- 11 Aralık 2018
- 41.417
- 257.444
- 598
- Konu Sahibi aburcuburcuburcu7
İşte o tamamen senin içindeki mutlulukla ve mutlu olma becerinle ilgili. Benim abimin eşi aşırı mutsuz bir kadındır mesela. Evi, işi, üst segment arabası, yazlığı, mutlu bir evliliği, iyi bir eşi, sağlıklı cin gibi çocukları var. Ama kadın mutsuz. Mutsuzluğun dibinde yaşıyor, sürekli ağlıyor, sürekli yorgun, sürekli suratı asık. Onun imkanlarının ve elde ettiklerinin yarısı bende olsa forumdakiler taşlar beniinsan istekleri sınırsız kudra ona bakarsan ben bugün beş yıldızlı otele tatile gitsem neden altı yıldızlıya gidemedim diye üzülebilirim. bmw arabam olsa neden ferrari olmadı diye üzülebilirim. evim olsa neden villa değil derim, yazlığım olsa neden bu yazlık alaçatı'da değil de seferihisar'da diye üzülebilirim. bunlara takılırsak işimiz hiç bitmez valla. evet bazı şeyler hakikaten düşününce can sıkıyor benim son açtığım konu ekonomi ile alakalıydı mesela, depresif hissettiğim bir günde açıp biraz farklı düşünce duymak istedim iyi de geldi zaten. bayramda bir yere gitmedim çok kalabalık zaten diye, evde klimanın altında miskin miskin dizi izledim. çay kahve içtim, abur cubur yedim falan. napayım yani bodrumda 63 bin liralık hesap ödeyemiyor olabilirim ama dışarda 25 tl olan filtre kahveyi evimde gayet lezzetli yapıp dışarısı 40 dereceyken serin ortamda oturabiliyorum napalım yani :) dışarıda sıcakta olanın da bana özenmesi gerekirdi o durumda. ona özen buna özen nereye kadar.

İki sene önce 5 gece 2 kişi 7 bin liraya kaldığımız otel bu sene 104 bin fiyat veriyor 5 geceye. Gidemiyorum diye üzülmek yerine olm 104 binlik otelde tatil yaptım lan ben peheeey diyorum