Dış görünüş

belki de adam çok çirkin gerçekte belki de çok yakışıklı ama leş gibi kokucak ya da burnunu falan karıştırıcak. ay neyse daha fazla mide bulandırmıyım.rahat olun canım bu güne kadar o mu vardı sanki hayatınızda en kötü ne olabilir ki diye düşünün.

Geçen arkadaşın listesinde ekli olan biri ile arkadaş vasitasi ile tanıştık. Saatlerce kameradan görüştük. Bir aya yakın konuştuk. Kamerada yakın plan boy herşeyi gördük. Buluştuk. Arkadaşa demiş ki hiç kameradaki gibi degildi. İsine geldiği gibi çekmis. Aşure kazanı gibi gtu var. Yine de görüşmeye devam edecekmiş iyi kizmisim. Arkadaş söz verdigi halde bana söyledi bunları.adamin haberi yok tabi. Ben de ertesi gün mesajlarına cevap vermeyip aksam senden hiç elektrik alamadım dedim aradığında.cok bozuldu kapadı. Arkadaşa da kendi tipine baksın demiş. Şimdi yazıp duruyor. Az öncede yeniyil mesajı atmış.sanirim bı daha netten tanışmam. Görüp begensinler beni

Asure kazani gibi ahahha ne manyak insanlar var ya hakikaten iyi yapmissiniz

Bizim tam anlamıyla internetten tanışma olmasa bile ilk yüz yüze görüşmemizde bu ne la dinazor gibi adam yer bu beni diye tribe girmiştim.
Ama o dev görüntüsünün altından minnoş bi adam çıktı. Dış görünüşe aldanmazsanız umarım karşılıklı, hakkınızda hayırlısı olsun

internet fotograflarina bakinca jön gibi gorunen bir arkadasim var, ama yanyana geldiginde cocugun boyu 160 yok butun o karizma yerlerde:) karsiniza ne cikar bilemezsiniz jerseye hazirlikli olun:)

esimle bizde internetten tanistik. ben 150- esim 186:) zavallim icin muhtemelen hayal kirikligiydim:)

beni begenmez diye dusunmeyin, fotograflar tek boyutlu bir kareden ibarettir, bakisini, gulusunu, ses tonunu, mimiklerini gormeden hic kimse fotograftan anlasilmaz.

kamerada görüşseniz bile sizi beğenmeme ihtimali var zaten geleyim demiş buluşun fazla uzamadan anlarsınız en azından.bir arkadaşınıza kiminle ve nerede buluşacağınızı bildirin ve sizi kontrol etmesini isteyin belli bir saatten sonra.ne olur ne olmaz.

Allah iyiliğinizi versin kapak olmuş

2 gun konustuum biriyle bulusmazdim sanirim.. neden goruseyimki? Yogun bi ilgim olur illaki cok istersin gorusmek. Uzak mesafeyse zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…