- 3 Şubat 2018
- 25.778
- 110.910
- 598
Pamukannesi smeagol’a evlenme teklifi etmiştir ve o sırada smeagol
Eki Görüntüle 3115169
Allah sizi napmasın haykırdım yorumunuzu okuyunca
Kıymetlimissss
Ama çok tatlı diil mi bu ya?Pamukannesi smeagol’a evlenme teklifi etmiştir ve o sırada smeagol
Eki Görüntüle 3115169
Allah sizi napmasın haykırdım yorumunuzu okuyunca
Kıymetlimissss
Kizlar yakisikli erkeklerden hoslaniyorum dis gorunuse onem veriyorum. Bu normal mi sizde boyle misiniz?
Eline erkek eli değmiyor ki, sen ten uyumu diyorsun, ohoo...Seksi iyidir seksi. Bir de zeki olsun. Ten uyumu olsun. Beybiliboy olsun.
Buradaki yorumlar beni öldürecek bir günYok, ben yüzüklerin efendisindeki Gollum a göz koydum. Parmagina yüzügü ben takicam
Her insanın zevki farklidır yakısikli seviyorsaniz oyle birini bulun. Diger yönlerine de dikkat edin tabi. Gönlünüze göre olsun.Kizlar yakisikli erkeklerden hoslaniyorum dis gorunuse onem veriyorum. Bu normal mi sizde boyle misiniz?
Herkesin istediği ama az kişinin sahip olduğu bir durum merak etmeKizlar yakisikli erkeklerden hoslaniyorum dis gorunuse onem veriyorum. Bu normal mi sizde boyle misiniz?
Kendi söylüyorYakışıklı erkeklerin konu sahibinden hoşlanmadığıni nerden biliyorsunuz arkadaşlar
"Niye beni beğenmiyorlar, kilolu da değilim halbuki" gibi bir şey demişti bir ara.Dişi çok güzel ama içi b.k?
O zaman ne yapacaksın.
Ayrica etrafındaki erkekler De güzel kizlardan hoşlanıyor diyelim..
Kendini o gruba dahil edebiliyor musun ?
Sen güzel oldgunu dusunsen bile onlar seni güzel buluyor mu ?
Belki de çıtayı sen yukseltmiyorsun ; bizzat çıtanın altinda kalıyorsun.
Bu da bir ihtimal.Aklinda bulunsun.
Eline erkek eli değmiyor ki, sen ten uyumu diyorsun, ohoo...
içi kaynıyorYine rainyy yine erkekler....Neden böylesine rainyy? Herkesin vücudunun 4 de 3 nü su oluştururken senin erkek oluşturuyorneden..
Maalesef bende dış görünüş önemli yoksa huyuna bakamıyorumKizlar yakisikli erkeklerden hoslaniyorum dis gorunuse onem veriyorum. Bu normal mi sizde boyle misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?