Dis gorunus

Kizlar yakisikli erkeklerden hoslaniyorum dis gorunuse onem veriyorum. Bu normal mi sizde boyle misiniz?

Bizi ne yapacaksin sen kendine bak. Bize bakacaksan moralin daha cok bozulur :) bazi erkekler hem dis gorunuse bakar hem zekaya sen bunlari karsiliyorsan beklemek hakkin tabi ama bu kadar bekliyorsan bir yerlerde bir terslik var demek ki.

Bazı kadınlar ben çirkin severim demiyor mu ünlülerden? Nesrin Cevadzade mi ne öyle bir şey demişti galiba

Erkekler için her şey dış görünüş bence ya. İşin garibi adamlar beğeni çıkma teklifi ettiği kızlara bile bir süre sonra kilo ver,kilo al vs.. diye müdahale edebiliyor.
Kadınlar içinse çekicilik önemli herkese çekici gelen şey farklıdır bazılarına baby face bazılarına uzun boy bazılarına statü Vs ..

Yakışıklı erkeklerin konu sahibinden hoşlanmadığıni nerden biliyorsunuz arkadaşlar

"Niye beni beğenmiyorlar, kilolu da değilim halbuki" gibi bir şey demişti bir ara.

Yine rainyy yine erkekler....Neden böylesine rainyy? Herkesin vücudunun 4 de 3 nü su oluştururken senin erkek oluşturuyor neden..

Yani ben öyleyim şahsen güzel bir yüz gördüm mü çarpılırım hemen Ama hiç yakışıklıdan çirkinden anlamayan kadınlar da biliyorum adama bakıyorum maymun gibi ama kız beğenmiş sevmiş yani bu da zevk meselesi demek miiii artık tipe önem mi vermiyorlar bilmiyorum...

Ama Avrupa Yakası'nda bir replik geçiyordu ki bence çok doğru: "Erkeğin güzeli çirkini olmaz, efendisi olur iti kopuğu olur"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…