- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
görünüşün aşkla alakası yok senle de iyi kötü güzel çirkinle de alakasi yok... Cunku seçimi senin yapabildigin birsey değil ask.. Seçimi ask yapar sen sadece yaşayıp yasamayacaginin kararını verebilirsin burda da mantık girmeli devreye ki verecegin karar seni yaniltmasın ask derken hüsran olmasin yasadiginBir derdim var da ilk konum:))))Dış görünüşü iyi olan (çok yakışıklı) ama insanlıktan adamliktan nasibini almamış birine aşık olur muydunuz.ya da sırf tipini beğenmediğiniz için reddettiginiz oldumu tanıma şansı bile vermeden.
Bence aşkın başlaması tamamen elimizde insan istediğine aşık oluyor ama bitirmek vazgeçmek o kadar kolay olmuyorgörünüşün aşkla alakası yok senle de iyi kötü güzel çirkinle de alakasi yok... Cunku seçimi senin yapabildigin birsey değil ask.. Seçimi ask yapar sen sadece yaşayıp yasamayacaginin kararını verebilirsin burda da mantık girmeli devreye ki verecegin karar seni yaniltmasın ask derken hüsran olmasin yasadigin
Yaşamak veya yasamamk senin elinde diye belirttim zaten sadece aşık olacağın kişiyi seçmek elinde değil... O kişiyi ask seçer sen sadece karar verirsin burda da mantığına daniscan...Bence aşkın başlaması tamamen elimizde insan istediğine aşık oluyor ama bitirmek vazgeçmek o kadar kolay olmuyor
Mantıgim aşık olma diyor: )Yaşamak veya yasamamk senin elinde diye belirttim zaten sadece aşık olacağın kişiyi seçmek elinde değil... O kişiyi ask seçer sen sadece karar verirsin burda da mantığına daniscan...
Dinle o zaman ki ziyan olma... Hep mutlu son olacak değil birazda hayirli son olsunMantıgim aşık olma diyor: )
Evet duygular yanıltıyor mantık hep haklı çıkarDinle o zaman ki ziyan olma... Hep mutlu son olacak değil birazda hayirli son olsun
Duygular her zamn yanltmz... Sadece ikisi bir arada daha iyi... duyguların yanlittigi yerde hop mantık halloldu iş... Kuru yemek ayransiz olmaz yani boğazimiza takiliyo sonra...Evet duygular yanıltıyor mantık hep haklı çıkar
Duygular ve mantığın ayni anda sevdiği kişi doğru adam o zaman:)Duygular her zamn yanltmz... Sadece ikisi bir arada daha iyi... duyguların yanlittigi yerde hop mantık halloldu iş... Kuru yemek ayransiz olmaz yani boğazimiza takiliyo sonra...
Evet.. Ama zor çok zor... aşkı ikna etmk zor bak bu yanlış bunla olmaz diye sözünü dinletebilmek çok zor... bi ümit bazen senin yerine hayat engeller koyuyor da yanlış olandan kurtariyo seni şükür... Ama imkansiz değilDuygular ve mantığın ayni anda sevdiği kişi doğru adam o zaman:)
Duygulara söz dinletmek mümkün mu?birine aşık olduktan sonra kötü biri olsada istemeye istemeye sevmeye devam ediyorsun ama bir zamana kadar. bir gun herkes unutulur bunu mu önemsiyormuşum diye düşünüyor insan ama bunun için çok zaman geçmesi gerekiyorEvet.. Ama zor çok zor... aşkı ikna etmk zor bak bu yanlış bunla olmaz diye sözünü dinletebilmek çok zor... bi ümit bazen senin yerine hayat engeller koyuyor da yanlış olandan kurtariyo seni şükür... Ama imkansiz değil
Evet hepsi unutulur önemli olan en az hasarla ağır bedeller odemdn atlatabilmek.. Bu arada bunlar hep issizlikten yoksa gecenin 5 inde ask konuşmaya ne vaktimz ne halimiz olur.. Duş bak geçim derdine pofff aşkda dertmi anlıyor ☺ Evet gecenin Sabaan 5 i hep issizliktenDuygulara söz dinletmek mümkün mu?birine aşık olduktan sonra kötü biri olsada istemeye istemeye sevmeye devam ediyorsun ama bir zamana kadar. bir gun herkes unutulur bunu mu önemsiyormuşum diye düşünüyor insan ama bunun için çok zaman geçmesi gerekiyor
Can sıkıntısı diyelim aklım karıştı son birkaç gündür aslında kpss ye hazırlanıyorum yani pek vaktim yokEvet hepsi unutulur önemli olan en az hasarla ağır bedeller odemdn atlatabilmek.. Bu arada bunlar hep issizlikten yoksa gecenin 5 inde ask konuşmaya ne vaktimz ne halimiz olur.. Duş bak geçim derdine pofff aşkda dertmi anlıyor ☺ Evet gecenin Sabaan 5 i hep issizlikten
Geçim derdi çok sıkıcı olurdu şimdilik yok öyle bir derdim inşallah hiç bir zamanda olmazEvet hepsi unutulur önemli olan en az hasarla ağır bedeller odemdn atlatabilmek.. Bu arada bunlar hep issizlikten yoksa gecenin 5 inde ask konuşmaya ne vaktimz ne halimiz olur.. Duş bak geçim derdine pofff aşkda dertmi anlıyor ☺ Evet gecenin Sabaan 5 i hep issizlikten
Bir derdim var da ilk konum:))))Dış görünüşü iyi olan (çok yakışıklı) ama insanlıktan adamliktan nasibini almamış birine aşık olur muydunuz.ya da sırf tipini beğenmediğiniz için reddettiginiz oldumu tanıma şansı bile vermeden.
Yakışıklı ve insanlıktan nasibini almamış tip A: kocam.Bir derdim var da ilk konum:))))Dış görünüşü iyi olan (çok yakışıklı) ama insanlıktan adamliktan nasibini almamış birine aşık olur muydunuz.ya da sırf tipini beğenmediğiniz için reddettiginiz oldumu tanıma şansı bile vermeden.
InsallahGeçim derdi çok sıkıcı olurdu şimdilik yok öyle bir derdim inşallah hiç bir zamanda olmaz
☺Can sıkıntısı diyelim aklım karıştı son birkaç gündür aslında kpss ye hazırlanıyorum yani pek vaktim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?