Dış Görünüş ve iliskiler

Ferhans sende kadın kıskançlığı mı var?
Gayet normal giyiniyorum kendi halimdeyim bana da böyle geliyor diyerek tecrübesini paylaşan kadınlara hee heee çok güzelsin, ego ya bak diye tepkiler veriyorsun. Kendi halimde mutluyum, böyleyim diyen insanlara sarıyorsun hayırdır?
Sen hastane koridorunda bir o yana bir bu yana salındığın halde dikkat çekemiyorsan bu kadınların suçu ne hı?😂
Bir de geçince herkesin işi gücü bırakıp ağzının açık kaldığı bir kadın vardı ne oldu ona? Kem göz ve nazara gelmemiştir inşallah?
Yoo valla domuz gibi.keşke nazara gelse.

Teorik olarak doğrusun fakat pratik olarak yanlışsın belkide. Teorik olarak şöyle olmali şöyle düşünmeliyiz falan filan ama pratikte o öyle olmuyor. Senin de gördüğün gibi. Hayat paradokslarla dolu...

Dar ve açık giyinince yolluya bağlayan zihniyetle carsaflilari ısite bağlayan zihniyet aynı.
"Teoride" bu düşünceler yanlış. Ama hayatta o kadar çok ki böyle insanlar. Yani kendinden fedakarlık etmek istemiyorsan milleti duyma takma güzel kardeşim

Bacım kendi kendine triplerdesin.tecavüz ne alaka .kendin söylüyorsun kendin cevaplıyorsun 😄 bazı şeyleri giymiyorum diye övünmüyor, karakterime uygun olanı giyiyorum, herşeyi giymiyorum o yüzden diyor 😄 Öyle bir otomatiğe bağlayıp, bazı laflar ezberlemişsiniz ki okumadan anlamadan kopyala yapıştır yapıyorsunuz.çok güldüm valla.

Bacim mi? Usluba gel.

Kadin kadinin kurdudur sozunun canli kanli ornegisiniz. 2022 yilinda hala bazi kadinlar digerlerinin neyi giyip, neyi giymemesi gerektigini dikte ediyor.

Neye guldugunuzu tam olarak anlayamadim ama ben size buradan aciyorum. Hem size, daha cok da size katlanmak zorunda kalan insanlara.

Ayrica bu kadar icinizde kaldiysa, siz de giyin? Hem belki bu kadar dilinize vurmaz o zaman.

Kastettiğim giyim tarzı bu mesela. Üzerime oturan şeyler giyiyorum. Dışarda tayt,büstiyer giymem. Crop da yüksek bel pantolon ya da etekle giydiğim için bel açıklığı kalmıyor pek. Dekolte sevmem. Mini de pek giymem belki kışın çizmeyle biraz daha kısa etek giyerim. Aklınıza ilk leoparlı tayt, crop falan geliyor ama o şekilde değil giyim tarzım. Ama pantolon tunik tarzı giyinmeyi de sEki Görüntüle 3099293 evmiyorum mesela. Yakışmıyor bana.
Ulan daha darını ve kısasını açığını giyiyorum, yaz kış mini giyerim, kimse bana cinsellik için yaklaşmadı ya. Vücudum da güzeldir jennifer lopez gibiyim ama yok yani.

Auranızı erkeklere yaklaşım tarzınızı vs değiştirin. Bazen gereğinden fazla yakınlık kurucu cümleler kullanıyor olabilirsiniz. Erkekler bazen anlamıyor bunu. Gerekli mesafeyi her zaman kurmak önemli, çünkü flört Naz cilve sanılıyor olabilir davranışlarınız. Bence kıyafette değil tavrınızda sorun var

Back
X