• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış görünüş :(

bunların hepsini o insanlar söyledikçe fark ediyordum .
mesela kaç kez görüştük saçlarındaki beyazlar benm hiç ilgimi çekmiyordu .
bir iki kişi söyleyince fark ettim ..

%90 mantık %10 da kalbinizle düşünerek karar vermenizi öneririm burada görüyoruz ne karaktersiz eşler oluyor yakışıklı olsalar saçları beyazlamamış olsa kaç yazar

Esimin beyazı var dıslerı ayrık göbek teras kadar ama bana cok yakisikli geliyor cunku asığım :KK70:
Asık degilsin bence bidaha dusun :hamarat:
ben de aşık olmadığımı biliyorum lakin onun da göbeği teras gibi beyazı da varr :/ ama bunlar benm gözüme hiç batmıyor .. hep böyle devam eder mi ?

Olursun neden olmayasın? Yani görünüşü şoyle böyle diyenlere bakma, sana tuhaf gelmiormuş anladığım kadarıyla adamın tipi, ozaman sorun yok demektir :KK66:

Ama aşk olmazsa çekilmez içide dışıda bana göre..

yani di mi .. herkes brad ile angelina kadar yakışmıyor birbirine hoş bak o bile aldattı :)

. Hoşlanmasan batardı gözüne
Zamana bırak bakalım
Baskalarinin dediğine aldırma etkilenme

benm en kötü huyum bu çok etkileniyorum çoojkk

"O" insanı bulsaydınız bence kafanızda soru işaretleri olmazdı. Bence bir karara varmak için birbirinizi biraz daha tanıyın. Kafanızda soru işaretleri varken evlenirseniz pişman olabilirsiniz. Yok bence hiç sıkıntı yok bana batmıyor diyorsanız ilerde de batacağını sanmam.

Benim eşim çirkin değil biraz zayıftır.İlk zamanlar o gözle bakmadıgım için gözüme yakışıklı görünmüyordu.Hatta arkadaşlar bile sen daha güzelsin felan diyordu dış görünüşe önem vermedim ben.Ama şimdi sorsanız dünya yakışıklısı benim kocişim.

bir de şu hatayı yapma nasıl olsa severim deyip karakteri iyi diye de bir evlilik yapma
sonra konu açanlar oluyor eşimi sevemiyorum ona ısınamıyorum aklımda hep ayrılık düşüncesi var diye

Iyi bir karakter olmadıktan sonra herşey boş tamam ama kimseylede "sirf" iyi biri diye evlenmezdim acikcasi. Fiziksel cekim ve begenide önemli benim için mesela. Icinizde adama karşı o yönden birsey yoksa zorlamayin derim sonradan eksiklik hissedecekseniz eger.
Ayrica 30 yaş yaşlı değil. Sizin gorucu gorunus olarak yaşlı duruyorsa onu bilemeyecegim.

evlenip boşanan binlerce insanı da bir araya getiren sevgiydi .
sonra nefrete dönüştü .

O zaman soyle dusun
Sevmeden evlendigin adamla ayni yataga gireceksin
Hasta da olsan yorgun da olsan sevdigin adam icin mutfaktan cikmazken sevmedigin adama yemek yapmak eziyet gibi gelecek
Sana dokundugunda icin urpermiyecek, o uyurken sevgi dolu onu izlemeyeceksin

Eşim benden 4 yaş büyük tip olarak ürkütücü bir tip çirkin değil ama çok sert anlatılmaz . Yani eşimden komşular bile tırsıyor sebebi tipi sert. Çok mutluyum ya kimse bi daha bakmıyor :-)
Benim eşim de aynı, Allah şaşırtmasın tabi ama hiç aldatır gibi bir endişem Yok çünkü çekiniyor herkes ondan :KK48: Bizim düğün çekimini yapan fotoğrafçı bile korkmuştu, abi çok sinirli duruyorsun diye, sıkılmıştı eşim adam nasıl hissettiyse artık :olamaz:

Hanımlar merhaba ..
2 aydır görücü usulü tanıştığım biriyle görüşüyorum
Her şey iyi hoş karakter falan süper . Yaşanır bu adamla diyor herkes ..
Ama herkesin ortak kararsız olduğu nokta : dış görünüş
ben 23 o ise 30 yaşında ..
övünmek niyetiyle havalı olmak niyetiyle demiyorum ama herkes benim yanımda daha yakışıklı birinin olması gerektiğini söylüyor .

Bana aşırı çekici gelmiyor tamam ama itici bir tip de değil asla ...

Daha yakışıklısı daha genci çıkar diye beklememi önerenler var ..
biliyorum yaşım genç henüz ama karakteri bu kadar düzgün biri çıkar mı karşıma .?

Fikirleriniz neler ? Dış görünüş sizce nasıl bir belirleyici olmalı ?
Sana çekici geliyor aranızda bir elektrik varsa gerisi boş bence. Ben çoğu kişinin aksine yakışıklı erkekten çekinirdim mesela bekarken, peşinde olanı çok olur , kolay aldatır vs diye, tabi herkes bir değil ama. Arkadaşlarından çok etkilenmemeye çalış
Bizde gecen akrabalarla oturuyoruz, uzaktan bir akraba yenge benden için kızımız güzel damat çirkin dedi, yani o kadar boş bir laf ki kırılmasın diye bişey demedim de 10 yılı aşkın evliyiz , çocuklarımız olmuş, güzeli çirkini mi kalmış , önemli olan anlaşmak , huzur. İnsanlar boş boş konuşuyor fazla takılmamak lazım

Back
X