• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüşe çok takılıyorum..

Arada sevgi aşk olunca demek ki. Birbirinizin kodlarini da çözünce 13 degil 33 sene beraber olursunuz bence ay akrep guzel burc yaaa 😍
Zor tabi onun yüzünden 1 deri 1 kemik kaldım icime göçtüm 😄😄😄 bide bazi huylari var taktiklarini belli etmemek (ego ve kibiri en cok bu burcta gördüm aslan falan hikaye 🤣)sonradan söylemek al kafasini vur duvara yani 🤣🤣🤣 ama cok seviyorum napim
Birde yükseleni ikizler 🤣🤣
Ben konusmasam gunde 6 cümle kurar bana herhalde
Hahahhahaa
Başak birkaç tanıdığım var, sosyal ortamda görüşmeye dayanamıyorum, daralıyorum.
Masadaki düzene karışır, tuvalete diye gider duş almış gibi gelir, her konuda aşırı derecede kendini düşünür falan.
Yemeği en son gelse olay çıkarır, hep başrol onlar çünkü ayyy öff içim şişti😂
Allah size bolca sevgi, aşk versin vallahi çok zor ya, üzülüyorum.
Zaten her şeye karışan insandan haz etmem, bir de koca böyle olunca off ki ne off😂

Kesinliklee başaklaaa evleninn gecen gun tozdan rahatsiz olmus yerleri süpürüyordu masa üstünün tozunu çekiyordu süpürgeyle. Aferin bize iyi koca bulmusuz galiba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Atletle oturmama, çorapları ve giysileri kirli sepetine atma, yemek + bulaşık, çöpleri atma, poşetlerini takma, çöp kovalarını yıkama ve her türlü tadilatı komutsuz yapıyor ama benimki aslan. :dondurma:

Öyle, olacağı varsa oluyor demek ki.
Tip de bir yerden sonra hikaye :KK51:
E öyle tabi.
5 sene önceki fotoğraflarıma bakıyorum, değil tır uçak delmiş geçmiş gibi üzerimden.
Bana bunu yapan hayat, başkasına neler yapmaz😂
O sebeple elbet beğendiğimiz şeyler artık gün gelecek göze güzel gelmeyecek ya da biz değişeceğiz, zevklerimiz de değişecek.
Huyu güzel oldu mu, o dönüşüme girmez işte:)

Arada sevgi aşk olunca demek ki. Birbirinizin kodlarini da çözünce 13 degil 33 sene beraber olursunuz bence ay akrep guzel burc yaaa 😍
Zor tabi onun yüzünden 1 deri 1 kemik kaldım icime göçtüm 😄😄😄 bide bazi huylari var taktiklarini belli etmemek (ego ve kibiri en cok bu burcta gördüm aslan falan hikaye 🤣)sonradan söylemek al kafasini vur duvara yani 🤣🤣🤣 ama cok seviyorum napim
Birde yükseleni ikizler 🤣🤣
Ben konusmasam gunde 6 cümle kurar bana herhalde
Hahahhahaa
Ah o ego yok mu ego burnu yere düşse görmemezlikten gelir bu kimin ya der o kadar diyim uyuzlar ama çok sevdiriyorlar çok seviyom 😍

Başak birkaç tanıdığım var, sosyal ortamda görüşmeye dayanamıyorum, daralıyorum.
Masadaki düzene karışır, tuvalete diye gider duş almış gibi gelir, her konuda aşırı derecede kendini düşünür falan.
Yemeği en son gelse olay çıkarır, hep başrol onlar çünkü ayyy öff içim şişti😂
Allah size bolca sevgi, aşk versin vallahi çok zor ya, üzülüyorum.
Zaten her şeye karışan insandan haz etmem, bir de koca böyle olunca off ki ne off😂
Neyse ki ben bir koç kadını olarak baskın bir karakterim de öyle bana karışmaz etmez alır ağzının payını :27:

Neyse ki ben bir koç kadını olarak baskın bir karakterim de öyle bana karışmaz etmez alır ağzının payını :KK53:
Ben seni hep elinde kırbaç varmış gibi düşünüyorum, niyeyse😂😂😂
Aklımda öyle bir imajın var eşine karşı, dolayısıyla sana karışabilene aşkolsun diyorum.

Ben seni hep elinde kırbaç varmış gibi düşünüyorum, niyeyse😂😂😂
Aklımda öyle bir imajın var eşine karşı, dolayısıyla sana karışabilene aşkolsun diyorum.
O sado mazo pek severim 🤣🤣🤣 sertim kendimi ezdirmem asla ama kocam yumuşak karnım olabilir pek seviyorum kendisini fantezi diyorsan o başka :KK8::KK70:

Bence geleneksellikten uzak,ince, centilmen, entelektüel, sportif olsun. Kadında fa erkekte de fizik epey kurtarıyor durumu. Dıs gorunumde fizik ve giyiö tarzına bakarım. Esim de istedigim gibi cok sükür. Birkaç durum dısında. Birkaç yazsrken fazlası da aklıma geldi neyse uzatırsam o birkaç birkaçyüz olabilir.

Dışını beğenmediğim birinin içine merak etmem.
Öyle de yaptım zaten.
Ben güzelim o da yakışıklı.
Sende sorun yok.
(Bu forumdada herkes güzel herkesin kocası yakışıklı :)

Bende takardım cok salakça birşey geliyor şimdi karakteri düzgün olmayınca güzellikte boş canım insanı huyu sevdiriyor gerçektende bence dış görünüş takıntını biraz yumuşat mesela söyle olsun böyle olsun diyeceğine gözüme sevimli gelsin anlaşabileyim biri olsun diyebilirsin herşeyden önemliside her zaman hayırlısını iste Allahtan

Dış görünüş önemli değildir desem bariz yalan söylemiş olurum. Herkes için önemli bence. Ama çok fazla kalıplara sokmaya çalışmak doğru değil. Yani hep şöyle düşünüyorlar bana çekici gelen birisi olsun. Boyu saç rengi şu bu farketmez. Tabi diğer karakter özellikleri çok daha önemli. Ama dış görünüşte önemli.
çok şekilci olmak sizin için alanı daraltır. Daha açık fikirli olmaya çalışın.
mesela sakallı esmer hiç mi beğendiğiniz aktör falan yok. Onları düşünün. Kafanızda oluşturduğunuz o kalıbı kırmaya çalışın.

Bende sevmem
Avrupai tipleri beğenirim
Çok sarışın olmasın da
Bulursun ya içine sinmeyenle çıkma zaten

Dis gorunude onemli tabi ben mesela balik etliyimdir oldum olasi ama oyle kotu bi kilom yok fizigim guzel yani incecik degilim guzellikte belli kaliplara sigdirilmamali zaten. Ben boyle oldugum halde mesela erkekte kilo takintim var zayif olsun istemisimdir hep en azindan orantili hos duran bi fizik esimde oyle oldu cok sukur kilo almazsa tabi ilerleyen zamanlarda :110:

Benim var kriterlerim. Kisa boylu ve zayif erkek sevmem. Sakalsiz sevmem. En onemlisi dişleri. Yamuk bakimsiz dişli adama isinamam.

Ayrıldığım eski sevgilim inanılmaz yakışıklı renkli çekik gözlü biriydi. İnanılmaz çekiciydi. Cidden kızlar da çok ilgileniyordu onunla. Aileme fotoğraflarını gösterdim herkes çok beğendi.
Sonra ne mi oldu?
Pazartesi sabahımı ruh ve sinir hastalıklarında geçirmeme sebep oldu :)
Şimdi konuştuğum biri var çok yakışıklı sayılmaz, esmer sakallı aynı boydayız, mesaj yazma stilimden bir şey olduğunu anlıyor :KK200:

hayat yaş aldıkça önemli olan kriterleri (tabiri caizse) kafanıza vura vura gösterir.
Küçük yaşlarda olduğunuzu düşünüyorum

Back
X