• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüşünü beğenmediğiniz birine aşık olur muydunuz

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Bir derdim var da ilk konum:))))Dış görünüşü iyi olan (çok yakışıklı) ama insanlıktan adamliktan nasibini almamış birine aşık olur muydunuz.ya da sırf tipini beğenmediğiniz için reddettiginiz oldumu tanıma şansı bile vermeden.

Bir derdim var da ilk konum:))))Dış görünüşü iyi olan (çok yakışıklı) ama insanlıktan adamliktan nasibini almamış birine aşık olur muydunuz.ya da sırf tipini beğenmediğiniz için reddettiginiz oldumu tanıma şansı bile vermeden.

1) asla, hatta görmek bile istemezdim, tahammül dahi edemezdim, önce insan zannedip sonra olmadığını farkedersem de direkt soğurdum
2) bu anlamda düşünmemi gerektirecek bir olay yaşamadım

anket mi? olay ne?

Sevdikce güzelleşir o insan sana. Esimi görünüşüyle beğenmiştim hic tanimadan. Sonra bekledim ve icini de sevdim. Sonra evlendik. Ama kotu biri olsaydi ona yaklasmazdim. Yüzünü boyunu posunu napayim. Bana kocaligi lazim

Anket değil fikir almak istedim

:))))))))) anladım zaten de bu tip konu yasak benim bildiğim kadarıyla BDV'de, o yüzden kasıtlı sordum
bir dert yok konunun içinde
açık açık yazsan, biz de ona göre cevap versek?

Şimdi İlk çekim de önemli bence...Tipini hiç begenmediğim birine şansta vermezdim sanırım.
Yoluma bakar, hem tipi hem huyu bana hitap edecek birini beklerdim :)

beğeni esigim yuksektir. tarkani falan mesela yakisikli bulmazdim. fikret kuskan nejat isler gibi o tipleri yakisikli bulurdum. kenan imirzalioglu olsun tarkan olsun begenmezdim.

esime hic bakmadim bile alici gozle ilk gördüğümde. yakisikli değildir. ruyamda evlendigimi falan goruyordum onla ne alaka diye uyaniyordum.

sonra cok sevdim. herkes karsi cikti evlenmeme hic gözüm gormedi. hala cok.seviyorum.

1) asla, hatta görmek bile istemezdim, tahammül dahi edemezdim, önce insan zannedip sonra olmadığını farkedersem de direkt soğurdum
2) bu anlamda düşünmemi gerektirecek bir olay yaşamadım

anket mi? olay ne?
Anket değil fikir almak istedim
Sole dusun karakterini gec.. cok yakisikli cok.. ama bi yemek yeyisi olsaki hayattan sogutsa seni:) bu da ise yaramaz yani yakisikliligi bi halta yaramaz
Zaten yaramıyor ama vazgeçmek zor

Back
X