- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 103
- 30
- Konu Sahibi Morpanjurluev
tanıdıkça daha sevip bağlanıp aşık olamaz mıyım ?Aşk başka bişi..o yoksa dış görünüş iç güzellik filan hikâye..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tanıdıkça daha sevip bağlanıp aşık olamaz mıyım ?Aşk başka bişi..o yoksa dış görünüş iç güzellik filan hikâye..
anladımBen geldim,yakışıklı diye evlendim,karaktersiz diye bosayacam bilmem anlatabildim mi?
bunların hepsini o insanlar söyledikçe fark ediyordum .
mesela kaç kez görüştük saçlarındaki beyazlar benm hiç ilgimi çekmiyordu .
bir iki kişi söyleyince fark ettim ..
ben de aşık olmadığımı biliyorum lakin onun da göbeği teras gibi beyazı da varr :/ ama bunlar benm gözüme hiç batmıyor .. hep böyle devam eder mi ?Esimin beyazı var dıslerı ayrık göbek teras kadar ama bana cok yakisikli geliyor cunku asığım
Asık degilsin bence bidaha dusun![]()
Olursun neden olmayasın? Yani görünüşü şoyle böyle diyenlere bakma, sana tuhaf gelmiormuş anladığım kadarıyla adamın tipi, ozaman sorun yok demektirtanıdıkça daha sevip bağlanıp aşık olamaz mıyım ?
. Hoşlanmasan batardı gözüneben de aşık olmadığımı biliyorum lakin onun da göbeği teras gibi beyazı da varr :/ ama bunlar benm gözüme hiç batmıyor .. hep böyle devam eder mi ?
Olursun neden olmayasın? Yani görünüşü şoyle böyle diyenlere bakma, sana tuhaf gelmiormuş anladığım kadarıyla adamın tipi, ozaman sorun yok demektir
Ama aşk olmazsa çekilmez içide dışıda bana göre..
. Hoşlanmasan batardı gözüne
Zamana bırak bakalım
Baskalarinin dediğine aldırma etkilenme
Millete göre yaşamayın hayatının hatasını yaparsınyani di mi .. herkes brad ile angelina kadar yakışmıyor birbirine hoş bak o bile aldattı :)
benm en kötü huyum bu çok etkileniyorum çoojkk
HahahaEşim benden 4 yaş büyük tip olarak ürkütücü bir tip çirkin değil ama çok sert anlatılmaz . Yani eşimden komşular bile tırsıyor sebebi tipi sert. Çok mutluyum ya kimse bi daha bakmıyor![]()
bence de insan az biraz hoşlandığı birine bile çirkin diyemiyorSen o adami sevmiyorsun. Sevsen dünya cirkini bile olsa sana yakisikli gorunurdu.
Sevmedigin adamla evlenme derim.
evlenip boşanan binlerce insanı da bir araya getiren sevgiydi .
sonra nefrete dönüştü .
Benim eşim de aynı, Allah şaşırtmasın tabi ama hiç aldatır gibi bir endişem Yok çünkü çekiniyor herkes ondanEşim benden 4 yaş büyük tip olarak ürkütücü bir tip çirkin değil ama çok sert anlatılmaz . Yani eşimden komşular bile tırsıyor sebebi tipi sert. Çok mutluyum ya kimse bi daha bakmıyor![]()
Sana çekici geliyor aranızda bir elektrik varsa gerisi boş bence. Ben çoğu kişinin aksine yakışıklı erkekten çekinirdim mesela bekarken, peşinde olanı çok olur , kolay aldatır vs diye, tabi herkes bir değil ama. Arkadaşlarından çok etkilenmemeye çalışHanımlar merhaba ..
2 aydır görücü usulü tanıştığım biriyle görüşüyorum
Her şey iyi hoş karakter falan süper . Yaşanır bu adamla diyor herkes ..
Ama herkesin ortak kararsız olduğu nokta : dış görünüş
ben 23 o ise 30 yaşında ..
övünmek niyetiyle havalı olmak niyetiyle demiyorum ama herkes benim yanımda daha yakışıklı birinin olması gerektiğini söylüyor .
Bana aşırı çekici gelmiyor tamam ama itici bir tip de değil asla ...
Daha yakışıklısı daha genci çıkar diye beklememi önerenler var ..
biliyorum yaşım genç henüz ama karakteri bu kadar düzgün biri çıkar mı karşıma .?
Fikirleriniz neler ? Dış görünüş sizce nasıl bir belirleyici olmalı ?