- 7 Eylül 2017
- 237
- 240
- 103
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
evet, sadece kriterler veya adamın iyi olmasıyla evlenilmez bence de. belki dünya güzeli gelmese bile gözüne, bu sana batmazdı. dünyada iyi adam da var, eğer belli kriterler arıyosanız o kriterlere sahip olanlar da var. biraz deneyin bakalım zaten daha yenisiniz.Sen o adami sevmiyorsun. Sevsen dünya cirkini bile olsa sana yakisikli gorunurdu.
Sevmedigin adamla evlenme derim.
Mantıklı olan evlenmemek bence de... Ne güzel dediniz.Bizim 5 yıl oldu hala aşığım zamanla değişirmi bilemiyorum
Ama mantık evliliği yapsam herşey dört dörtlük olmalı ki bu imkansız
Çok ufak şeyler bile büyük tartışmalara dönebilir
Aşık olmasam hiçbirşekilde alttan alamam diye düşünüyorum
İnsan aşık olunca sevince orta yol bulmak için adım atmak zor gelmiyor
Ki mantıklı olan hiç evlenmemek
Öğretmenne iş yapıyormuş bu adam bende bunu merak ettim görücü usulu evliliklerin ilk sorusu bu degilmiydi
Aynen çok haklısınız :)Çok yakışıklı biriyle evlenip mutsuzda olabilirsin. Sen ısındıysan etrafıdakileri boşver. Onlar her zaman konuşurlar çok bilmişler
Ben de onu düşünüyorum.Yasadigin hayat boyunca mukemmel erkegi bulacaksin diye bir garanti yok maalesef
Ben de aslında böyle istiyorum ama o bana gitgide bağlandığını söylüyor. Benden bir cevap istiyor fazla bağlanmadanBence dışıyla da içiyle de senin içine sinmeli. Artık sen nasıl biriysen sana hitap etmeli her haliyle. Bunu anlamak için de biraz daha uzun bir flört dönemi olmalı.
Bence kapıyı kapatma, görüşmeye devam et, ama evlilik sözü vermeden kendine baya bir zaman ver.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için .Senin nasil gördügün önemli. Sevince insan surasi söyle burasida böyleymis demiyor pek. Hele kavga aninda ayy yakisikli adam dur kizmayim demiyorsunuz.
Baskalarinin ne dediginide hic umursamayin. Ablamla enistemi kimse yakistirmiyordu. Benim esimide yakisikli cok sempatik buluyolardi.
Ablam benden daha mutlu daha cok seviyorlar birbirlerini.
Tabi burdan cikan mantik, cirkinle evleniyim mutlu olurum degil. Ilk basta dedigim gibi sen nasil görüyorsan o.
Ah inanın sadece tipine degil annemle tanıştığında konusurken cekinip halıya bakmasıyla bile alay ediyorlar .Etrafinizda ne kadar boş insanlar var. Akillar bir karis havada. "Biraz bekle belki yakisikli biri denk gelir." ne demek ya. Cahillik akiyor her yerden. Yasin kucuk biraz dahaa bekle olgunlas deseler amenna.
Bir de insanlari birbirine yakistirmak ya da yakistirmamak ne kadar sacma kavramlar. Kiyafet mi ki bu yakissin ya da yakismasin. Ben gordum begendim aldim kime ne? Isterse tum dunya yakistirmasin. Ben karsi tarafi nasil goruyorum o onemli.
Kisilik, guzel huylar falan filan tabiki cok onemli etkenler. Bunlara dikkat edeceksiniz. Ama yan yana geldiginizde de bir cekim olmali. Ona baktiginizda icinizde guzel duygular olusmali. Ona dokunma istegi oluşmali. Bunlari hissetmiyorsaniz da onca guzel huylarin, erdemlerin bir onemi kalmiyor artik. Haaa butun bu duygulari hissetmeniz icin de adamin illa yakisikli olmasina gerek yok. Al Pacino da cirkin birsey ama bircok kadini etkiliyor adam. Aura da cok onemli.
Ben de onu diyorum ama herkes hep bana aynı konuda saçma sapan elestiriyor evde dışarda ....:/Milletin derdine bak
Tipe önem verme tatlım karakter daha önemli!
Yok o kadar da değil :)Üstü kapalı söylüyorum yanına yatacak kadar beğenmiyorsan eğer boşver
Sen beğenmemişsin onu canım. Evleneceğin erkeği çekici ve seksi bulman gerekiyor. İyi bir insan olması bir şey değiştirmez. Evlenirsen üzülürsün diyeyim sana. Acabalarla evlenip mutsuz olmuş bir ablanın nasihati....Hanımlar merhaba ..
2 aydır görücü usulü tanıştığım biriyle görüşüyorum
Her şey iyi hoş karakter falan süper . Yaşanır bu adamla diyor herkes ..
Ama herkesin ortak kararsız olduğu nokta : dış görünüş
ben 23 o ise 30 yaşında ..
övünmek niyetiyle havalı olmak niyetiyle demiyorum ama herkes benim yanımda daha yakışıklı birinin olması gerektiğini söylüyor .
Bana aşırı çekici gelmiyor tamam ama itici bir tip de değil asla ...
Daha yakışıklısı daha genci çıkar diye beklememi önerenler var ..
biliyorum yaşım genç henüz ama karakteri bu kadar düzgün biri çıkar mı karşıma .?
Fikirleriniz neler ? Dış görünüş sizce nasıl bir belirleyici olmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?