• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış görünüş takıntısı

3321dertli55

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
28
13
18
29
merhaba arkadaşlar. direkt konuya geciyorum kilomu çok takiyorum. 161 boyunda 56 kiloyum aynaya baktığımda goruntumden memnun değilim ama yine de yemeden duramiyorum. kilo almaya çok meyilli bir yapim var bir süre önce 62 kiloya kadar çıktım ama geri verdim. o dönemde ailem başta olmak üzere insanların tepkileri çok psikolojimi bozdu her görenin ne kadar kilo almışsın demesi vs. şu an aşırı kilom olmasa da kendimi çok hantal ve yağlı hissediyorum bu da dert mi demeyin bana göre dert..

not: 20 yaşındayım

Her sabah kalkıp eline küçük bir su.şişesi alıyorsun. Telefonuna hareketli müzik yükleyip dinleyerek 1 saat yürüyorsun. Hareket ederek daha güzel kilo verilir ve biçimli kilo verirsin.

Her sabah kalkıp eline küçük bir su.şişesi alıyorsun. Telefonuna hareketli müzik yükleyip dinleyerek 1 saat yürüyorsun. Hareket ederek daha güzel kilo verilir ve biçimli kilo verirsin.

Evet kısa zamanda spora başlayacağım youtube dan evde yaptıklarım bile çok ışe yaramıştı zamanında

merhaba arkadaşlar. direkt konuya geciyorum kilomu çok takiyorum. 161 boyunda 56 kiloyum aynaya baktığımda goruntumden memnun değilim ama yine de yemeden duramiyorum. kilo almaya çok meyilli bir yapim var bir süre önce 62 kiloya kadar çıktım ama geri verdim. o dönemde ailem başta olmak üzere insanların tepkileri çok psikolojimi bozdu her görenin ne kadar kilo almışsın demesi vs. şu an aşırı kilom olmasa da kendimi çok hantal ve yağlı hissediyorum bu da dert mi demeyin bana göre dert..

BMI (body mass index) hesaplarsanız kilo-boy oranınızın normal sınırlarda olduğunu göreceksiniz.

Herkesin vucut yapisi farklidir kimi kiloyu daha cok gosteriyor kimi daha az bakildiginda cok buyutulcek bir fark yok gibi ama belli yerlerde kilo toplaniyorsa daha goze carpar..yasin 20 simdi spora baslasan 2-3 sene sonra kiskanilcak bir vucudun olur istersen yaparsin kimseye bakma kendin icin yap aburcuburu kes onun yerine meyve ye belki basta zor gelir ama iradene sahip cikmayi ogrenirsen hem sagligin hemde goruntun mukemmel olur

bence tam ideal kilodasin suanda..vermene gerek yok diye dusunuyorum..62 den 56 ya nasil dustun.suan tam olarak benim yapmak istedigim seyde bu.ne kadar surece verdin?kilon gayet normal cok vermek istiyorsan sadece sen saglikli beslensen yeterli..ben ne yapiyim sen onu soyle:))

bence tam ideal kilodasin suanda..vermene gerek yok diye dusunuyorum..62 den 56 ya nasil dustun.suan tam olarak benim yapmak istedigim seyde bu.ne kadar surece verdin?kilon gayet normal cok vermek istiyorsan sadece sen saglikli beslensen yeterli..ben ne yapiyim sen onu soyle:))

bir bir buçuk ay içinde verdim :)
okuduğum şehire gidince ev yemeği yemeyince kolay verdim şu an yine evdeyim o yüzden aldım hatta.

56 kilo iyi onu aşma

3 beyazı tüketme proteinli şeyler sebze meyve tüket o zaman zaten acıkmayacaksın.

günlük yarım saat pilates ve 5 dklık yoga ile 6 ayda taş gibi olabilirsin istersen. yaptım ordan biliyorum. ;)

spor yaparsan milleti takmazsın iç huzurun olur stresin de azalır.

Ahh ah karnım gurul gurul zayıflamak istiosan akşam yeme spor yap başka çare yok offffff yne acligimi hatrldm

20 yaşında kızsin spor yap hicbirsey yapamiyorsan çık dışarı her gün bir iki saat yürü... Boyuna göre 50-52 olursan hoş olursun. Sağlıklı beslenme ve sporla müthiş olursun tatlim

YAG oranın fazlaysa daha kalın gözükebilirsin. Yediklerine dikkat edip spor yapmalısın. O zaman hem biraz kilo verir hemde sıkılaşırsın. İrade şart

Staj yaptigim yerde bi abla vardi hepimiz olecez aklimda gidecegime midemde giderim derdi cok kilolu degil gibisiniz ama illa zayiflamak istiyosaniz bi sure tutun kendinizi kucuk tabaklarda yiyin yemeklerinizi abur cubura yuklenmeyin meyve yiyin bi sure sonra mideniz kuculur alisirsiniz

bacım anoreksiya nevroza olmuşun sen. benim fiziğim seninkine bayağı yakın ama bana sorsalar nasılsın diye, taş gibiyim derim.

Bol su içip hafta da 2-3 gün kendi evinizde bile spor yaparsanız dengelersiniz bir de abur cuburu ve az beyaz ekmeği kesin derim arada ödül verin kendinize çokta kafanızda takmayın aşırı bir kilonuz yok boyunuz 161 cm göre :KK54:

Back
X