- 10 Aralık 2010
- 714
- 1.003
- 303
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Hayir tabi ki eskisinden iyi oldu ama ne biliyim oyle bi duygu yasamistim ameliyat sonrasi.bence size hic gerek yok daha once begendiginizi soyluyosunuz. kilo oldugu icin her seyi takinti yapiyo olabilirsiniz.anlik buhrana girip estetik yaptirmayin aman :)en guzeli kilo vermeye bakin :)Neden pisman oldunuz goruntusu kotu mu oldu?
İşte medyanın dayattığı renkli göz, küçük burun, koca dudaklar, büyük göğüsler, uzun boy gibi çeşitli kalıplar yüzünden çoğu genç kızımız kendini beğenmez bir şekilde geziyor. Bu saydığım özelliklere sahip kadınlar sürekli gözümüze sokuluyor. Halbuki onlardan tamamen zıt özellikte o kadar güzel kadın gördüm ki, onlardan çok daha güzellerdi.Gercekten bilmiyorum. Garip bi psikolojideyim kendimi cirkin bulmuyorum aslinda ama mukemmelliyetcilik mi basladi artik bilmiyorum olabildigince kusursuz olmak istiyorum. Evet kusursuz insan yoktur ama kendimde en azindan icime daha cok sinen bi dis gorunuse sahip olmak istiyorum. Bu insanlarin sandigindan daha cok yipratiyo beni gece gunduz bunlari dusunuyorum sanki bunlar olmazsa bi daha asla mutlu olamicam gibi geliyo
Bekle canim aticamYa okudum okudum durdum. Ve bende bi merak uyandirdi. Bi resmini atarmisin bana ozelden canim? Seni gorebilirmiyim?
Ben kac senelik uyeyim burda beni bilen bilir, guvenebilirsin bana. Ciddi ciddi bu saydigin ameliyat ve dokunuslarin gerekliligini gozden geciricem.
Diger bi konu;Bende su gunler cok asiri burun estegi dusunmeye basladim ama cesaret edemiyorum. Belki birbirinizin isine yarariz karar vermekle.
Haklisin ama en azindan aynaya baktigimda eskisinden cok daha guzel hissedicemdis görüsünü ameliyat sayesinde degistirir ve o zaman güzel hissedeceksen kendini bu sadece bir illuzyon kandirmaca dan ibaret.. suan seni ne engelliyor ki öyle hissetmek icin? hicbirsey..sadece kendi aklinda kurdugun güzel/cirkin tanimlari..
Acaba oncesi sonrasi fotonuz var mi bana ozelden atsaniz?Hayir tabi ki eskisinden iyi oldu ama ne biliyim oyle bi duygu yasamistim ameliyat sonrasi.bence size hic gerek yok daha once begendiginizi soyluyosunuz. kilo oldugu icin her seyi takinti yapiyo olabilirsiniz.anlik buhrana girip estetik yaptirmayin aman :)en guzeli kilo vermeye bakin :)
Ya biliyo musun ben sana katiliyorum bende oyle dusunuyorum ama kendimide estetik fikrinden alikoyaniyorum. Ben zaten oyle hokka burun vs hic sevmem. Burnum disinda diger yerlerimi tamamen degistirmeyi asla istemem sadece kucuk dokunuslar istiyodumİşte medyanın dayattığı renkli göz, küçük burun, koca dudaklar, büyük göğüsler, uzun boy gibi çeşitli kalıplar yüzünden çoğu genç kızımız kendini beğenmez bir şekilde geziyor. Bu saydığım özelliklere sahip kadınlar sürekli gözümüze sokuluyor. Halbuki onlardan tamamen zıt özellikte o kadar güzel kadın gördüm ki, onlardan çok daha güzellerdi.
Estetik dusunuyo musun? Istersen bana ozel mesajdan foto at canim merak ettimBende kendimi güzel bulurum ama bir çığlık bi bişi lik var.kendi kendime kuruntu mu yapiom güzelim mi saniyorum bilmiyorum.
Cok guzel bi yazi emegine saglik.Bir üyenin yorumunu okuyunca aklıma daha önce okudugum bir yazı geldi ve bazı kısımlarını paylaşmak istiyorum.
Merhaba, Ben Kapitalizm
Kızlarınızı Barbie'lerle büyüttüm, sizden estetik operasyon için para istiyorlarsa bu şaşılacak bir durum değil
Ben Kapitalizmim ve çıkarlarım uğruna üstünüze moda endüstrisini saldım Sonuç: 17 yaşındaki kızların %78'i dış görünüşlerinden rahatsız.
Ben Kapitalizmim ve kadınları ne kadar "şişman" olduklarına öyle bir inandırdım ki, sadece ABD'de 10 milyon kadın anoreksi/blumia hastası
Ben Kapitalizmim ve bir kadının bir moda dergisini 15 dakika karıştırması kendi vücuduna duyduğu memnuniyetsizliği %50 artırmaya yetiyor
Her yıl 20 milyon çocuk açlıktan ölürken siz bir koşu bandının üstünde fazla yediklerinizi eritmek için ter döküyorsunuz
Ben Kapitalizmim ve benim yüzümden dünyada 600 milyon obez ve 1.4 milyar aç insan var
Ben Kapitalizmim ve güzelliğin tanımını da değiştirdim: En güzel kadın en iyi göğüs estetiğine sahip olan kadındır
Ben Kapitalizmim ve kadınlara sesleniyorum! Lütfen birer obje haline geldiğinizi aklınıza getirmeden Victoria's Secret'a koşun
Victoria's Secret ülkelerime Türkiye de ekleniyor, incecik bir parça çamaşıra 80$ verince çok çok mutlu olacağınızı garanti ediyorum
Ben Kapitalizmim ve kadın cinselliğini çok yüksek fiyatlı bir satış ürünü haline dönüştürmeyi de elbette başardım.
Dünyayı sarışın kadınların güzel olduğuna inandırdım, bu yüzden Asya kıtasında 300 milyon kadın düzenli olarak beyazlatıcı sabun kullanıyor.
Ben Kapitalizmim ve yılda 20 milyon çocuk açlıktan ölürken siz aynı tişörtü haftada iki kez giymeye utanıyorsunuz.
Ben Kapitalizmim ve yılda 20 milyon çocuk açlıktan ölürken siz banyonuzun fayansının renklerinden rahatsız oluyorsunuz.
Ben Kapitalizmim ve siz hangi tanrıdan bahsediyorsunuz, artık farkına varın, taptığınız tek tanrı benim ... !
Sende atarsan atarim:)Estetik dusunuyo musun? Istersen bana ozel mesajdan foto at canim merak ettim
Daha uzun bir yazı aslında. Ben de çok beğendim. Psikologla görüşebilirsiniz kendinizi değersiz hissediyorsunuz sanırım ve bunun güzellikte bazı kalıplara sığdırıp öyle iyi hissedeceğinize inanmışsınızCok guzel bi yazi emegine saglik.
Dusundugum seyin sacmalik oldugunun farkindayim ama psikolojik olarak kendimi bu dusunceden alikoyamiyorum benim sorunum buyuk ihtimal psikiyatristlik.
Ben atarim canim sen bana ozel mesaj atsanaSende atarsan atarim:)
Evet sanirim benim sorunum bu. Cok tesekkur ederim bi psikiyatristle gorusmeyi dusunuyorumDaha uzun bir yazı aslında. Ben de çok beğendim. Psikologla görüşebilirsiniz kendinizi değersiz hissediyorsunuz sanırım ve bunun güzellikte bazı kalıplara sığdırıp öyle iyi hissedeceğinize inanmışsınız
Dogal halimi cirkin bulmuyorum aslinda ve bakimli biriyim ama bir seyleri eksik hissediyorumHer zaman doğallık güzeldir derim .foğal halinize özen göstererek güzelleşin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?