Dış Görünüş ve iliskiler

niyeti ciddi olan erkekler sizi hafif görebilirler tanımadıkları için hani yanlış anlamayın çok edepli bir insansınızdır ama giyim tarzınız öyledir ancak erkek beyni kadın beyni aynı çalışmıyor o yüzden sizle ciddi düşünecek kişiler uzaklaşırken niyeti cinsellik olanlar size yaklaşıyor olabilirler.

Kastettiğim giyim tarzı bu mesela. Üzerime oturan şeyler giyiyorum. Dışarda tayt,büstiyer giymem. Crop da yüksek bel pantolon ya da etekle giydiğim için bel açıklığı kalmıyor pek. Dekolte sevmem. Mini de pek giymem belki kışın çizmeyle biraz daha kısa etek giyerim. Aklınıza ilk leoparlı tayt, crop falan geliyor ama o şekilde değil giyim tarzım. Ama pantolon tunik tarzı giyinmeyi de s Screenshot_20220719-100008_Chrome.webpevmiyorum mesela. Yakışmıyor bana.

Konu sahibinin sıkıntısı karşısına çıkan herkesin sadece cinsellik amaçlı yaklaşan tipler olması yalnız ülkemiz erkekleri çok avrupai ve elit diyorsunuz ya
Ülkemiz erkekleri çok avrupai elit diye birşey demedim ben. O sizin uydurmanız. Her erkek sizin çevrenizdekiler gibi değil dedim. Konu sahibinin de karşısına istediği gibi biri günün birinde çıkacaktır dedim.

Sizin dediğiniz gibi olsa ben ve benim gibi bir sürü kadın sizin çevrenizdeki gibi leş erkeklerin elinde telef olurduk. Ama biz onlara dönüp bakmadık. Kendini geliştirmiş, cinsel açlığın nirvanasında olmayan, kadını obje olarak görüp kıyafetleriyle yargılamayan insanlarla bir çevre kurduk, onlardan biriyle evlendik. Size de diğerleri kaldı işte😂

Daha uzatacak mısınız?

Kastettiğim giyim tarzı bu mesela. Üzerime oturan şeyler giyiyorum. Dışarda tayt,büstiyer giymem. Crop da yüksek bel pantolon ya da etekle giydiğim için bel açıklığı kalmıyor pek. Dekolte sevmem. Mini de pek giymem belki kışın çizmeyle biraz daha kısa etek giyerim. Aklınıza ilk leoparlı tayt, crop falan geliyor ama o şekilde değil giyim tarzım. Ama pantolon tunik tarzı giyinmeyi de sEki Görüntüle 3099293 evmiyorum mesela. Yakışmıyor bana.
Nerde yaşıyorsunuz siz?

Ben hiç bir zaman çok eşli olmadım. Hızlı yaşamak ve çok eşli olmak farklı şeyler. O yüzden yorum yapamayacağım. Kocamla da gayet hareketli bir hayat yaşıyoruz 😉
Hızlı yaşamaktan kastın gezmek, tozmak o zaman ya da bir partnerden sonra diğerine çabuk geçmek.ben çok ilişki yaşamak anladım.maşallah size.

valla ben de crop,elbise yani kısmen açık giyinen biriyim bana kimse böyle bir şey demez, diyemez
böyle giyinmme rağmen hala birini bulamamışım :D
Helal olsun bacım.tek doğrucu sen çıktın.bir kadın bu tarz birşeyler söylüyorsa diğerleri de altta kalmamak için hep kendini övecek şeyler yazıyor.kadınlık gururu.kimse birşey dememiş ablaya cesaret edemiyorlar diyor
Ne biliyorsun belki gerçekten seksi olduğunu düşünmüyorlar.(frapan ablaya selamlar) millet kendi kendini gazlamayı iyi biliyor valla 😄
Bu arada konu sahibi de instagram serserilerinden bahsediyor.sanal muhabbetler.ortada anlattığı kadar bir olay yok.biz de buralarda kadınsal kıskançlıklarla strese giriyoruz 😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef erkek milleti iflah olmaz. Yani hepsinin kafası cinselliğe çalışıyor sadece. Bazıları açık açık belli ediyor. Ama sanmayın ki belli etmeyen erkek cinsellik düşünmüyor. Sadece gizlemesini iyi biliyordur. Midi boy efil ve geniş elbise giymeme rağmen bazen uzaylı görmüş gibi bakışlara şahit oluyorum. Tamamen sapık zihniyetlerinden kaynaklanan bir durum

Ülkemiz erkekleri çok avrupai elit diye birşey demedim ben. O sizin uydurmanız. Her erkek sizin çevrenizdekiler gibi değil dedim. Konu sahibinin de karşısına istediği gibi biri günün birinde çıkacaktır dedim.

Sizin dediğiniz gibi olsa ben ve benim gibi bir sürü kadın sizin çevrenizdeki gibi leş erkeklerin elinde telef olurduk. Ama biz onlara dönüp bakmadık. Kendini geliştirmiş, cinsel açlığın nirvanasında olmayan, kadını obje olarak görüp kıyafetleriyle yargılamayan insanlarla bir çevre kurduk, onlardan biriyle evlendik. Size de diğerleri kaldı işte😂

Daha uzatacak mısınız?
Benim eşimde geçmişteki ilişkilerim de hep beni asla cinsel obje olarak görmeyen değer veren erkekler oldu leş olduklarını nerden çıkarıyorsunuz ama ülkemizde erkekler böyle büyüme tarzı mı bilmiyorum çok açık giyinen istemiyorlar size istisna denk gelmiş demek ki
(Bunun leş versiyonları da çok tabi sadece askınto olup kadını kullanmaya çalışan tipler)
Misal eşimin bi arkadaşı evlenmek istiyordu tesettürlü istemeyen birisiydi ateist iyi eğitimli filan benim iş yerinde bi kız arkadaşım vardı ayaküstü tanıştırdım ikisini olumsuz dedi eşim sormuş niye diye fazla açık ve rahat gibi ben yapamam demiş ilginç bir durum mesela

Valla gel 7.30-8 arası bostanlı vapur iskelesinde bekle kalem etekli bisikletli ablaları alsancak vapuruna binerken göreceksin. Uslu bir çocuk olursan sen de şirinleri görebilirsin.
KALEM ETEĞİN NESİ SEKSİ?
O SONDA Kİ YAZDIĞIN NE? KOMİK MİSİN :D

KALEM ETEĞİN NESİ SEKSİ?
O SONDA Kİ YAZDIĞIN NE? KOMİK MİSİN :KK70:
Ben de onu diyorum kalem etek seksi değil, onunla ablalar bisiklete binip işe gidiyor diyorum. Okuduğunu anlama dersleri 101.

Evet komiğim.

Büyük harfle yazmak forumda yasak, bağırmayın!

Ben de onu diyorum kalem etek seksi değil, onunla ablalar bisiklete binip işe gidiyor diyorum. Okuduğunu anlama dersleri 101.

Evet komiğim.

Büyük harfle yazmak forumda yasak, bağırmayın!
yeni üyeyim, bilmiyorum
sürekli benim hayatım muhteşem iddialı giyinirim iddialı kadınım kocam var kocamla renkli bir hayatım var hızlı yasadım hızlı yaşarım kocam kocam diyen birinden okuma anlama dersi alacağımı sanma :)
iyi forumlar

Daha uzatacak mısınız?
Şu kıyafete seksi demek için iç anadoluda yaşamak lazım zaten. Bizim burda ablalar bu kıyafetle bisiklete binip işe gidiyor 😂
Oralarda da kimsenin baktığı ettiği yok.abartmayın.40 yılda bir yobaz dede anca çıkar.kızlar kabul edelim artık kimse kadınların kıyafetlerine adamakıllı bakmıyor, etmiyor, takılmıyor.kabul etmek bu kadar zor olmamalı.yani güzel kadınlarda bile böyle artık bu.triplere girmeye, yarışa gerek yok.

Maalesef erkek milleti iflah olmaz. Yani hepsinin kafası cinselliğe çalışıyor sadece. Bazıları açık açık belli ediyor. Ama sanmayın ki belli etmeyen erkek cinsellik düşünmüyor. Sadece gizlemesini iyi biliyordur. Midi boy efil ve geniş elbise giymeme rağmen bazen uzaylı görmüş gibi bakışlara şahit oluyorum. Tamamen sapık zihniyetlerinden kaynaklanan bir durum
Kesin öyledir kesin.off buralar sidik yarışına döndü.forumun en güzel ve seksi kadınına merhaba deyin.nasıl olsa gören yok 😄

yeni üyeyim, bilmiyorum
sürekli benim hayatım muhteşem iddialı giyinirim iddialı kadınım kocam var kocamla renkli bir hayatım var hızlı yasadım hızlı yaşarım kocam kocam diyen birinden okuma anlama dersi alacağımı sanma :)
iyi forumlar
Abi totomda şortla geçiriyorum bütün yazı dedim neresi iddialı bunun 😂

Kendimi seviyorum, kocamı seviyorum niye rahatsız oldunuz ki? Kıskandınız mı? Sevmesem mutlu mu olacaktınız? Kocamla sizin okuduğunuzu anlamamanızın alakasını kuramadım ama 😂😂😂

Back
X