Dış Görünüş

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba KK'nın güzel kadınları,benim ufak bir sorunum var.Her ne kadar dış görünüş önemli değil,insanın içi önemli denilse de dış görünüş olmadan da olmuyor çoğu şey.Ben özgüvenimi bu nedenle yitirdim,sürekli halamın beni kız kardeşimle ve diğer kişilerle kıyaslaması,daha önce sevgilimin olmaması,kendimi bakımsız bulmam özgüvenimi kaybetmeme neden oldu.Bir de sanalda biriyle konuştuğum zaman fotoğraf istedikleri an geriliyorum.Sanalda çok güvenip arkadaş olduğum kişiler bana rahatlıkla sosyal medya hesaplarını verip eklersin dediklerinde cesaret edip ekleyemiyorum.Özgüvenimi nasıl kazanırım,bu tür şeyleri nasıl yıkarım?Kendimi çirkin bulma psikolojisinden nasıl sıyrılabilirim?Ayrıca fotoğraf çekilirken gerçekten çok geriliyorum,bu nedenle pek fotoğrafım yok zaten.Hep çok çirkin çıkacağım diye düşünüyorum.

Sanaldan kimseye güvenip konuşma resim verme zaten
Herkesin doğal bir güzelliği vardır şimdi göremiyor olabilirsin ama var
Kilon fazla yada azsa (giydiklerinin daha iyi durması için )önce bunu dengele herşeyden önce sağlık için
Sonra bakımlı yada bakımsız olmak kişinin kendi elinde günlük bir bakım makyaj rutini ekle hayatına çok makyajdan bahsetmiyorum(ben çok beyazım bu yüzden allık benim rutinim mesela )bunun gibi eksik gördüğün kısımları hafif renklendir oldu sana bakımlı kadın temizlik kısmına girmiyorum zaten o önemli kısım
Ayrıcada halan işine baksın Onuda bikerecik tersle kessin sesini

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. kendinizi çirkin olduğunuza inandırmışsınız bir şekilde. bu sizin tavrınıza da yansır. mükemmelliyetçi misiniz bilmiyorum. kendinizi olduğunuz gibi sevin, kabullenin. alışveriş de çok önemli her kiloya uygun bir giyim şekli vardır mesela. kendinize uygun olan şeyler seçip biraz kuaför ve makyaj eklerseniz bakış açınızı değiştirmenize katkısı olacaktır.

ve eklemek istiyorum. sanal kısmına bende takıldım. sanalda takılmayın lütfen. emin olun çok kötü niyetli insan var. siz bu değişiklikleri yapın çevrenizden olumlu dönüşleri aldıkça moraliniz düzelecektir.

mutlu oldugunuz insanlarla görüşün ve onlarla fotoğraflar cektirin..en güzel çıktığım fotoğraflarım en mutlu olduğum günlere ait :) insanların güzellik anlayışına vs pek takılmayın,mutluysanız pozitif enerji yayıyorsanız en güzeli sizsiniz ;) sanal kısmına arkadaslar yorum yapmış zaten dikkatli olmanızda fayda var :)

Sanala niye bu kadar takılmış insanlar anlamadım, burası da sanal bir ortam yani, sayko muyuz hepimiz? :KK53:
Gidip salak saçma sitelerde takılmadığın sürece sanaldan da gayet iyi insanlarla tanışabilirsin. 2 senelik güzel bir ilişki yaşadığım erkek arkadaşımla Ekşi Sözlük’te tanışmıştım, ilişki elde olmayan hayat şartları yüzünden bitti ancak hala karşılıklı saygı duyarız birbirimize. Bu devirde sanalı kötülemek çok anlamsız.
Neyse, özgüven eksikliği bende de vardı ergenlikteki bazı olaylardan dolayı.
Yeni biriyle tanışınca muhabbete başlamadan önce fotoğrafını görmesini sağla, beğenmeyebilir gayet normal ama en azından sen muhabbet sonrası fotoğraf gösterince muhabbetin kesilmesi travmasını yaşamazsın.
Herkes güzeldir çiçektir böcektir demeyeceğim çünkü öyle değil ancak bu o kadar önemli de değil. Sevilen, ilgi gören, el üstünde tutulan herkes Adriana Lima mı? Değil.
Kendini sevmen çok önemli. Kaşım şöyle olsaydı gözüm böyle olsaydı diye düşünüp durma. Tabii temiz ol, bakımını yap vs orası ayrı.
Kendini geliştir. Oku, dil öğren, gez dolaş. Bağımsız ve güçlü dur. Sen kendini geliştirdikçe hem bu konuları dert etme oranın azalır hem de etrafındaki insanların sana olan bakışı değişir.

Back
X