dış görünüş :(

2 ay çok kısa zaman gencecik güzel kızı bulmuş numaradan iyi düzgün beyefendi görünmek isteyebilir.çünkü tipiyle ve gencligiyle albenisiyle etkilemeyecegine göre .az tanı hemen iyi deme.

bir adamın kalbi güzelse zaten kendisi de gözünüze güzel geliyor, bu insanların da şekilciliğine hastayım

Tamam karakter önemli de bu adamla aynı yatağa gireceksin sonuçta ölene kadar. Bunu istiyor musun onu düşün. Ayrıca yaşın daha ufak içine sinmiyorsa bekle.

bir adamın kalbi güzelse zaten kendisi de gözünüze güzel geliyor, bu insanların da şekilciliğine hastayım

7 yaş fark hiç önemli bi fark değil, seninde dış görünüşü önemsemen yaşının genç olmasından kaynaklı sanırım
ama emin ol, zaman kadınlara daha acımasız, 30 sene sonra yaşıt gibi görüneceksiniz, tabii bu ilişki o kadar öteyi görmez
bence insanların senin yanına neyi yakıştırıp yakıştırmayacağını düşünmekten vazgeç, sonuçta dekorla evlenmiyorsun değil mi? sonuçta çirkinde değilmiş, eleştirdiğin kır saçlı adamlara da bayılan çok bu arada.. yani ilişkinde farklı şeyleri düşünmelisin, kafa, mizah yapınız tutuyor mu, dini siyasi görüşleriniz benzer mi gibi konular adamın kafasındaki beyazlardan daha önemli bence

İnsanın sevdiği insana çok güzel gözükür. Seven insan dış görünüşü önemsemez. Ne yakışıklı erkekler var kişiliksiz onlarla evlenmektense yerinde olsam dış görünüşü çok da iyi olmayan ama karakterli, kişiliği oturmuş bir adamla evlenmeyi tercih ederim.

Arkadaşın yaşı çok da küçük değil bana göre. Daha iyi tanımak için flört süresini uzatabilirler. Ama tabiki aynı evin içine girmeden kimse kimseyi tanıyamaz. Özellikle aileleride tanıyabilmek için içine girmek gerekiyor. Davulun sesi uzaktan hoş gelir.

Karakter önemli tatlim... guzel diye alırsın karekteri çirkin diye bosarsın sonra... he için ısınmadıysa devam etme.. o ayrı konu... ama bence (tecrübeli biri olarak konuşuyorum )karakter cok ama cok onemli

Insanlar ne kadar densiz dimi?Biz Türk toplumu iyi niyet maskesi altında herşeyi herkese söyleme hakkı buluyoruz kendimizde.
Burdanda içimi dökeyim yeri gelmişken.Kuzenim dogum yapmıştı aradm kime benziyor dedim.Babaya diyince tüh dedim keşke sana benzeseydi.Adam azcık çirkinde..Ne kadar ayıp etmisim lohusa yatağındaki kıza.Gençtim kırılırmı diye düşünmeden haraket etmiştim.O kadar pişmanım ki suan.Üstünden 10 yıl geçti hala yara içimde.Belki sizin akrabada yanlış yaptığını anlamıştır sonra

Tipinden dolayı değil de sevmiyorsanız, ömrünüzü geçirmeyi düşünemiyorsanız ayrılın. Yoksa pirinç ararken eldeki bulgurdan olabilirsiniz.

Ne yazık ki insan kafadaki beyaza takıyorsa istedikleri kadar ortak noktaları olsun. O iş olmuyor. Ne kadar kulağa yanlış gelsede fiziksel çekim evlilik için ilk sırada. Daha evlenmeden kusurlar göze batıyorsa, evlenince daha neler neler çıkacak. Herkesin beğendiği insanla evlenmesi, mutlu bir karı koca hayatı için çok önemli. Uyumlu bedenler mutlu cinsellik yaşar. Fikirler kuzey kutbu güney kutbu kadar farklı olsa bile ekvatorda buluşurlar. Evliliğin çimentosu sekstir. Kimse, beğenmediği bir insanla sırf siyasi düşünceleri uyuşuyor, aynı filmlerden, yemeklerden hoşlanıyor diye tutkuyla sevişemez! Bunun için fiziksel çekim olmalı. Fiziksel çekim varsa zaten kusurlar görünmeyecek, başkalarının düşünceleri de önemsenmeyecek. Önemseniyorsa var bu işte bir yanlışlık.

ben de bu ilişki zaten sürmez diye onun için dedim zaten, ama arkadaşın düşünce yapısındaki yanlışlık buna arkadaşları diyor diye karar vermesi, aslında kendisi fena bulmuyor ama arkadaşları konuştukça acaba mı diyor
ayrıca hayat görüşlerinin uyuşmasını yabana atma, aynı şekilde seks te bir yere kadar, çok tutkulu sevişiyorlar tamam da, ee hayat görüşleri tutmuyor konuşacak paylaşacak bişey yok arkadaşlık yok, abartıp biri dindar biri ateist diyelim bu tarz bi evlilikte çok uzun sürmez, zaten adı üstünde "hayat arkadaşı" önce en iyi arkadaş olmalı bence eş

Eşimi gördüğümde "tamam işte bu adam bundan yakışıklısı iyisi olmaz"diye düşünmedim hiç genellikle beni daha güzel bulsada herkes bence o benden çok çok daha güzel bir insan.Benim fiziksel olarak kriterim boy ve saçtı tuttu çok şükür umarım senin için hayırlısı olur.

Sevsen zaten gözüme görünmezdi ki. Benim eşim için de bir sürü kişi bişeyler dedi güldüm geçtim. Derlerdi inanmazdım ama insanların eleştirdiği şeyler benim için sevmlilik unsuru

Önemli olan iç güzellik dış görünüşe aldanma içine sinen bir ilişki ise dışardan aldığın yorumları duyma derim

icinin ısınması önemli olan yoksarahmetli babaannemin sözü var "Kendi güzel olandan çabuk usanılır da huyu güzel olandan usanılmaz." diye esim cok fazla yakisikli ama sorunlarimiz var keske huyu daha güzel olaydi diye icimden geciririm hep

kizkardesimde 8 yas buyuk ve herkesin dis gorunusunu elestirdigi biriyle evli ve inanin cok mutlu onemki olan sizin hissiniz

Yaşınız çok genç eğitimlerinizi tamamlayıp bekarken gezebileceğiniz yerlere gidip kariyer yapıp sonra evlenmeyi düşünseniz görücü usulü de bir yöntem fakat evlilik çok zor ve sorumluluğu ağır aşık olup sevmediğiniz bir insanla ne kadar çekilir tartışılır bence sevgi evliliği yapın ama önce kendinizi sevin ve kendinize zaman ayırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…