Dış Görünüş ve iliskiler

Beni yanlis anlamayin ama eger kisiligime onem versin fizigime daha cok dikkat kesilmesin diyorsan fiziki cazibe teskil edecek durumlari hafifletin bence :) Yani en azindan niyetini anlayana dek cok dar giymeyi birakabilirsiniz. Cunku bu durum genelde boyledir.Biz bayanlar bile guzel fizik gorunce bir kadinda dikkatimiz o yöne gitmiyor mu?
Sanırım haklisiniz. Normalde yaşadıklarımdan tecrübem olmasa bu durumu ikiyüzlü bulur ve herkes nasılsa baştan sona öyle olmalı derdim ama son zamanlarda bu durumdan çok bunaldim.

Yanlış anlaşılmasın yargılamıyorum, ben de cüretkar giyinirim çoğu zaman ama vücudunuzu sergileyip dikkati oraya çektikten sonra benim dışımla değil içimle ilgilenin, bana seksisin demeyin demek çok havada kalıyor.
Doğrudur. Işte ben nasıl böyle olmuşum anlamıyorum🤦‍♀️Dış görünüsüm ve ruhum uyuşmuyor. Birini birine uydurmak lazım. Dekolte ve mini giymem pek. Sadece dar giyiniyorum.

Giysi ile alakalı olabilir. Yani giysiden dolayı akıllarına o geliyor belki de.mesela sadece popoyu belli etsin diye yapılan taytlar var onları giyenlere ben bakınca evet popom belli olsun diye düşünüp giyiyorlar diye düşünüyorum. Dekolte sütyen gibi şeyler var bilirsiniz . Adını şu an hatırlayamıyorum. Büstiyer belki de. Onun özellikle göğüs leri belli etsin diye giyip ay memem göründü diye düşünmez giyen kişi sanmıyorum yani. Siz öyle giyiniyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın. Sadece belki sizin giyiminizi yanlış anlıyorlardir. Erkekler hormonları ile düşünüyorsa öyle anlayabilirler.
Yorumlar geldikçe farkediyorum. Bustiyer ve taytta giymem mesela. Kız arkadaşlarıma bazen giydiklerimi soruyorum açık bulmuyorlar ama dar buluyorlar. Biraz spordan vücudum şekilli. O karşı tarafa yanlis bir imaj veriyor galiba. Ya da ben adam gibi birine denk gelmiyorum.

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Cevabını merak ettiğim birşey sormak istiyorum. Son zamanlarda hayatıma giren erkekler cinsel olarak birşeyler yaşamak istiyor. Ben kabul etmeyince de tanışma aşaması sona eriyor. Ilk defa tanıyan birinin de bana karsı önyargısı oluyor genelde. Iltifat ederken bile seksisin falan diyorlar. Insan güzel bir kadınsın falan der daha yeni tanımışım sonuçta. Velhasıl dış görünüsümle karakterim uyuşmuyor sanırım. Spor yapıyorum ve dar giyinmeyi seviyorum. Bu yüzden mi sürekli vücuduma iltifat ediyorlar? Evlenmeye uygun olmak için kendimden mi fedakarlık yapayım yani. Kendime bakmayı seviyorum.Bu durumdan çok sıkıntı yaşamaya başladım. Hayatıma giren kişi cinsellik için gelmesin beni tanısın istiyorum.En baştan ben ciddiyim evlenmek istiyorum diye karşı tarafa söyleyip yan cizenle hiç konuşmamak mi lazım 🤷‍♀️Offf bıçak sırtı konular. Kendimi tam ifade edebildim mi bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın cinsellik yasamak isteyene de saygım sonsuz. Sadece ben o şekilde bir ilişki istemiyorum.
Dar giyinme🤔

Doğrudur. Işte ben nasıl böyle olmuşum anlamıyorum🤦‍♀️Dış görünüsüm ve ruhum uyuşmuyor. Birini birine uydurmak lazım. Dekolte ve mini giymem pek. Sadece dar giyiniyorum.
Evet giyim bi yerde insanlara bizim hakkımızda ilk izlenimi veriyor ama bütününü de oluşturmuyor bunun. Davranışlar, hal tavır, bakış gülüş hepsi bir bütün halde sinyal veriyor karşı tarafa. Ben dar giyinmem mesela hiç, ruhum sıkılır. Bütün yazı totomda bi şort ayağımda terliklerle geçiririm. Ama seksiyim, seksiliğimi seviyorum çünkü. Biri bana seksisin diye iltifat etse teşekkür ederim o senin seksiliğin şekerim derim 😂 kızmam...

Burdaki bağzı kadınlar kadar erkek düşmanı da değilim maalesef. Severim erkek cinsini, düşündüğünü söyleyenini daha çok severim. Seksi buluyorsa söylesin, sevişmekse derdi söylesin ki beklentiler uyuşmuyorsa ona göre aksiyon alınsın. Gerçi ben bin yıllık falan evliyim ama hızlı bir gençliğim oldu, çevremde de hızlı bekar arkadaşlarım çok var, piyasaya hakimim 😂

Evet giyim bi yerde insanlara bizim hakkımızda ilk izlenimi veriyor ama bütününü de oluşturmuyor bunun. Davranışlar, hal tavır, bakış gülüş hepsi bir bütün halde sinyal veriyor karşı tarafa. Ben dar giyinmem mesela hiç, ruhum sıkılır. Bütün yazı totomda bi şort ayağımda terliklerle geçiririm. Ama seksiyim, seksiliğimi seviyorum çünkü. Biri bana seksisin diye iltifat etse teşekkür ederim o senin seksiliğin şekerim derim 😂 kızmam...

Burdaki bağzı kadınlar kadar erkek düşmanı da değilim maalesef. Severim erkek cinsini, düşündüğünü söyleyenini daha çok severim. Seksi buluyorsa söylesin, sevişmekse derdi söylesin ki beklentiler uyuşmuyorsa ona göre aksiyon alınsın. Gerçi ben bin yıllık falan evliyim ama hızlı bir gençliğim oldu, çevremde de hızlı bekar arkadaşlarım çok var, piyasaya hakimim 😂
Yalnız bence seksilik başka bir şey. Benim ilk görev yerinde bir arkadaşım vardı. Kız bol giyinirdi ve kısa kollu bile giymezdi ama herkes kızın çevresindeydi. O bir aura bence.

Kılık kiyafet dar dekolte vs bence hiç alakasi yok.Günümüzün sorunu şu ; erkekler ne kadar çok kizla yatarsa o kadar adam sanıyor kendini.Seks ve para hersey olmus malesef.Sorun sen de değil.Insanlar yamyam olmuş.Zaten cinsellik yaşanınca da ortadan kaybolacaklar muhtemelen amaç evlenmek vs değil.
Kimsenin seni kullanmasina izin verme.Madem evlenince yaşamak istiyorsun öyle yap.Allah karşına senin bu değerlerinin kıymetini bilecek birini çıkarsın ablacim.
Amin inşallah 🤲 Artık hayat pahalı ve herkes gösteriş pesinde. Kimse kolay kolay evlenmek istemiyor. Adam gibi değer veren yok.

her dar giyim seksi durmuyor ki.ben de dar giyim severim tayt severim şort severim.ama onları nasıl yorumladığımız önemli.nasıl kombinlediğimiz önemli.o kıyafetleri giysek bile nasıl davrandığımız önemli.az önce bir üyenin attığı iki crop resmi vardı.ama biri şirin diğeri seksi duruyordu gibi gibi.

Giyiminle alakası yok ya, ilk başta tanımadığı birine insan niye gelsin, cinsel çekicilik, güzellik vs. zamanla anlarlar, duruşunuzu gösterirsiniz, iletişim kurarsınız. Kapalı da giyinseniz açık da eğer kandırmak istiyorsa, derdi oysa sizlik bir şey yok, onun pisliği. Zaten kafasında kadınları açık kapalı diye kategorilendiren adamdan bi cacık olmaz, elersiniz işte.

Dilediginiz ve istediginiz gibi giyinin, kimse icin kisitlamayin. Elbette insanlari ilk izlenim olarak dis gorunus etkiler, zamanla icini taniriz.

Size cinsel isteklerini dile getirerek yaklasanlari da istemiyorsaniz nazik bi dille geri cevirirsiniz buyutulecek bi durum olarak gormuyorum.

Herkesin kendini en basinda belli etmesi, oyun oynamasindan iyidir. Umarim kendinize uygun biriyle karsilasirsiniz.
Teşekkür ederim inşallah. Baştan beklentilerimiz uyuşmuyor devam etmeyelim diye söylüyorum. Bazıları da cinsellik olmayınca kendileri iletişimi kesiyor zaten .

Yalnız bence seksilik başka bir şey. Benim ilk görev yerinde bir arkadaşım vardı. Kız bol giyinirdi ve kısa kollu bile giymezdi ama herkes kızın çevresindeydi. O bir aura bence.
Bence de seksiliğin %90’ı aura. %10’u da giyim kuşam işte. En paspal en tipsiz kadını al, dar bir mini elbiseyi tak üstüne, güzel bi makyaj, havalı bir saç al sana seksi kadın. Konuşmasın ama konuşunca havası kaçan balon gibi seksilik de sönüyor 😂

Ama aurası kırmızı olan kadın çuval da giyse karşı cinsi çekiyor.

Bence de seksiliğin %90’ı aura. %10’u da giyim kuşam işte. En paspal en tipsiz kadını al, dar bir mini elbiseyi tak üstüne, güzel bi makyaj, havalı bir saç al sana seksi kadın. Konuşmasın ama konuşunca havası kaçan balon gibi seksilik de sönüyor 😂

Ama aurası kırmızı olan kadın çuval da giyse karşı cinsi çekiyor.
Benimki ne renk acaba 🙄

Seksi ve guzelsiniz demek iltifat bu arada. Cinsellik isteyebilirler bu normal,erkeklerin açık açık cinsellik istedıgıni soylemeleri daha iyi en azından "sana asigım evlenecegim kizsin beraber olalım diye kandırmıyor. Net olmaları daha iyi degil mi? Ona gore vakit kaybetmezsiniz.

Dış gorunusunle alakalı olduğunu düşünmüyorum sadece size çoğunlukta böyle düşünen erkekler denk gelmiştir siz bu durumu yönetebilirsiniz konuşmaları seçerek tanışmak istediğin kişileri dize getirebilirsiniz ve evlilik heveslisi bir kadın olarak görünmemelisiniz ilk tanısan bir çok erkek ilk cinsellik düşünür konuşmak ister önemli olan direk sert çıkışmadan kontrollü tatlı tatlı redderek sizi tanımasını sağlayabilirsiniz erkeklerin ilk dusunceleri tanima firsati verirsen degisebilir size asik bile olabilir aksi halde kısır döngü yaşar bir ilişkiniz olmayabilir
Farkli bir bakış açısı. En azından birbirimizi tanıma imkanımız olabilir bu şekilde 😊

bende yok o aura.kısa elbise de giysem yetişkin bir çocuk gibi görünüyorum.sonradan olmuyor bu meret.doğuştan olmalı.şöyle çekici bir fotoğrafım bile yok eli yüzü düzgün bir kadın olmama rağmen :KK45:
Ya işte o değişik bir şey bence de. O yüzden merak ediyorum kendi aura rengimi.

Ben frapan giyinmeyi severim. Hatlarım da belirgindir. Ama kadın arkadaşlarım ve eşim dışında kimse seksi olduğumu söyleme cesaretinde bulunmadı. Erkek öğrenciler bazen sırıtırak zayıflamışsınız dediğinde bile hababam sınıfındaki bakire öğretmen gibi terslerdim sanane benim zayıflığımdan diye. Ama diyelim ki ilk buluşmaya gidiyorsunuz. Göğüsleriniz yarıya kadar açık. Adam gözlerini alamıyor. Leopar desenli tayt giymişsiniz hatlarınız belli. Adam çok seksisin der tabi, bu kadar cesurca giyinmeniz zaten seksapalitenizi ön plana çıkarmak istediğinizi gösteriyor. Nasıl giyinmek istediğiniz size kalmış ama bu tarz şeyleri duymak istemiyorsanız ayarı tutturmanız lazım.

ama şöyle demiş;
İlk anda ben ciddiyim evlenmek istiyorum lafı şey gibi geliyor bana. "Benim niyetim evlenmek ha sen ha hasan,çok da önemli değil" O yüzden ilk andan soylenemsini itici buluyorum.
Bir çocukla tanışmıştım; ailesi icanadolulu,kendi devlette mühendis,evini arabasını almış kredilerini bitirmiş. Tek aradığı eli yuzu düzgün evlenecek bir kizdi. Her hali tavrı sohbeti 'niyetim ciddi' diyordu,bu beni rahatsız etmişti mesela çünkü evlensek bile ben ben olduğum için değil onun koşulları uygun ve evlenmeye müsait olduğu için olacaktı. Zaten biz konuşmayı kestikten sonra yeni biriyle tanışıp aynı sene evlendi:)
Akışına bırakmak daha güzel bence...
Öyle diyen erkekler de nasıl bu cüreti buluyor,ben de onu anlayamıyorum.
Ben mesela yolda, seyehatte falan buluyorum genelde sevgililerimi. Tanıştıgimiz gün öpüşüyoruz hemen o moda giriyoruz falan. Ama buna rağmen beni rahatsız edecek seksi içerikli cümleler kurmaya cüret eden olmuyor.
Bu adamlar nasıl tanışır tanışmaz "are you sex?" Moduna girebiliyor? Acaba internetten falan mı tanisiliyor?
Onu bende yanlış buluyorum tabiki akışta olur böyle şeyler hiç tanımadığımız insanlar ne alaka evlilik. Çevrenizden kaynaklı benim çevrem küçük bir ilde memurlardan oluşuyor mesela. Sizin çevrenizde yurt dışına çıkan farklı şehirler gören farklı insanlar tanıyan kişilerden oluşuyor. Açık açık artniyetle bana o şekilde diyen olmuyor ama alttan söyleyen çok oluyor. Kaldı ki küçük bir şehir hiç kimseyle işim olmamasina rağmen arkamdan konuşulanlar beni çok şaşırtıyor. Biriyle normal arkadaşlık yapıyorsun mesela flört anlamında değil normal arkadaşlık hemen onun arkadaş çevresinde adın çıkabiliyor artniyetliyse konu sahibi de aynılarını yaşıyor mubtemlen.

Back
X