Dış Görünüş ve iliskiler

Helal olsun bacım.çok şükür ben de hızlıyım.kaç coddi ilişkimi bu uğurda feda ettim.sana sorun bu çok eşliliğe alıştıktan sonra evlilik fikrini nasıl kabul edebildin? Hiç mi eski hareketli hayatını özlemiyorsun? Canın sıkılmıyor mu?
Senin sevgilin Antalya'da açik giyinen kadinlara bakmiyor muydu senin yanında? Ciddi ilişkilerini feda ederken bu adama torpil mi geçtin Ferhans? Hızlısın ya bu adama yallah dedin mi Ferhans?

Bence erkeklerin çiğliğinden yaşanıyor bu durum. Bir de artık devir değişti. Nice başörtülüler tanıdım fırsatını bulunca her şeyi yaptılar tıpkı tesettürlü olmayanlar gibi… erkekler artık devir değişti ilişkiler rahat yaşanıyor deyip özellikle sosyal medyada at koşturuyorlar.

Yalan Dünya dizisindeki Tülay karakteri de hem leoparlı tayt giyip hem de "herkes bana bakıyor yaaa" diye şikayetleniyordu. Sonra takım giymeye başlayınca kimse ona seksi kadın gözüyle bakmıyordu vs. Öyle bi bölüm vardı. Aklıma o geldi 😁
Kıyafetle alakası yok diyenlere katılmıyorum.
Mevlana'nın bir sözü var:
"İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, ilmiyle ağırlanır, ahlakıyla uğurlanır" diye.
Biz ne kadar aksini istesekte bu toplumun erkeklerinin çoğu dış görünüşe göre atıyor ilk adımı. 🤷🏻‍♀️

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Cevabını merak ettiğim birşey sormak istiyorum. Son zamanlarda hayatıma giren erkekler cinsel olarak birşeyler yaşamak istiyor. Ben kabul etmeyince de tanışma aşaması sona eriyor. Ilk defa tanıyan birinin de bana karsı önyargısı oluyor genelde. Iltifat ederken bile seksisin falan diyorlar. Insan güzel bir kadınsın falan der daha yeni tanımışım sonuçta. Velhasıl dış görünüsümle karakterim uyuşmuyor sanırım. Spor yapıyorum ve dar giyinmeyi seviyorum. Bu yüzden mi sürekli vücuduma iltifat ediyorlar? Evlenmeye uygun olmak için kendimden mi fedakarlık yapayım yani. Kendime bakmayı seviyorum.Bu durumdan çok sıkıntı yaşamaya başladım. Hayatıma giren kişi cinsellik için gelmesin beni tanısın istiyorum.En baştan ben ciddiyim evlenmek istiyorum diye karşı tarafa söyleyip yan cizenle hiç konuşmamak mi lazım 🤷‍♀️Offf bıçak sırtı konular. Kendimi tam ifade edebildim mi bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasın cinsellik yasamak isteyene de saygım sonsuz. Sadece ben o şekilde bir ilişki istemiyorum.
ben sana bi ablan gibi söyleyim belki linç yiyecem ama kimse kusura bakmasın popom güzel belim ince diyerek dar tayt giyip üstüne kısa tişört giyen kızlara bi çok erkek ciddi gözle bakmaz burası türkiye gerçek bu daha üsturuplu giyinmek gerek o imajınla rahat kız havası veriyosun istediğini yapan özgür kız imajı anlatabildimmi

Bence de erkek kadını bir bütün olarak görüp beğenmeyi bekliyor yani açık kapalı giyinmek değil de duruşun güzelliğin enerjin vs hepsi bütün
Ama meme ve popo olarak görünürsen değer verilecek kadın değil de eskort muamelesi yapıyorlar ülkemizdeki erkekler böyle o yüzden açık ve dar giyinebilrisin ama belli bi ölçüde olmalı üstün biraz açıksa alt taraf kapalı olmalı ki ucuz görünmesin vs.

Bende açık giyinirim ama ilişkilerim hep ciddi olmuştur hatta bir kaç görüşmeden sonra evlilik teklif edenler filan oldu hiç bir zaman böyle sadece cinsellik amaçlı yaklaşan olmadı

Helal olsun bacım.çok şükür ben de hızlıyım.kaç coddi ilişkimi bu uğurda feda ettim.sana sorun bu çok eşliliğe alıştıktan sonra evlilik fikrini nasıl kabul edebildin? Hiç mi eski hareketli hayatını özlemiyorsun? Canın sıkılmıyor mu?
Ben hiç bir zaman çok eşli olmadım. Hızlı yaşamak ve çok eşli olmak farklı şeyler. O yüzden yorum yapamayacağım. Kocamla da gayet hareketli bir hayat yaşıyoruz 😉

Bacım sen hava atmaya konu açmışsın kusura bakma.bu tazr şeyleri kıskanacak yaşı çoktan geçtim valla.zaten ben de beğenilen bir kadınım ama bu şekilde cevaplarda bile üstelemek iyi niyetli gelmedi bana. Sen bilirsin ama ego tatmin edeceksen erkeklerle etmek daha kolay.biz de adam yerine koyup yorum yapıyoruz.ya da konuyu kim açmışsa.okuyan okusun
Yok hava atmaya konu açmadım. Zaten güzellik/yakışıklılık göreceli bana göre. Ayrıca ben kendimi iyi hissetmiyorsam biri bana güzel dese ne farkeder yükselmem. Ben olayın tamamen güzellikle ilgili olduğunu düşünmüyorum zaten.Türkiye de bir sürü güzel kadin var. Onların arasında da düzgün ilişkisi olan yahut evli olan var. Ben benden kaynaklı bir yanlışlık var mı onu bulmaya çalışıyorum.

Giyimle alakası yok diyenler aynı ülkede mi yaşıyoruz Avrupa değil burası Türkiye gülümseyerek konuşsan bu kız verecek kesin diyen bir gerizekalı erkekler topluluğu var burda
O yüzden kadın saygı ve değer bekliyorsa giyimine dikkat etmek zorunda bizim ülkenizde maalesef çok dar dekolte giyinen kadına verecek gözüyle bakıyorlar gerçek bu maalesef
Kadın hiçbir şeye “ZORUNDA” değil. Bi bitmediniz.

Bacım sen hava atmaya konu açmışsın kusura bakma.bu tazr şeyleri kıskanacak yaşı çoktan geçtim valla.zaten ben de beğenilen bir kadınım ama bu şekilde cevaplarda bile üstelemek iyi niyetli gelmedi bana. Sen bilirsin ama ego tatmin edeceksen erkeklerle etmek daha kolay.biz de adam yerine koyup yorum yapıyoruz.ya da konuyu kim açmışsa.okuyan okusun
Ferhans sen tecavüze uğrama tehlikesi atlatmış üyeyi bile "kıskanmıs" birisin. Kıskanmak değilde hastalıklı düşüncelisin demek daha doğru olur sanırım. Bu ve bu tarz konulardan da aşırı rahatsız oluyorsun. Etrafında beğenildiğinde külliyen yalan. Öyle olmadığı için Esra Erol'a katılan kadınlardan, tecavüze uğrama tehlikesi yaşayan herkese içinde bir bana niye böyle olmuyor diye iç geçiriyorsun.
En son da evliliği sıkıcı buluyorsun, e mecbur tâbi. 🥴

Yalan Dünya dizisindeki Tülay karakteri de hem leoparlı tayt giyip hem de "herkes bana bakıyor yaaa" diye şikayetleniyordu. Sonra takım giymeye başlayınca kimse ona seksi kadın gözüyle bakmıyordu vs. Öyle bi bölüm vardı. Aklıma o geldi 😁
Kıyafetle alakası yok diyenlere katılmıyorum.
Mevlana'nın bir sözü var:
"İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, ilmiyle ağırlanır, ahlakıyla uğurlanır" diye.
Biz ne kadar aksini istesekte bu toplumun erkeklerinin çoğu dış görünüşe göre atıyor ilk adımı. 🤷🏻‍♀️
çok güzel bir örnek olmuş :KK70:
konusahibinin nasıl giyindiği umrumda değil istediği gibi giyinebilir ama çoğu erkek açık giyimli kadın da ne arıyor az buçuk tahmin edebiliyoruz burası Türkiye çünkü :)
ne kadar aksini iddia etsekte toplumda böyle bir algı var ve hele ki olay kadın-erkek davranışı olunca kolay kay değişmiyor
öyle olsaydı annelere daha kaliteli erkek çocuğu yetiştirirlerdi.

Tabisi zorunda değil ama konu sahibi cinsellik amacıyla yaklaşımlardan rahatsız oluyor bu yönde tavsiye istiyor

Tek gecelik ilişki veya fuckbody hayatı istiyorsa istediği gibi davranabilir tabiki
Hayır konu sahibi kendine saygı gösterecek bir insanı olduğu gibi kalarak da bulabilecektir. Bütün erkekler sizin leş çevrenizden ibaret değil.

çok güzel bir örnek olmuş :KK70:
konusahibinin nasıl giyindiği umrumda değil istediği gibi giyinebilir ama çoğu erkek açık giyimli kadın da ne arıyor az buçuk tahmin edebiliyoruz burası Türkiye çünkü :)
ne kadar aksini iddia etsekte topluda böyle bir algı var ve hele ki olay kadı-erkek davranışı olunca kolay kay değişmiyor
öyle olsaydı annelere daha kaliteli erkek çocuğu yetiştirirlerdi.
Gülse Birsel'in kalemine sağlık 😂

Bende aynı şekilde düşünüyorum.
Kadınların çoğu erkekleri yok sayıyor gibi bir tavır içerisindeler ama maalesef toplumda hâlâ aşılmayan şeyler var. Bu da onlardan biri.
Dar giyinince seksi iltifatı geliyorsa ve bundan rahatsız olunuyorsa tek çare var 🤷🏻‍♀️

Gülse Birsel'in kalemine sağlık 😂

Bende aynı şekilde düşünüyorum.
Kadınların çoğu erkekleri yok sayıyor gibi bir tavır içerisindeler ama maalesef toplumda hâlâ aşılmayan şeyler var. Bu da onlardan biri.
Dar giyinince seksi iltifatı geliyorsa ve bundan rahatsız olunuyorsa tek çare var 🤷🏻‍♀️
ben dar giyip seksi yorumu aalıyorsam dar giyinmek hoşuma gittiği için takmam
ama takıyorsam dar giyinmem
bu ne yamam çelişki konusahibinde anlamadım :D

Hayır konu sahibi kendine saygı gösterecek bir insanı olduğu gibi kalarak da bulabilecektir. Bütün erkekler sizin leş çevrenizden ibaret değil.
Peki madem ülkemizin erkekleri çok elit çok avrupai çok mükemmel bir ortamda yaşıyoruz, neden bu zamana kadar cinsellik için yaklaştılar sizce aradığı ilişkiyi niye bulamadı

Peki madem ülkemizin erkekleri çok elit çok avrupai çok mükemmel bir ortamda yaşıyoruz, neden bu zamana kadar cinsellik için yaklaştılar sizce aradığı ilişkiyi niye bulamadı
valla ben de crop,elbise yani kısmen açık giyinen biriyim bana kimse böyle bir şey demez, diyemez
böyle giyinmme rağmen hala birini bulamamışım :D

Gayet normal giyiniyorum. Jean tişört veya palazzo pantolon body vs ama bana da o şekilde gelen oluyor. Daha da ne giyelim yani?
Giyimle kuşamla alakası yok bence kafa yapıları ile alakalı.
Ben kapalıyım, bana da böyle yaklaşmaya ve konuyu hemen cinselliğe kaydırmaya çalışan tipler oldu, yok seksisin yok şöyle böylesin, hem de daha iki muhabbette. Dediğin gibi, zihniyetle alakalı.

Bir sürü başörtülü bekar kadın aradığı kişiyi neden bulamadıysa ondan. Kısmet...

Back
X