Dış Görünüş ve iliskiler

Yorumlar geldikçe farkediyorum. Bustiyer ve taytta giymem mesela. Kız arkadaşlarıma bazen giydiklerimi soruyorum açık bulmuyorlar ama dar buluyorlar. Biraz spordan vücudum şekilli. O karşı tarafa yanlis bir imaj veriyor galiba. Ya da ben adam gibi birine denk gelmiyorum.
Yani bu durumdan rahatsizsaniz daha geniş giyebilirsiniz isterseniz.

ama şöyle demiş;

İlk anda ben ciddiyim evlenmek istiyorum lafı şey gibi geliyor bana. "Benim niyetim evlenmek ha sen ha hasan,çok da önemli değil"
O yüzden ilk andan soylenemsini itici buluyorum.
Bir çocukla tanışmıştım; ailesi icanadolulu,kendi devlette mühendis,evini arabasını almış kredilerini bitirmiş. Tek aradığı eli yuzu düzgün evlenecek bir kizdi. Her hali tavrı sohbeti 'niyetim ciddi' diyordu,bu beni rahatsız etmişti mesela çünkü evlensek bile ben ben olduğum için değil onun koşulları uygun ve evlenmeye müsait olduğu için olacaktı. Zaten biz konuşmayı kestikten sonra yeni biriyle tanışıp aynı sene evlendi:)
Akışına bırakmak daha güzel bence...
Öyle diyen erkekler de nasıl bu cüreti buluyor,ben de onu anlayamıyorum.
Ben mesela yolda, seyehatte falan buluyorum genelde sevgililerimi. Tanıştıgimiz gün öpüşüyoruz hemen o moda giriyoruz falan. Ama buna rağmen beni rahatsız edecek seksi içerikli cümleler kurmaya cüret eden olmuyor.
Bu adamlar nasıl tanışır tanışmaz "are you sex?" Moduna girebiliyor? Acaba internetten falan mı tanisiliyor?
Instagram ya da ortak arkadaşlar. Instagramdan gelen de ortak arkadaş varsa görüşüyorum . Bu arada haklisiniz. Ben bunaldigim için o şekilde ifade etmişim ama biri de bana baştan niyetim ciddi evleneceksek görüşelim falan dese soğurdum

Instagram ya da ortak arkadaşlar. Instagramdan gelen de ortak arkadaş varsa görüşüyorum . Bu arada haklisiniz. Ben bunaldigim için o şekilde ifade etmişim ama biri de bana baştan niyetim ciddi evleneceksek görüşelim falan dese soğurdum
Aklı fikri evlenmekte olan bir kız arkadaşım var. Araba al dediğimde evlenince alırım diyen biri daha adayı yok halbuki :) Daha tanışmalarının ikinci gününde hemen evlenmek istediğini söyler birinci haftasında çocuk hayalleri kurar.
ateist olmasına rağmen oldukça kapalı giyinir. Bütün ev işlerini yapar,ev işlerini kadının görevi olarak görür,erkeklerle arkadaşlık yapmayı gereksiz bulur,karşıdan da çok soğuk bir görüntüsü var. Ama bircok flörtü ona sadece cinsellik amacıyla yaklaşıyor. Adamlar on kızın dokuzuna bu amaçla yaklaşıyor zaten. Belki dar/açık giyiniyorsa daha kolay hedef olarak görüyordur 🤷

Arayışınızın sevgiye dayalı bir ilişki olduğunu, evlilik öncesi cinselliğe karşı olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Bunda anormal bir şey yok. Dedik ya dürüst erkek iyidir, sevişmek istiyorsa söylesin diye aynı şekilde dürüst kadın da iyidir, beklentilerini söylesin. Ama odağa evliliği almak yanlış.

Aklı fikri evlenmekte olan bir kız arkadaşım var. Araba al dediğimde evlenince alırım diyen biri daha adayı yok halbuki :) Daha tanışmalarının ikinci gününde hemen evlenmek istediğini söyler birinci haftasında çocuk hayalleri kurar.
ateist olmasına rağmen oldukça kapalı giyinir. Bütün ev işlerini yapar,ev işlerini kadının görevi olarak görür,erkeklerle arkadaşlık yapmayı gereksiz bulur,karşıdan da çok soğuk bir görüntüsü var. Ama bircok flörtü ona sadece cinsellik amacıyla yaklaşıyor. Adamlar on kızın dokuzuna bu amaçla yaklaşıyor zaten. Belki dar/açık giyiniyorsa daha kolay hedef olarak görüyordur 🤷
Aslında konuya öyle mi yapmak lazım anlaminda yazmıştım. Kimseye ben ciddiyim uymuyorsa gorusmeyelim bile demiyorum. Beklentilerimiz uyuşmuyor diyorum genelde.

Şöyle bişi buldum, ne kadar doğrudur bilmiyorum. Hiç anlamam bu tip şeylerden 😂
Ya işte o değişik bir şey bence de. O yüzden merak ediyorum kendi aura rengimi.
Benim KKdan tanıştığım bir arkadaşım vardı. Kuantum bilmenne eğitimine katılmışti benim sehrime gelip,epey pahalı- kaliteli bir egitimdi.
Eğitimde elinde sarkacla aura olcuyormus hocası, bu kizinki en başta dusukken hocanın telkinlerinden sonra alan olarak epey büyümüş falan...böyle şeyler de var:) yani ondan duyduğuma göre ölçülebilir bir şeymiş aura. (Sohbetten aklımda kalan bu,doğru anlamadiysam yanlış bilgi için affola)
Bence Instagram'dan kimseyi bulma.
Aç kurt gibi "on kıza yazsam,besi kabul etse, ucuyle sohbeti ilerletsem en az biri nude atar,kısa günün karı" diye düşünüyorlardir. Hem internetteki insanların kaybedecek bir şeyi yok ki, çok çok engellersin. Seni görmezler,bilmezler. Bundan da cesaret alıyor olabilirler
Gerçek hayata karış, reelde tanıdığın insanlarla flört et. Onlar eminim ki böyle lönk diye konusmayacaklardir

Benim KKdan tanıştığım bir arkadaşım vardı. Kuantum bilmenne eğitimine katılmışti benim sehrime gelip,epey pahalı- kaliteli bir egitimdi.
Eğitimde elinde sarkacla aura olcuyormus hocası, bu kizinki en başta dusukken hocanın telkinlerinden sonra alan olarak epey büyümüş falan...böyle şeyler de var:) yani ondan duyduğuma göre ölçülebilir bir şeymiş aura. (Sohbetten aklımda kalan bu,doğru anlamadiysam yanlış bilgi için affola)
Bence Instagram'dan kimseyi bulma.
Aç kurt gibi "on kıza yazsam,besi kabul etse, ucuyle sohbeti ilerletsem en az biri nude atar,kısa günün karı" diye düşünüyorlardir. Hem internetteki insanların kaybedecek bir şeyi yok ki, çok çok engellersin. Seni görmezler,bilmezler. Bundan da cesaret alıyor olabilirler
Gerçek hayata karış, reelde tanıdığın insanlarla flört et. Onlar eminim ki böyle lönk diye konusmayacaklardir
Olabilir. Frekans falan yükseltiyorlar. Araştırmak lazım.

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Cevabını merak ettiğim birşey sormak istiyorum. Son zamanlarda hayatıma giren erkekler cinsel olarak birşeyler yaşamak istiyor. Ben kabul etmeyince de tanışma aşaması sona eriyor. Ilk defa tanıyan birinin de bana karsı önyargısı oluyor genelde. Iltifat ederken bile seksisin falan diyorlar. Insan güzel bir kadınsın falan der daha yeni tanımışım sonuçta. Velhasıl dış görünüsümle karakterim uyuşmuyor sanırım. Spor yapıyorum ve dar giyinmeyi seviyorum. Bu yüzden mi sürekli vücuduma iltifat ediyorlar? Evlenmeye uygun olmak için kendimden mi fedakarlık yapayım yani. Kendime bakmayı seviyorum.Bu durumdan çok sıkıntı yaşamaya başladım. Hayatıma giren kişi cinsellik için gelmesin beni tanısın istiyorum.En baştan ben ciddiyim evlenmek istiyorum diye karşı tarafa söyleyip yan cizenle hiç konuşmamak mi lazım 🤷‍♀️Offf bıçak sırtı konular. Kendimi tam ifade edebildim mi bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın cinsellik yasamak isteyene de saygım sonsuz. Sadece ben o şekilde bir ilişki istemiyorum.
cevrenizi degistirin. demek ki cevrenizdeki insanlar biraz daha bu tarz. eger evlenmeyi cok istiyorsaniz ve ortalamanin uzerinde guzelliginiz varsa direk bastan ben evlenmek icin gorusuyorum deyin, zaten ilk elemeden sonra bile bir suru aday kalir.

cevrenizi degistirin. demek ki cevrenizdeki insanlar biraz daha bu tarz. eger evlenmeyi cok istiyorsaniz ve ortalamanin uzerinde guzelliginiz varsa direk bastan ben evlenmek icin gorusuyorum deyin, zaten ilk elemeden sonra bile bir suru aday kalir.
Yalnız aklı başında adam ben evlenmek için görüşüyorum diyen hatundan niyeti cinsellik olmasa dahi kaçar. Geriye evlilik odaklı tipler kalır, onlarla yapılan evlilik de ne kadar yolunda gider tartışılır.

Ben şu tarz kombinle geziyorum, bu şekille bile askıntı olanlar oluyor.
images (5).jpeg
bence çok da takılmayın. :)))

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Cevabını merak ettiğim birşey sormak istiyorum. Son zamanlarda hayatıma giren erkekler cinsel olarak birşeyler yaşamak istiyor. Ben kabul etmeyince de tanışma aşaması sona eriyor. Ilk defa tanıyan birinin de bana karsı önyargısı oluyor genelde. Iltifat ederken bile seksisin falan diyorlar. Insan güzel bir kadınsın falan der daha yeni tanımışım sonuçta. Velhasıl dış görünüsümle karakterim uyuşmuyor sanırım. Spor yapıyorum ve dar giyinmeyi seviyorum. Bu yüzden mi sürekli vücuduma iltifat ediyorlar? Evlenmeye uygun olmak için kendimden mi fedakarlık yapayım yani. Kendime bakmayı seviyorum.Bu durumdan çok sıkıntı yaşamaya başladım. Hayatıma giren kişi cinsellik için gelmesin beni tanısın istiyorum.En baştan ben ciddiyim evlenmek istiyorum diye karşı tarafa söyleyip yan cizenle hiç konuşmamak mi lazım 🤷‍♀️Offf bıçak sırtı konular. Kendimi tam ifade edebildim mi bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın cinsellik yasamak isteyene de saygım sonsuz. Sadece ben o şekilde bir ilişki istemiyorum.
Bir ilişkiye ben ciddiyim, evlenmeke istiyorum diye giren olursa bem de kaçar giderim.ciddi ilişki kendi kendine denk geliyor.şans bence.maşallah güzel kadınsın demek ki sen de. Zaten ilişki teklifleri normal kadınlara da bu şekilde gidiyor.mesela 10 tane teklif olsa 9 tanesi zaten cinsellik istenen ilişki anca 1 tanesi normal sevgili olma teklifi oluyor.bu yüzden kıymetli oluyor zaten.

Ben şu tarz kombinle geziyorum, bu şekille bile askıntı olanlar oluyor. Eki Görüntüle 3099217 bence çok da takılmayın. :)))
Bacım sen hava atmaya konu açmışsın kusura bakma.bu tazr şeyleri kıskanacak yaşı çoktan geçtim valla.zaten ben de beğenilen bir kadınım ama bu şekilde cevaplarda bile üstelemek iyi niyetli gelmedi bana. Sen bilirsin ama ego tatmin edeceksen erkeklerle etmek daha kolay.biz de adam yerine koyup yorum yapıyoruz.ya da konuyu kim açmışsa.okuyan okusun

Gayet normal giyiniyorum. Jean tişört veya palazzo pantolon body vs ama bana da o şekilde gelen oluyor. Daha da ne giyelim yani?
Giyimle kuşamla alakası yok bence kafa yapıları ile alakalı.
Aklı fikri evlenmekte olan bir kız arkadaşım var. Araba al dediğimde evlenince alırım diyen biri daha adayı yok halbuki :) Daha tanışmalarının ikinci gününde hemen evlenmek istediğini söyler birinci haftasında çocuk hayalleri kurar. ateist olmasına rağmen oldukça kapalı giyinir. Bütün ev işlerini yapar,ev işlerini kadının görevi olarak görür,erkeklerle arkadaşlık yapmayı gereksiz bulur,karşıdan da çok soğuk bir görüntüsü var. Ama bircok flörtü ona sadece cinsellik amacıyla yaklaşıyor. Adamlar on kızın dokuzuna bu amaçla yaklaşıyor zaten. Belki dar/açık giyiniyorsa daha kolay hedef olarak görüyordur 🤷
Evet giyim bi yerde insanlara bizim hakkımızda ilk izlenimi veriyor ama bütününü de oluşturmuyor bunun. Davranışlar, hal tavır, bakış gülüş hepsi bir bütün halde sinyal veriyor karşı tarafa. Ben dar giyinmem mesela hiç, ruhum sıkılır. Bütün yazı totomda bi şort ayağımda terliklerle geçiririm. Ama seksiyim, seksiliğimi seviyorum çünkü. Biri bana seksisin diye iltifat etse teşekkür ederim o senin seksiliğin şekerim derim 😂 kızmam...

Burdaki bağzı kadınlar kadar erkek düşmanı da değilim maalesef. Severim erkek cinsini, düşündüğünü söyleyenini daha çok severim. Seksi buluyorsa söylesin, sevişmekse derdi söylesin ki beklentiler uyuşmuyorsa ona göre aksiyon alınsın. Gerçi ben bin yıllık falan evliyim ama hızlı bir gençliğim oldu, çevremde de hızlı bekar arkadaşlarım çok var, piyasaya hakimim 😂
Helal olsun bacım.çok şükür ben de hızlıyım.kaç coddi ilişkimi bu uğurda feda ettim.sana sorun bu çok eşliliğe alıştıktan sonra evlilik fikrini nasıl kabul edebildin? Hiç mi eski hareketli hayatını özlemiyorsun? Canın sıkılmıyor mu?

Bacım sen hava atmaya konu açmışsın kusura bakma.bu tazr şeyleri kıskanacak yaşı çoktan geçtim valla.zaten ben de beğenilen bir kadınım ama bu şekilde cevaplarda bile üstelemek iyi niyetli gelmedi bana. Sen bilirsin ama ego tatmin edeceksen erkeklerle etmek daha kolay.biz de adam yerine koyup yorum yapıyoruz.ya da konuyu kim açmışsa.okuyan okusun
Hocam ben ne alaka ahahhahh 😂
images (6).webp

Ben frapan giyinmeyi severim. Hatlarım da belirgindir. Ama kadın arkadaşlarım ve eşim dışında kimse seksi olduğumu söyleme cesaretinde bulunmadı. Erkek öğrenciler bazen sırıtırak zayıflamışsınız dediğinde bile hababam sınıfındaki bakire öğretmen gibi terslerdim sanane benim zayıflığımdan diye. Ama diyelim ki ilk buluşmaya gidiyorsunuz. Göğüsleriniz yarıya kadar açık. Adam gözlerini alamıyor. Leopar desenli tayt giymişsiniz hatlarınız belli. Adam çok seksisin der tabi, bu kadar cesurca giyinmeniz zaten seksapalitenizi ön plana çıkarmak istediğinizi gösteriyor. Nasıl giyinmek istediğiniz size kalmış ama bu tarz şeyleri duymak istemiyorsanız ayarı tutturmanız lazım.
Frapan giyinip frapan algılanmayı istememek nasıl bir mantıktır ? Amaç ne o zaman yani?

Giyimle alakası yok diyenler aynı ülkede mi yaşıyoruz Avrupa değil burası Türkiye gülümseyerek konuşsan bu kız verecek kesin diyen bir gerizekalı erkekler topluluğu var burda
O yüzden kadın saygı ve değer bekliyorsa giyimine dikkat etmek zorunda bizim ülkenizde maalesef çok dar dekolte giyinen kadına verecek gözüyle bakıyorlar gerçek bu maalesef

Back
X