- Emoji Skoru
- 156.397
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Yani gerçekten komiksinizsosyal medyada epi topu iki fotom var zaten
Şu an sevgili gibi değiliz totalde bir saat konuştukKamera filan acip goruntulu neden konusmuyorsunuz ki? Ben olsam meraktan catlardim. Eşimle internette tanismistik bizde♥
Şu an sevgili gibi değiliz totalde bir saat konuştukkamera aç diyemem o da bu haftasonu geleyim dedim gelme de diyemedim
Asure kazani gibi ahahha ne manyak insanlar var ya hakikaten iyi yapmissinizGeçen arkadaşın listesinde ekli olan biri ile arkadaş vasitasi ile tanıştık. Saatlerce kameradan görüştük. Bir aya yakın konuştuk. Kamerada yakın plan boy herşeyi gördük. Buluştuk. Arkadaşa demiş ki hiç kameradaki gibi degildi. İsine geldiği gibi çekmis. Aşure kazanı gibi gtu var. Yine de görüşmeye devam edecekmiş iyi kizmisim. Arkadaş söz verdigi halde bana söyledi bunları.adamin haberi yok tabi. Ben de ertesi gün mesajlarına cevap vermeyip aksam senden hiç elektrik alamadım dedim aradığında.cok bozuldu kapadı. Arkadaşa da kendi tipine baksın demiş. Şimdi yazıp duruyor. Az öncede yeniyil mesajı atmış.sanirim bı daha netten tanışmam. Görüp begensinler beni
Allah iyiliğinizi versin kapak olmuşGeçen arkadaşın listesinde ekli olan biri ile arkadaş vasitasi ile tanıştık. Saatlerce kameradan görüştük. Bir aya yakın konuştuk. Kamerada yakın plan boy herşeyi gördük. Buluştuk. Arkadaşa demiş ki hiç kameradaki gibi degildi. İsine geldiği gibi çekmis. Aşure kazanı gibi gtu var. Yine de görüşmeye devam edecekmiş iyi kizmisim. Arkadaş söz verdigi halde bana söyledi bunları.adamin haberi yok tabi. Ben de ertesi gün mesajlarına cevap vermeyip aksam senden hiç elektrik alamadım dedim aradığında.cok bozuldu kapadı. Arkadaşa da kendi tipine baksın demiş. Şimdi yazıp duruyor. Az öncede yeniyil mesajı atmış.sanirim bı daha netten tanışmam. Görüp begensinler beni
Hahahhah tamamKonu sahibi bulusma sonu suraya yasayıp yasamadıgınızı belirtip gelismeleri haber edin merak ettim.