- 8 Aralık 2016
- 28
- 13
- 18
- 29
- Konu Sahibi 3321dertli55
-
Her sabah kalkıp eline küçük bir su.şişesi alıyorsun. Telefonuna hareketli müzik yükleyip dinleyerek 1 saat yürüyorsun. Hareket ederek daha güzel kilo verilir ve biçimli kilo verirsin.
merhaba arkadaşlar. direkt konuya geciyorum kilomu çok takiyorum. 161 boyunda 56 kiloyum aynaya baktığımda goruntumden memnun değilim ama yine de yemeden duramiyorum. kilo almaya çok meyilli bir yapim var bir süre önce 62 kiloya kadar çıktım ama geri verdim. o dönemde ailem başta olmak üzere insanların tepkileri çok psikolojimi bozdu her görenin ne kadar kilo almışsın demesi vs. şu an aşırı kilom olmasa da kendimi çok hantal ve yağlı hissediyorum bu da dert mi demeyin bana göre dert..
not: 20 yaşındayım
bence tam ideal kilodasin suanda..vermene gerek yok diye dusunuyorum..62 den 56 ya nasil dustun.suan tam olarak benim yapmak istedigim seyde bu.ne kadar surece verdin?kilon gayet normal cok vermek istiyorsan sadece sen saglikli beslensen yeterli..ben ne yapiyim sen onu soyle:))
Bol su içip hafta da 2-3 gün kendi evinizde bile spor yaparsanız dengelersiniz bir de abur cuburu ve az beyaz ekmeği kesin derim arada ödül verin kendinize çokta kafanızda takmayın aşırı bir kilonuz yok boyunuz 161 cm göremerhaba arkadaşlar. direkt konuya geciyorum kilomu çok takiyorum. 161 boyunda 56 kiloyum aynaya baktığımda goruntumden memnun değilim ama yine de yemeden duramiyorum. kilo almaya çok meyilli bir yapim var bir süre önce 62 kiloya kadar çıktım ama geri verdim. o dönemde ailem başta olmak üzere insanların tepkileri çok psikolojimi bozdu her görenin ne kadar kilo almışsın demesi vs. şu an aşırı kilom olmasa da kendimi çok hantal ve yağlı hissediyorum bu da dert mi demeyin bana göre dert..
not: 20 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?