Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski sevgilimBasrol oyuncusu kim?
A mi B mi. Yakisikli insanliktan nasibini almamis mi, yoksa ....Eski sevgilim
Bence ilkine aşık olunur ama sonu pişmanlık: (ikincisinin ahi çıkarIki turlusunede asik olunabilir..
Bir derdim var da ilk konum:))))Dış görünüşü iyi olan (çok yakışıklı) ama insanlıktan adamliktan nasibini almamış birine aşık olur muydunuz.ya da sırf tipini beğenmediğiniz için reddettiginiz oldumu tanıma şansı bile vermeden.
Çok doğru anladın :)A mi B mi. Yakisikli insanliktan nasibini almamis mi, yoksa ....
Gerci eski sevgili oldugunuza gore A olmali ve sen B hakkinda bi seyler ogrenmek istiyorsun.
Anket değil fikir almak istedim1) asla, hatta görmek bile istemezdim, tahammül dahi edemezdim, önce insan zannedip sonra olmadığını farkedersem de direkt soğurdum
2) bu anlamda düşünmemi gerektirecek bir olay yaşamadım
anket mi? olay ne?
Sole dusun karakterini gec.. cok yakisikli cok.. ama bi yemek yeyisi olsaki hayattan sogutsa seni:) bu da ise yaramaz yani yakisikliligi bi halta yaramazBence ilkine aşık olunur ama sonu pişmanlık: (ikincisinin ahi çıkar
Çok doğru anladın :)
Anket değil fikir almak istedim
En dogrusu.. 1 kesin fos olur 2. De olesine olur.. cekim olmadan olmaz:)Su siralar senin su B dedigin durumu yasiyorum ama zorlasam da olmuyor. A ile de olmaz cunku onda da karakter catismasi yasanir.
O yuzden C - hicbiri.
Anket değil fikir almak istedim1) asla, hatta görmek bile istemezdim, tahammül dahi edemezdim, önce insan zannedip sonra olmadığını farkedersem de direkt soğurdum
2) bu anlamda düşünmemi gerektirecek bir olay yaşamadım
anket mi? olay ne?
Zaten yaramıyor ama vazgeçmek zorSole dusun karakterini gec.. cok yakisikli cok.. ama bi yemek yeyisi olsaki hayattan sogutsa seni:) bu da ise yaramaz yani yakisikliligi bi halta yaramaz
Zor olan guzeldir:)Anket değil fikir almak istedim
Zaten yaramıyor ama vazgeçmek zor
Hem yakışıklıı olsun hem adam olsun en iyisi:)ama iki özellik aynı kişide olmuyor maalesefSu siralar senin su B dedigin durumu yasiyorum ama zorlasam da olmuyor. A ile de olmaz cunku onda da karakter catismasi yasanir.
O yuzden C - hicbiri.