Dış Görünüş ve iliskiler

Aşırı dekolte aşırı dar giyinen bir kadın seksi görünmek istiyordur zaten
Eğer öyle görünmek istemiyorsanız tayt giydiyseniz üzerine bol tişört giyeceksiniz mesela crop değil
Hem seksi görünüp bu şekilde dikkat çekeyim istiyorsanız neden seksisin iltifatından rahatsız oluyorsunuz

Bence de giyimle alakası yok. Eskiden yaşadığım şehirde bana da bu tarz yaklaşanlar çok oluyordu. Şimdi istanbuldayım doğru düzgün iletişim kurabiliyoruz flörtleştiğim kişilerle. Giyim tarzım hiç değişmedi. Bir de açık kapalı konusu da kişiden kişiye değişir. İç anadoluda hafif bir sırt dekoltesi bile farklı çağrışımlar yaratırken izmirde istanbulda göze batmaz. O yüzden başkalarına göre şekillenmemek lazım.

O erkeğin kafa yapısıyla alakalı kadının giyimiyle değil bence .buradaki yorumları da hiç beğenmedim .yok davetkar, yok dar giyinirsen bakarlar falan . Erkekler için mi yaşıyoruz ya.onların sapık zihniyeti var diye , kendimizi kabul ettirelim diye tarzımızdan mı vazgeçeceğiz.
Giyimle edep olmaz .
Dar giyinene bakan daha çok olur bu bir gerçek. Ama bakmak var bakmak var. Ya da seksisin demek var seksisin demek var. Bazı erkekler daha selam sabah vermeden seks seks seks diye bağırıyor resmen bu çok belli oluyor ve ben bu kişilerin her şeyden bağımsız zaten ayı gibi insanlar olduklarını düşünüyorum. Bakış konusunda da öyle. Beğenen bir bakış mı yoksa tacizkar bakış mı bu da bakanın karakterine göre değişir diye düşünüyorum.

Benimde var böyle bir arkadaşım kendisini çok severim ona da söylüyorum düşünce yapın görüşünle giyim tarzın çok alakasız diye. Kız dindar aynı şekilde dindar ama yakışıklı kaslı birini arıyor ama çok açık giyiniyor bende anlamadım. Çelişki dolu. İnsan ne kadar önemli olan kafa yapım dese de dış görünüşte önemli bence

Kılık kiyafet dar dekolte vs bence hiç alakasi yok.Günümüzün sorunu şu ; erkekler ne kadar çok kizla yatarsa o kadar adam sanıyor kendini.Seks ve para hersey olmus malesef.Sorun sen de değil.Insanlar yamyam olmuş.Zaten cinsellik yaşanınca da ortadan kaybolacaklar muhtemelen amaç evlenmek vs değil.
Kimsenin seni kullanmasina izin verme.Madem evlenince yaşamak istiyorsun öyle yap.Allah karşına senin bu değerlerinin kıymetini bilecek birini çıkarsın ablacim.

Bir de ben doğudayım mesela doğulu olan çalışma arkadaşım ben aktif olarak spor yapıyorum diye bana gelip hiçbir kadın kendine güzel gözükmek için spor yapmaz, erkeklerde kendisi için yapar demişti. Kimi erkekler de spor yapmayi dikkat çekmek olarak algılıyor

Gayet normal giyiniyorum. Jean tişört veya palazzo pantolon body vs ama bana da o şekilde gelen oluyor. Daha da ne giyelim yani?
Giyimle kuşamla alakası yok bence kafa yapıları ile alakalı.

Sizle alakası yok, yalnız yaşayan bir bayansanız, erkekler her gün birisiyle seviştiğinizi düşünüyordur. Ben paspalım ama güler yüzlüyüm selam veririm. Hemen yılışıp, laubali şeyler söylerler.

Sizle alakası yok, yalnız yaşayan bir bayansanız, erkekler her gün birisiyle seviştiğinizi düşünüyordur. Ben paspalım ama güler yüzlüyüm selam veririm. Hemen yılışıp, laubali şeyler söylerler.
Bende çok güler yüzlüyüm ,asansörde günaydın demeyi, sokaktan geçerken ayak üstü sohbet etmeyi, teşekkür etmeyi, hatta soru sorduklarında kibarca cevap vermeyi bile yollu bu olarak algılayan çok 😊 hatta iş arkadaslarima iltifat bile etmiyorum artık yanlış anlaşılırım diye

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Cevabını merak ettiğim birşey sormak istiyorum. Son zamanlarda hayatıma giren erkekler cinsel olarak birşeyler yaşamak istiyor. Ben kabul etmeyince de tanışma aşaması sona eriyor. Ilk defa tanıyan birinin de bana karsı önyargısı oluyor genelde. Iltifat ederken bile seksisin falan diyorlar. Insan güzel bir kadınsın falan der daha yeni tanımışım sonuçta. Velhasıl dış görünüsümle karakterim uyuşmuyor sanırım. Spor yapıyorum ve dar giyinmeyi seviyorum. Bu yüzden mi sürekli vücuduma iltifat ediyorlar? Evlenmeye uygun olmak için kendimden mi fedakarlık yapayım yani. Kendime bakmayı seviyorum.Bu durumdan çok sıkıntı yaşamaya başladım. Hayatıma giren kişi cinsellik için gelmesin beni tanısın istiyorum.En baştan ben ciddiyim evlenmek istiyorum diye karşı tarafa söyleyip yan cizenle hiç konuşmamak mi lazım 🤷‍♀️Offf bıçak sırtı konular. Kendimi tam ifade edebildim mi bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın cinsellik yasamak isteyene de saygım sonsuz. Sadece ben o şekilde bir ilişki istemiyorum.
Dış gorunusunle alakalı olduğunu düşünmüyorum sadece size çoğunlukta böyle düşünen erkekler denk gelmiştir siz bu durumu yönetebilirsiniz konuşmaları seçerek tanışmak istediğin kişileri dize getirebilirsiniz ve evlilik heveslisi bir kadın olarak görünmemelisiniz ilk tanısan bir çok erkek ilk cinsellik düşünür konuşmak ister önemli olan direk sert çıkışmadan kontrollü tatlı tatlı redderek sizi tanımasını sağlayabilirsiniz erkeklerin ilk dusunceleri tanima firsati verirsen degisebilir size asik bile olabilir aksi halde kısır döngü yaşar bir ilişkiniz olmayabilir

Nereden tanisiyorsunuz ki hemen çok seksin diyorlar?
Bir de tanımadan etmeden neden evlilik isteyesiniz ki elin adamından? Belki bazı huylarını sevmeyeceksiniz?
Yavaş yavaş birbrinizi tanıyıp uygunsaniz evlilik yoluna girmek biraz daha sağlıklı olmaz mı?

Onların tabiriyle "gülümsedi verecek" kafasında hanzolar. Ondan sonra da Türk kızı suratsız, nemrut şöyle böyle. Neden öyle olmak zorunda kalıyoruz acaba hırtlar. Nezaket icabı gülümseyince bile farklı anlıyorlar.

Maalesef bence de var öyle bir şey . Benim bir arkadaşım da var , çok güzel bir kadın güzel de giyinir biraz dekolteli filan da . Hep cinsellik amacıyla geliyorlardı, sonra sevgili yaptı düzgün bir çocuk ama bu sefer çocuk giyimine karışıyor . E sen bu giyimini beğenip yazdın bu kıza sonra en diye karışıyorsun diye kendi içimden kzıyorım . Bence kimse için beğendiğiniz şeylerden vazgeçmeyin.

Ben de tersini yaşıyorum bu arada. Tesettürlüyüm, bi de böyle güleryüzlü, sakin bir mizacım var diye evimin kadını, çocuklarımın anası modunda zannediyorlar . Tamam öyleyim de tek vasfım da bu değil ki. Gayet modern biriyim, geleneksel şeyleri hiç sevmem . Gel anlat anlatabilirsen , o kafalarındaki profilden çıkında da bir şaşkınlık bir şey . Bir keresinde şeyi bile duydum . Arkadaşım tanıştırmıştı, artık ne anlattıysa hakkımda çocuk bana sen melek gibi bir şeydin gözümde öyle iyi, iyi diye anlattılar ki seni dedi. Yani önyargısız bir şekilde bizi tanımaya çalışmaları insanların çok zor . O yüzden kendimiz gibi olup, nasibimizi beklemeliyiz diye düşünüyorum.

Bence muhafazakar bir yerdeyseniz açık da olsa sevimli görünen kıyafetleri giyin.Biliyorum bu tavsiye biraz geri kafalılık ama kendimi sizin yerinize koydum ve karşıma kaşı gözü ayrı oynayan erkekler çıksa hep sinirim bozulurdu. Bazı erkekler açık giyinen kadına kolayca saygısızlık yapabileceğini düşünüyor.

İkisi de benzer açıklıkla crop toplar ama beyaz biraz daha seksi duruyor örneğin.

Valla şuan erkekler açık saçık giyenlere direk cinsellik gözüyle bakıyor maalesef obje gibi gozukuyor onların gözünde:) o yüzden Az uzun giyinmelisin fnskxmk Valla erkek olsaydım yorumlardım kızken anca bu kadar 😏
Bence erkekler kapalı giyinen bayanlara da aynı hissi taşıyorlar daha farklı fantezi kuruyorlar ortalık açık saçık giyin3n kadın dolu açık giyinme ile ilgili bir durum olmadığını düşünüyorum

Ben de paspal olduğum halde gülümseyerek konuştuğumda yürüyorlar.

Nereden tanisiyorsunuz ki hemen çok seksin diyorlar?
Bir de tanımadan etmeden neden evlilik isteyesiniz ki elin adamından? Belki bazı huylarını sevmeyeceksiniz?
Yavaş yavaş birbrinizi tanıyıp uygunsaniz evlilik yoluna girmek biraz daha sağlıklı olmaz mı?
Ben konu sahibini anlıyorum. Konu sahibi zaten biriyle evlilik yoluna gireyim demiyor. Bende bu sorunu çok yaşadım. Ama bir beden olarak görülmekte istemiyor. Ciddiye alınmak değer görmek istiyor. Yani bir insanın başta dış görünüşü tabiki önemli ama her şeyde bu olmamalı.

Ben konu sahibini anlıyorum. Konu sahibi zaten biriyle evlilik yoluna gireyim demiyor. Bende bu sorunu çok yaşadım. Ama bir beden olarak görülmekte istemiyor. Ciddiye alınmak değer görmek istiyor. Yani bir insanın başta dış görünüşü tabiki önemli ama her şeyde bu olmamalı.
ama şöyle demiş;
En baştan ben ciddiyim evlenmek istiyorum diye karşı tarafa söyleyip yan cizenle hiç konuşmamak mi lazım 🤷‍♀️
İlk anda ben ciddiyim evlenmek istiyorum lafı şey gibi geliyor bana. "Benim niyetim evlenmek ha sen ha hasan,çok da önemli değil"
O yüzden ilk andan soylenemsini itici buluyorum.
Bir çocukla tanışmıştım; ailesi icanadolulu,kendi devlette mühendis,evini arabasını almış kredilerini bitirmiş. Tek aradığı eli yuzu düzgün evlenecek bir kizdi. Her hali tavrı sohbeti 'niyetim ciddi' diyordu,bu beni rahatsız etmişti mesela çünkü evlensek bile ben ben olduğum için değil onun koşulları uygun ve evlenmeye müsait olduğu için olacaktı. Zaten biz konuşmayı kestikten sonra yeni biriyle tanışıp aynı sene evlendi:)
Akışına bırakmak daha güzel bence...
Öyle diyen erkekler de nasıl bu cüreti buluyor,ben de onu anlayamıyorum.
Ben mesela yolda, seyehatte falan buluyorum genelde sevgililerimi. Tanıştıgimiz gün öpüşüyoruz hemen o moda giriyoruz falan. Ama buna rağmen beni rahatsız edecek seksi içerikli cümleler kurmaya cüret eden olmuyor.
Bu adamlar nasıl tanışır tanışmaz "are you sex?" Moduna girebiliyor? Acaba internetten falan mı tanisiliyor?

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Cevabını merak ettiğim birşey sormak istiyorum. Son zamanlarda hayatıma giren erkekler cinsel olarak birşeyler yaşamak istiyor. Ben kabul etmeyince de tanışma aşaması sona eriyor. Ilk defa tanıyan birinin de bana karsı önyargısı oluyor genelde. Iltifat ederken bile seksisin falan diyorlar. Insan güzel bir kadınsın falan der daha yeni tanımışım sonuçta. Velhasıl dış görünüsümle karakterim uyuşmuyor sanırım. Spor yapıyorum ve dar giyinmeyi seviyorum. Bu yüzden mi sürekli vücuduma iltifat ediyorlar? Evlenmeye uygun olmak için kendimden mi fedakarlık yapayım yani. Kendime bakmayı seviyorum.Bu durumdan çok sıkıntı yaşamaya başladım. Hayatıma giren kişi cinsellik için gelmesin beni tanısın istiyorum.En baştan ben ciddiyim evlenmek istiyorum diye karşı tarafa söyleyip yan cizenle hiç konuşmamak mi lazım 🤷‍♀️Offf bıçak sırtı konular. Kendimi tam ifade edebildim mi bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın cinsellik yasamak isteyene de saygım sonsuz. Sadece ben o şekilde bir ilişki istemiyorum.
Maalesef öyle. Aynı durumu bende yaşıyorum. Genelde tatlısın güzelsin yorumları alsamda seksisin denmesi nedense benim hoşuma gitmiyor sanırım dediğiniz gibi hemen cinsel açıdan baktıklarını düşündüğüm için. İnanılmaz soğuyorum böyle konuşan tiplerden. Bende yerine göre ve fiziğime göre giyinirim ama seviyorum şort etek giymeyi abartmamaya çalışıyorum yaşadığım yere görede yinede böyle sexy girl havasında bakmaları rahatsız ediyor :D Ne olursa olsun o gözle bakanı eliyorum bakabilir içinden :D Ama bunu dile getirmesi hoş olmuyor zaten zamanla da başka istekleri oluyor. Ama seni tanıyan muhabbet ettikçe karakterine davranışına önem veren birini de anlıyorsun konuştukça öyle biri çıkacaktır karşına sabırlı ol bence :)

Giyim kuşam ile evet alakası var. Maalesef ki var. Ben işimden dolayı resmî giyiniyorum. Resmî giyinmeyi de seviyorum. Kumaş pantolon, ceket, gömlek... çok severim. Resmî giyinince insanlar size ister istemez daha mesafeli oluyor. Ben işe gitmeyeceksem de çok dar giyinmeyi sevmiyorum. Genelde bol giyiniyorum. Öyle olunca insanlar fiziğe çok dikkat etmiyorlar çünkü sen de fiziğine dikkat çekmiyorsun.

Back
X