Dış Görünüş ve iliskiler

insan istekleri sınırsız kudra ona bakarsan ben bugün beş yıldızlı otele tatile gitsem neden altı yıldızlıya gidemedim diye üzülebilirim. bmw arabam olsa neden ferrari olmadı diye üzülebilirim. evim olsa neden villa değil derim, yazlığım olsa neden bu yazlık alaçatı'da değil de seferihisar'da diye üzülebilirim. bunlara takılırsak işimiz hiç bitmez valla. evet bazı şeyler hakikaten düşününce can sıkıyor benim son açtığım konu ekonomi ile alakalıydı mesela, depresif hissettiğim bir günde açıp biraz farklı düşünce duymak istedim iyi de geldi zaten. bayramda bir yere gitmedim çok kalabalık zaten diye, evde klimanın altında miskin miskin dizi izledim. çay kahve içtim, abur cubur yedim falan. napayım yani bodrumda 63 bin liralık hesap ödeyemiyor olabilirim ama dışarda 25 tl olan filtre kahveyi evimde gayet lezzetli yapıp dışarısı 40 dereceyken serin ortamda oturabiliyorum napalım yani :) dışarıda sıcakta olanın da bana özenmesi gerekirdi o durumda. ona özen buna özen nereye kadar.
İşte o tamamen senin içindeki mutlulukla ve mutlu olma becerinle ilgili. Benim abimin eşi aşırı mutsuz bir kadındır mesela. Evi, işi, üst segment arabası, yazlığı, mutlu bir evliliği, iyi bir eşi, sağlıklı cin gibi çocukları var. Ama kadın mutsuz. Mutsuzluğun dibinde yaşıyor, sürekli ağlıyor, sürekli yorgun, sürekli suratı asık. Onun imkanlarının ve elde ettiklerinin yarısı bende olsa forumdakiler taşlar beni😂 sıradan hayatımla taşlıyorlar 😂😂😂

İki sene önce 5 gece 2 kişi 7 bin liraya kaldığımız otel bu sene 104 bin fiyat veriyor 5 geceye. Gidemiyorum diye üzülmek yerine olm 104 binlik otelde tatil yaptım lan ben peheeey diyorum 😂 Çok güzel bi pansiyon keşfettik zaten geçen sene artık oranın müdavimi olacaz 😂😂😂

Bu, insanları dış görünüşe göre yargılamama saçmalığı nerden çıktı. Dış görünüş bunun için yok mu zaten. Nasıl göründüğünü kendin bu nedenle belirlemiyor musun? Ben tam da bu nedenle bazı kıyafetleri giyip gezmiyorum mesela. Sizin de dış görünüşünüz insanların yargılarına göre belli bir tavra sebep olmuş olay bundan ibaret.

Ferhans sen tecavüze uğrama tehlikesi atlatmış üyeyi bile "kıskanmıs" birisin. Kıskanmak değilde hastalıklı düşüncelisin demek daha doğru olur sanırım. Bu ve bu tarz konulardan da aşırı rahatsız oluyorsun. Etrafında beğenildiğinde külliyen yalan. Öyle olmadığı için Esra Erol'a katılan kadınlardan, tecavüze uğrama tehlikesi yaşayan herkese içinde bir bana niye böyle olmuyor diye iç geçiriyorsun.
En son da evliliği sıkıcı buluyorsun, e mecbur tâbi. 🥴
Frapan giyiniyorum dedim diye bana da kızmış. Demek takıntılıymış hanımefendi

Haklısın valla.nedir bu ülkemizdeki erkeklere yapılan önyargı, zulüm.ben 29 yaşındayım.çok fazla sevgilim oldu.hepsi de birbirinden kaliteli, elit beylerdi.başka ülkeden ithal etmedim yani.😄iki serseriyle karşılaşan başlıyor ülkeye, erkeklere, kirli zihniyete(!)saydırmaya.tutturmuşlar bir ortadoğunun sapık zihniyeti falan tarzı popüler suçlamalar.
Bize hava mı atıyorsun şimdi. Sevgililerinin hepsinin kaliteli olduğu, elit beyler olduğu kadın sana da selam. Ne malum belki sen de öyle sanıyorsundur

İşte o tamamen senin içindeki mutlulukla ve mutlu olma becerinle ilgili. Benim abimin eşi aşırı mutsuz bir kadındır mesela. Evi, işi, üst segment arabası, yazlığı, mutlu bir evliliği, iyi bir eşi, sağlıklı cin gibi çocukları var. Ama kadın mutsuz. Mutsuzluğun dibinde yaşıyor, sürekli ağlıyor, sürekli yorgun, sürekli suratı asık. Onun imkanlarının ve elde ettiklerinin yarısı bende olsa forumdakiler taşlar beni😂 sıradan hayatımla taşlıyorlar 😂😂😂

İki sene önce 5 gece 2 kişi 7 bin liraya kaldığımız otel bu sene 104 bin fiyat veriyor 5 geceye. Gidemiyorum diye üzülmek yerine olm 104 binlik otelde tatil yaptım lan ben peheeey diyorum 😂 Çok güzel bi pansiyon keşfettik zaten geçen sene artık oranın müdavimi olacaz 😂😂😂
Sıradan hayatınla değil anlatım tarzınla taşlıyorlar.şimdi bu abinin eşi hakkımda saydığın olumlu şeyler bu şekilde okuyunca şahane geliyor kulağa ama yaşarken kimse bu kadar mutlu olmuyor.çünkü insanoğlu alışmaya ve daha fazla istemeye programlanmış bir canlı.buradaki çoğu üye bu şekilde şükredecek şeylerini yazsa herkesin hayatı mükemmel demektir.ama insanoğlu bu şekilde çalışmıyor.hep yenilik, hep heyecan istiyor.bu bakış açısı ve aşırı abartılı anlatım insan doğasına ters düşüyor.bence neden bu.bu kadar olumlu olacak ne var diye insanlar şaşkınlıktan gıcık oluyor.kıskançlıktan değil.buradaki herkes bu kadar iyimserlikle.liste yapsa herkesin hayatı mükemmel olmuş oluyor zaten.ama kimse sizin kadar coşmuyor durup dururken 😄

Konudan bağımsız olarak insan neden dapdaracık tayt/pantolon giymek ister yani bunları giyenler neden giyiyor😶🤐 o dar tatlar kıça yapışmıyor mu ne rahat oturabilirsin ne rahat kalabilirsin zul resmen🙄 normal ebatta tayt giyseniz olmuyor mu😁😁😁

Konudan bağımsız olarak insan neden dapdaracık tayt/pantolon giymek ister yani bunları giyenler neden giyiyor😶🤐 o dar tatlar kıça yapışmıyor mu ne rahat oturabilirsin ne rahat kalabilirsin zul resmen🙄 normal ebatta tayt giyseniz olmuyor mu😁😁😁
Evde bile giyemiyorum ben o taytları aşırı rahatsız bence de, uzun tayt giyersem bileklerimden yukarı sıyırıyorum ben kasıyor çünkü aşağı doğru🤪 giyim konusunda aşırı rahatım ya içinde rahat hissetmiyorsam zinhar giyemiyorum😄

Kıça yapışan daha da iyisi içini gösteren tayt giyip kıçının resmini İnternete koyma modasını ilk kez Türkiyede gördüm bu arada. Alakasız biri, tanımadığım birinin fotosunu gösterdi (neye hatırlamıyorum) dolgulu molgulu estetikle bir kıç, dapdar leopar bir tayt, şişme dudak acaip bir poz😶insan niye kıçını çekip İnternete koyar ki🤐🤐🤐manyak manyak işler demiş cüppeli hoca valla doğru demiş

Evde bile giyemiyorum ben o taytları aşırı rahatsız bence de, uzun tayt giyersem bileklerimden yukarı sıyırıyorum ben kasıyor çünkü aşağı doğru🤪 giyim konusunda aşırı rahatım ya içinde rahat hissetmiyorsam zinhar giyemiyorum😄

Bilemedim yani ortaya kaçıyor desem değil, yapıştı desem değil o kadar rahatsız görünen bir kıyafet ki bunu giyip de benim tarzım bu diyenleri anlayamıyorum böyle tarz mı olur🤐🤐

Sıradan hayatınla değil anlatım tarzınla taşlıyorlar.şimdi bu abinin eşi hakkımda saydığın olumlu şeyler bu şekilde okuyunca şahane geliyor kulağa ama yaşarken kimse bu kadar mutlu olmuyor.çünkü insanoğlu alışmaya ve daha fazla istemeye programlanmış bir canlı.buradaki çoğu üye bu şekilde şükredecek şeylerini yazsa herkesin hayatı mükemmel demektir.ama insanoğlu bu şekilde çalışmıyor.hep yenilik, hep heyecan istiyor.bu bakış açısı ve aşırı abartılı anlatım insan doğasına ters düşüyor.bence neden bu.bu kadar olumlu olacak ne var diye insanlar şaşkınlıktan gıcık oluyor.kıskançlıktan değil.buradaki herkes bu kadar iyimserlikle.liste yapsa herkesin hayatı mükemmel olmuş oluyor zaten.ama kimse sizin kadar coşmuyor durup dururken 😄
Bi sal beni kardeş noolur. Valla baydın. Sıkıldım komplekslerinden.

Mutluyuz diyince pembe dizilerdeki gibi bir hayat yaşıyoruz, eğleniyoruz deyince sabahlara kadar köpük partilerinde dans ediyoruz, cinsel hayatımız yolunda deyince her gece hard sevişiyoruz sanıyorlar diye düşünüyorum artık.
Eeee öyle anlatıyorsun.coşkulu coşkulu.normal bir şekilde iyi, güzel demiyorsun sen de şimdi

Kıça yapışan daha da iyisi içini gösteren tayt giyip kıçının resmini İnternete koyma modasını ilk kez Türkiyede gördüm bu arada. Alakasız biri, tanımadığım birinin fotosunu gösterdi (neye hatırlamıyorum) dolgulu molgulu estetikle bir kıç, dapdar leopar bir tayt, şişme dudak acaip bir poz😶insan niye kıçını çekip İnternete koyar ki🤐🤐🤐manyak manyak işler demiş cüppeli hoca valla doğru demiş
Yoga pants deniyor galiba o taytlara. Normal sokak kıyafeti oldu galiba. Yabancılar da yapıyordur ya, değirmen taşı gibi popo modasını kardashianlar çıkardı sonuçta 😂

evde ben de asla tayt giymem.kaşınırım bunalırım içinde.sadece arada dışarda giyiyorumeve gelince de hemen çıkarıyorum .tayt asla rahat bir kıyafet değil.en iyisi pamuklu pijama altı :KK45:

Eee yorum yapana kızıyormuşsun
Aklımızdan her geçeni insanların yüzüne söylemek doğru değil. Bazılarının çekici, seksi olduğumu düşünmesi, söylemesi hoşuma gider ama herkesin değil. Dolayısıyla kadın arkadaşlarımın bunu söylemesini iltifat kabul ederim. Ama yeni tanıştığım bir erkeğin gelip seksisin demesi hoşuma gitmez. Benim açımdan bu mesaj içerir. Frapan giyinmek, seksi olmak, teşhirci olmak bunlar hepsi farklı şeyler. Frapan giyiniyorum, herkes frapan giyiniyorsun diyebilir bundan rahatsız olmam. Ama seksisin demek başka bir şey.

Ben Almanyanin buyuk metropollerinden birinde yasiyorum ve diyorum ki cografya kader falan degil arkadaslar. Bu dag ayilarinin oldugu her yerde kadinlara rahat yok.

Ben h&m den cok tatli bir elbise almistim, uzerime oturan ama oyle sexy degil de daha cok spor bir elbiseydi. Ve ben hayatimin hatasini yaptim sanki ve bununla ise gittim. Yolda durup laf atan ayilar mi dersiniz, ki ciplak bacakla da giymedim, ince siyah corap var yani. Ise giriste de bir esek bakip cik cik cik yapmisti?!

Bu isimde yine giydim ama oyle bir tepki asla almadim. Ortama gore ve hanzo oranina gore degsiyor olsa gerek.

Bir de istanbulda yasarken hic unutamadigim bir olay yasadim. Altimda palazzo pantolon, uzerimde duz atlat tarzi body, crop falan bile degil. Eminonunde vapur tarafina gecmek isterken o kalabagin icinde bir taksici ayi, bembeyaz sacli, minimum 60 yasinda bir esek, durup kas goz edip resmen arabasinda beni bekledi. Ben bu soku halaaa atlatamadim.

Neye gore yaptiklarini bilmiyorum gercekten. Ama ara ara aklima su geliyor; bunlar bakiyorlar nerede daha sakin, urkek bir kadin var ona salca oluyorlar. Yoksa bakiyorum kadinlar gayet mini eteklerini, sortlarini giyip rahat rahat dolasiyolar. Aradaki fark ne ozaman?
Almanya'da o hareketleri yapanlar Türk müydü?

Back
X