Dis gorunus

Haklisiniz da, erkekler guzellikten etkilenirler, insan dogasinda var bu. Suan benden hoslanan biri var, daha cok aklimdan, davranislarimdan etkilendigini biliyorum ama keske gorunusumden de etkilense... bilemiyorum, belkide ona guzel gorunuyorumdur.

Komik olan sey, bende ondan etkileniyorum ama kendisi standard yakisikli sayilmaz, hatta yakisikli bile sayilmaz o bakis acisindan. Ama mizah duygusu, zekasi ve s. sayesinde cok cekici buluyorum kendisini
Bence çekinmeyin ve bu aday ile bir arkadaşlık kurun.
Genel geçer güzellik bana göre sıkıcıdır. Elbette güzeldir, bakarsın, bayılırsın ama sonra sıkar. Karakteristik hatlara, kusurlara sahip, özgüveni olan, esrarengiz ve zeki insanlar her zaman öndedir.

Merhaba. Benim derdim bircok insanda oldugu gibi dis gorunusumle ilgili kaygilarim. Pitoz (dusuk goz kapagi) ameliyati oldugumdan beri sag goz kapagim digerine nispeten az kapaniyor. Oncedende dusuktu, digerine nispeten az aciliyordu... Neyse, bu benim ozguvenimi yillardir almaya devam ediyor. Yasim 29 bu arada. Diger taraftan saclarim cok dokuluyor, yani hasret kaldim kadin sacina sahip olmaktan, sac sekilleri yapmaktan ve s... Ben yararlanamiyorum sac ozelliginden yani, normal kadinlar gibi. Sadece acik yerleri kapatacam diye yarim topluyorum, o kadar. Kuafore gitmeye utaniyorum, hepsi aaa senin daha yasin az, 60'larda boyle oluyor genelde diyorlar. Gerci 60'lar bile benden iyi.

Tamam yani, kotu gorunume sahibim de, e bircok insanda var boyle kaygilar. Herkes standard guzel olmuyor ve s. Bunlarin hepsini biliyorum. Ama yinede icim hep daraliyor... Kurtulamiyorum ozguvensizlikten. Mesela bir erkekten hoslaniyorum, boyle flort yapayim derken goz kapaklarim beni tuhaf gosterecek diye kaciyorum. Hani boyle seksi bakislar dusunuyorum ama tuhaf gorunuyor, biliyorum. Bura icimi dokmek icin geldim. Tanidigim kimseye soyleyemiyorum, annemede soyleyemiyorum uzulecek diye. Cok uzgunum ben... :KK43:

Size bir şey söyliyeyim mi? 6 sene bir kızla çalıştım. Onda da aynı durum varmış. Vallahi farketmedim. Bir gün 5 sene geçmiş tanışalı, kızlarla bahsediyorlar. Ozaman iyice baktım da gördüm. Ogünden beri görmeye başladım göz kapağındaki durumu. Yani görsem ne olur tabi benim için hiç bir şey ifade etmiyor da, sadece sizi bu kadar güvensizliğe iten şeyi çoğu insanın fark bile etmeyeceğini anlatmaya çalışıyorum. Kendinizi çekmenin bir anlamı yok, o sizi siz yapan görüntünüzün bir parçası. Sizi buyüzden kabullenmeyecek insanlar da zaten sizi haketmiyordur :KK200:

Cok sagolun, bunlari okumak beni coook rahatlatti. Hep kendi-kendime konusurdum, simdi cok iyi geldi sizlerden boyle seyleri okuyunca.

Sacimla ilgili soyleyeyim, bende genetik dokulme, hicbirsey fayda etmiyor. Tabi mumkun oldugunca korumaya calisiyorum, ozen gosteriyorum, ama sonucta yine zayif, yipranmis ve seyrek saca donusuyor. Bikmadan 10 yildir bakim yapiyorum, hala bikmam yaparim. Surekli arastiriyorum farkli ne yapabilirim diye. Dediklerinizi mutlaka deneyecegim.

Makyaj yapmayida birkac kez denedim, sanki olmuyor gibi. Kendimi bir garip hissediyorum makyajda, ama sanirim yine deneyecegim.

Kendimi gelistirmeye cok onem veririm, karakterimden dolayi surekli hep birseyler ogrenirim. Hem hobi olarak, hem hayat amaclarimdan dolayi.
Ama gel gor ki, introvert oldugum icin, ya da sosyal kaygiya sahip oldugumdan dolayi cok yakindan tanimadigim insanlar arasinda cekingen ve utangac davraniyorum, hatta kendimi aptal duruma bile dusurebiliyorum :) bu beni endiselendirmiyor, cunku yine elimde olan birsey, gelistirebilirim kendimi. Ama ne yazikki ne goz kapagim, ne de saclarim icin tibbi acidan bir cozum yok...

saç için mezoterapiye için gidip bi görüşün bence çevremde çok faydasını gören insanlar var . Emin olun herkes kendinde muhakkak ufak bile olsa kusur bulur ama karşınızdaki bunu kusur olarak görmez tabi siz sürekli karşınızdakine şuram böyle buram böyle demezseniz :)

inanın her sorunun çözümü vardır. Ben de bir ara çok sivilceliydim takıntlıydım kendimi sevmezdim.
Sonra yavaş yavaş makyaj yapmayı saç yapmayı sürekli renk ya da model değiştirmeyi öğrendim. Bu işler hemen olmuyor yavaş yavaş oluyor ki hala öyle aman aman bilmem ama kendimi sivilcem bile olsa severim, hatta sivlcemi ayrı bir seviyorum artık. Eskisi kadar çıkmazlar zaten terk ettiler beni. Saçlarım da azdır kuaforde kısa ve katlı modeller tercih ederim. Genelde çok görünsün diye maşa yaparım. Göz kapağım düşüktür ona göre de doğal tonlarda hafif makyaj yaparım. Fizigimde ya da yüzümde güzel bulduğum alanları ön plana çıkarırım. Kadın güzel olmak ister kadının doğası bu sen de kendindeki güzellikleri kesfet ve onu ön plana çıkar.

Merhaba. Benim derdim bircok insanda oldugu gibi dis gorunusumle ilgili kaygilarim. Pitoz (dusuk goz kapagi) ameliyati oldugumdan beri sag goz kapagim digerine nispeten az kapaniyor. Oncedende dusuktu, digerine nispeten az aciliyordu... Neyse, bu benim ozguvenimi yillardir almaya devam ediyor. Yasim 29 bu arada. Diger taraftan saclarim cok dokuluyor, yani hasret kaldim kadin sacina sahip olmaktan, sac sekilleri yapmaktan ve s... Ben yararlanamiyorum sac ozelliginden yani, normal kadinlar gibi. Sadece acik yerleri kapatacam diye yarim topluyorum, o kadar. Kuafore gitmeye utaniyorum, hepsi aaa senin daha yasin az, 60'larda boyle oluyor genelde diyorlar. Gerci 60'lar bile benden iyi.

Tamam yani, kotu gorunume sahibim de, e bircok insanda var boyle kaygilar. Herkes standard guzel olmuyor ve s. Bunlarin hepsini biliyorum. Ama yinede icim hep daraliyor... Kurtulamiyorum ozguvensizlikten. Mesela bir erkekten hoslaniyorum, boyle flort yapayim derken goz kapaklarim beni tuhaf gosterecek diye kaciyorum. Hani boyle seksi bakislar dusunuyorum ama tuhaf gorunuyor, biliyorum. Bura icimi dokmek icin geldim. Tanidigim kimseye soyleyemiyorum, annemede soyleyemiyorum uzulecek diye. Cok uzgunum ben... :KK43:
Nerede ameliyat oldunuz?

Gözler cok mu asimetrik. Eğer öyleyse tekrar Dr a görünseniz

Back
X