- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Otelde görüşmeyeceğizAman beğenmemesinden mi korkuyorsunuz? Yerinizde olsam başıma bişey gelir mi diye korkardım... Görüşecekseniz lütfen dikkatli olun.
Özgüvensiz değilim aslında ama daha önceki ilişkilerim dış görünüş olarak benden daha aşağıda kişilerle oldu. Yanlış anlaşılmak istemem ama hani dışardan bakan beni daha güzel bulurdu. Şimdi bu kişi bünyeme yan etki yapmaz dimiHayirlisi olsun bi de toplumsal yerlerde bulusun mazallah bu devirde kimseye guven olmuyor. Ayrica benden en iyi oneri ozguvenli olun. Isterse dunyanin en cirkin kadini olun fark etmez ozguveniniz sizi yuceltir zaten. Hakkinda hayirlisi olsun
Benim yaşadığım şehire gelecek ben kendi aracımla giderim. Evet görüşeceksem bu konuyu aşmam lazım.mevzu bence güzel yada yakışıklı bulunmak olmamalı. tipten ziyade tavırlar önemlidir..
ve evet arabasına binmeyin, kalabalık yerlerde buluşun.
önyargısız ve özgüvenli gidin.
olacağı varsa olur.
OkHayirlisi gülüm,nasıl bir öneri verilir bilemedim. Burdan sevdiklerime ve kendime ve ayrıca sizlere hayırlı sağlıklı uzun ömür diliyorum. Hoşçakalın dostça kalın.
Kim bilir anam... belki o cok cirkindir oyle dusunÖzgüvensiz değilim aslında ama daha önceki ilişkilerim dış görünüş olarak benden daha aşağıda kişilerle oldu. Yanlış anlaşılmak istemem ama hani dışardan bakan beni daha güzel bulurdu. Şimdi bu kişi bünyeme yan etki yapmaz dimi
Ay ne güzel mutlu sonBen de eşimle facebookta tanıştım. İlk o mesaj atmıştı. Biz baya baya uzaktık. Çok sıradan bir fotoğrafım vardı. Ona bayılmış. Bu kesin benimle dalga geçer, beni üzer demiştim. Bana göre çok yakışıklıydı. Çok ukala tipi vardı. Evlendik ama. Çok güzel bir kızımız var
hala çok yakışıklı buluyorum. Yanına yakışmıyorum bazen
Yorumlara katılıyorum. Mesele özgüvende. Benim dik duruşum, umursamaz hallerim ve ben bilirim tavrım onun hoşuna gider. İlk buluşmada benim gibi yapma. Ben 10 saat otobüsle onun şehrine gittim. İlk ben sarıldım. İlk ben öptüm.Orda arkadaş düğünü vardı onu bahane ettim. Beraber kaldık. Cesarete bak. O yüzden tanışma hikayemizi çocuklarımıza farklı anlatacağız
MuhtemelenBelki o da en guzel resimlerini koymuştur
Ay olsun... Siz yinede dikkat edin. Hatta bi arkadaşınız uzaktan göz kulak olsun. Kafe deyip geçmeyin kafaya koyduktan sonra kahveye ilaç atıp bayıltıp “nişanlım bayıldı” der alır gider. Adamla oturuyorsunuz zaten kimse itiraz etmez.Otelde görüşmeyeceğizherhangi bir cafede
Yani gerçekten komiksinizSosyal medyada en guzel halinizle degil de disarida oldugunuz halinizle bulunsaniz derdiniz olmazdi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?