dış görünüş :(

Eş olmanın, çift olmanın en belirgin duygusu tamamlanmış hissetmektir bence.. Eğer bu hissi yakalayabildiyseniz geri kalan birçok şey teferruattır..
Çünkü dış görüntülerimiz bakî değil

Etrafinizda ne kadar boş insanlar var. Akillar bir karis havada. "Biraz bekle belki yakisikli biri denk gelir." ne demek ya. Cahillik akiyor her yerden. Yasin kucuk biraz dahaa bekle olgunlas deseler amenna.
Bir de insanlari birbirine yakistirmak ya da yakistirmamak ne kadar sacma kavramlar. Kiyafet mi ki bu yakissin ya da yakismasin. Ben gordum begendim aldim kime ne? Isterse tum dunya yakistirmasin. Ben karsi tarafi nasil goruyorum o onemli.
Kisilik, guzel huylar falan filan tabiki cok onemli etkenler. Bunlara dikkat edeceksiniz. Ama yan yana geldiginizde de bir cekim olmali. Ona baktiginizda icinizde guzel duygular olusmali. Ona dokunma istegi oluşmali. Bunlari hissetmiyorsaniz da onca guzel huylarin, erdemlerin bir onemi kalmiyor artik. Haaa butun bu duygulari hissetmeniz icin de adamin illa yakisikli olmasina gerek yok. Al Pacino da cirkin birsey ama bircok kadini etkiliyor adam. Aura da cok onemli.

Sen o adami sevmiyorsun. Sevsen dünya cirkini bile olsa sana yakisikli gorunurdu.
Sevmedigin adamla evlenme derim.
evet, sadece kriterler veya adamın iyi olmasıyla evlenilmez bence de. belki dünya güzeli gelmese bile gözüne, bu sana batmazdı. dünyada iyi adam da var, eğer belli kriterler arıyosanız o kriterlere sahip olanlar da var. biraz deneyin bakalım zaten daha yenisiniz.

Senin nasil gördügün önemli. Sevince insan surasi söyle burasida böyleymis demiyor pek. Hele kavga aninda ayy yakisikli adam dur kizmayim demiyorsunuz.

Baskalarinin ne dediginide hic umursamayin. Ablamla enistemi kimse yakistirmiyordu. Benim esimide yakisikli cok sempatik buluyolardi.
Ablam benden daha mutlu daha cok seviyorlar birbirlerini.

Tabi burdan cikan mantik, cirkinle evleniyim mutlu olurum degil. Ilk basta dedigim gibi sen nasil görüyorsan o.

Bence dışıyla da içiyle de senin içine sinmeli. Artık sen nasıl biriysen sana hitap etmeli her haliyle. Bunu anlamak için de biraz daha uzun bir flört dönemi olmalı.
Bence kapıyı kapatma, görüşmeye devam et, ama evlilik sözü vermeden kendine baya bir zaman ver.

Mantıklı olan evlenmemek bence de... Ne güzel dediniz.

Ben de aslında böyle istiyorum ama o bana gitgide bağlandığını söylüyor. Benden bir cevap istiyor fazla bağlanmadan

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için .
Çok haklısınız

8 yillik evliyim, esinin eli yuzu duzgun ama bu benim icin asla belirleyici bir kriter olmadi.
Insanin sureti bi kazayla sekil degistirir bi hastalikla coker gider Allah korusun.
Kalbi guzel mi merhametli mi ona bak derim.
Gerisi onemli degil.

Ah inanın sadece tipine degil annemle tanıştığında konusurken cekinip halıya bakmasıyla bile alay ediyorlar .

Sen beğenmemişsin onu canım. Evleneceğin erkeği çekici ve seksi bulman gerekiyor. İyi bir insan olması bir şey değiştirmez. Evlenirsen üzülürsün diyeyim sana. Acabalarla evlenip mutsuz olmuş bir ablanın nasihati....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…