- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.866
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar senden hoşlanmıyor ama onu napcez?Kizlar yakisikli erkeklerden hoslaniyorum dis gorunuse onem veriyorum. Bu normal mi sizde boyle misiniz?
Ilgi oluyor ama iliski istemiyorlar dogru kimseye de yaklasamiyorum zatennnOnlar senden hoşlanmıyor ama onu napcez?
İçini beyenmiyollasa demek...Ilgi oluyor ama iliski istemiyorlar dogru kimseye de yaklasamiyorum zatennn
Instagramdan bir iki satır yazışmak dışında bir iletişiminiz oluyor mu ki ilişki istesinler?Ilgi oluyor ama iliski istemiyorlar dogru kimseye de yaklasamiyorum zatennn
HayirInstagramdan bir iki satır yazışmak dışında bir iletişiminiz oluyor mu ki ilişki istesinler?
Icide onemliDış görünüş tek başına yeterli değil. Ya içi iyi değilse?
Yani normal bir insan internetten iki satır yazıştığı kişiye "sevgili olalım mı" demez zaten. Sen daha flört level'ına bile geçmiyorsun ki kimseyle, ilişki beklemen saçma. Çık kahve iç bir iki kişiyle, niye yapmıyorsun?
Kimle cikicam ki kimse teklif etmiyor. Bende cekiniyorum zatennYani normal bir insan internetten iki satır yazıştığı kişiye "sevgili olalım mı" demez zaten. Sen daha flört level'ına bile geçmiyorsun ki kimseyle, ilişki beklemen saçma. Çık kahve iç bir iki kişiyle, niye yapmıyorsun?
Buluşma bile teklif etmiyorlarsa o zaman pek de ilgi duymuyorlarmış demek. Tinder, okcupid filan yükle diyeceğim ama... Orda seni harcayabilirler, yaşam tarzına uymayabilir. Galiba biraz mutaassıp birisin, değil mi rainyy'cim?Kimle cikicam ki kimse teklif etmiyor. Bende cekiniyorum zatenn
Evet bana uymuyor canimBuluşma bile teklif etmiyorlarsa o zaman pek de ilgi duymuyorlarmış demek. Tinder, okcupid filan yükle diyeceğim ama... Orda seni harcayabilirler, yaşam tarzına uymayabilir. Galiba biraz mutaassıp birisin, değil mi rainyy'cim?
Pamukannesi smeagol’a evlenme teklifi etmiştir ve o sırada smeagolYok, ben yüzüklerin efendisindeki Gollum a göz koydum. Parmagina yüzügü ben takicam