30bin liraya da ,bunun tam bi fiyati yok. Kilo vermek ameliyat olmaktan daha zahmetsiz ve risksiz bence,nacizane tavsiyem diyetisyene gidip normal kilonuza donmek icin harcayin enerjinizi.
Masallah ya darisi basimaBir sene de 22 kilo gitti benden :)
Tabi insani en guzel gosteren sey kendisini sevmesi ama ben kendi dis görünüşumle barisamiyorymKendini oldugu gibi kabul eden insan güzeldir.
Geri kalan seyler bakimla, temizlikle ve saglikla alakali..yoksa herkesin kendine göre has bir güzelligi vardir.
Mesela bir kiz taniyorum burnu kemerli..ben kemerli burunlari pek güzel bulmazdim. Ama bu kiz kendisiyle okadar barisik ki icten disari dogru bir güzellik yansitiyordu..her haliyle parliyordu ben burdayim böyleyim diyordu.. o kemerli burun oldu güzel :) anladin mi canim? Baskasinin burnunu vs yaptirma ..kendin ol kendini kabullen yeter.
Buyuk ihtimal abartiyorsunuz cunku.estetige karsi degilim yapmam gerekliydi benim ve burnumdan ameliyat oldum.harbi buyuktu ama benimki :) o zaman bile pisman oldum.Neden pisman olayim?
Zayıflamaya çalışsan olmazmı insanın kendine güveni geliyorKızlar bende cok fena dis gorunus takintisi var. Kilo alip kendimi eve kapattigimdan beri hicbir yerimi begenmemeye başladım. 21 yasindayim ve burun estetigi, kas kaldirtma, cene torpuletme ve elmacik kemigi dolgusu yaptirmak istiyorum. Herkes sacmalama senin yuzunde hicbir sorun yok diyo ama ben sanki bu estetikleri yaptirmazsam asla guzellesemicem gibi geliyo. Tabi bu arada ben ogrenciyim ve malesef tek bir estetik yaptiracak param yok! Ailemde de bunlarin hepsini karsilayacak para yok malesef. Ben para biriktirmek istiyorum sizce nasil daha hizli para biriktirebilirim? Yazin calismayi dusunuyorum. Estetik fiyatlari minimum ne kadardir?
Neden pisman oldunuz goruntusu kotu mu oldu?Buyuk ihtimal abartiyorsunuz cunku.estetige karsi degilim yapmam gerekliydi benim ve burnumdan ameliyat oldum.harbi buyuktu ama benimki :) o zaman bile pisman oldum.
Zayiflamaya calisiyorum zaten ama artik zayiflasamda yuzumu eskisi gibi begenmicem gibi geliyo. Kusur buldum bi kereZayıflamaya çalışsan olmazmı insanın kendine güveni geliyor
Çıkar aklından bunları başka şeylere odaklan daha küçüksün bunları neden sorun ediyosun hayatın tadını çıkarmak varken neden aklını bunlarla karistryosunZayiflamaya calisiyorum zaten ama artik zayiflasamda yuzumu eskisi gibi begenmicem gibi geliyo. Kusur buldum bi kere
Gercekten bilmiyorum. Garip bi psikolojideyim kendimi cirkin bulmuyorum aslinda ama mukemmelliyetcilik mi basladi artik bilmiyorum olabildigince kusursuz olmak istiyorum. Evet kusursuz insan yoktur ama kendimde en azindan icime daha cok sinen bi dis gorunuse sahip olmak istiyorum. Bu insanlarin sandigindan daha cok yipratiyo beni gece gunduz bunlari dusunuyorum sanki bunlar olmazsa bi daha asla mutlu olamicam gibi geliyoÇıkar aklından bunları başka şeylere odaklan daha küçüksün bunları neden sorun ediyosun hayatın tadını çıkarmak varken neden aklını bunlarla karistryosun
O goruntu benimde hosuma gitmiyor. Hokka burunlar, silikonlu dudaklar... Ben oyle beni komple degistirecek estetikler yaptirmam zaten sadece ufak dokunuslar istiyorumEstetik kaygılar yüzünden, kendisi ile çok fazla uğraşan insanların sorunlu olduğunu düşünmüşümdür hep.
Sizi tenzih ederim konu sahibi , ama çevremde gördüğüm bu maalesef.
Sevgisizlik, mutsuzluk, güvensizlik vs.
Eskik olanı, bu yöntem ile kapatmaya çalışmak gibi.
Sonuç, birbirine benzeyen bir sürü kadın var zaten, bu sürüye dahil olmamanızı dilerim.
O kadar kolay degil bende istemezdim boyle seyler dusunmekTatlım sana daha kolay bi yöntem söyliyim, "kafanı" değiştir
Ya aslinda cene degil cene kemigi diycektim cok sivri oldugu icin torpuletmek istiyorum sivriligini aliyo.Çene törpületme ne?
Tabi insani en guzel gosteren sey kendisini sevmesi ama ben kendi dis görünüşumle barisamiyorym
Ya okudum okudum durdum. Ve bende bi merak uyandirdi. Bi resmini atarmisin bana ozelden canim? Seni gorebilirmiyim?Tabi insani en guzel gosteren sey kendisini sevmesi ama ben kendi dis görünüşumle barisamiyorym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?