Dış görünüşünü beğenmediğiniz birine aşık olur muydunuz

görünüşün aşkla alakası yok senle de iyi kötü güzel çirkinle de alakasi yok... Cunku seçimi senin yapabildigin birsey değil ask.. Seçimi ask yapar sen sadece yaşayıp yasamayacaginin kararını verebilirsin burda da mantık girmeli devreye ki verecegin karar seni yaniltmasın ask derken hüsran olmasin yasadigin

Bence aşkın başlaması tamamen elimizde insan istediğine aşık oluyor ama bitirmek vazgeçmek o kadar kolay olmuyor

Bence aşkın başlaması tamamen elimizde insan istediğine aşık oluyor ama bitirmek vazgeçmek o kadar kolay olmuyor
Yaşamak veya yasamamk senin elinde diye belirttim zaten sadece aşık olacağın kişiyi seçmek elinde değil... O kişiyi ask seçer sen sadece karar verirsin burda da mantığına daniscan...

Duygular her zamn yanltmz... Sadece ikisi bir arada daha iyi... duyguların yanlittigi yerde hop mantık halloldu iş... Kuru yemek ayransiz olmaz yani boğazimiza takiliyo sonra...
Duygular ve mantığın ayni anda sevdiği kişi doğru adam o zaman:)

Duygular ve mantığın ayni anda sevdiği kişi doğru adam o zaman:)
Evet.. Ama zor çok zor... aşkı ikna etmk zor bak bu yanlış bunla olmaz diye sözünü dinletebilmek çok zor... bi ümit bazen senin yerine hayat engeller koyuyor da yanlış olandan kurtariyo seni şükür... Ama imkansiz değil

Duygulara söz dinletmek mümkün mu?birine aşık olduktan sonra kötü biri olsada istemeye istemeye sevmeye devam ediyorsun ama bir zamana kadar. bir gun herkes unutulur bunu mu önemsiyormuşum diye düşünüyor insan ama bunun için çok zaman geçmesi gerekiyor

Evet hepsi unutulur önemli olan en az hasarla ağır bedeller odemdn atlatabilmek.. Bu arada bunlar hep issizlikten yoksa gecenin 5 inde ask konuşmaya ne vaktimz ne halimiz olur.. Duş bak geçim derdine pofff aşkda dertmi anlıyor ☺ Evet gecenin Sabaan 5 i hep issizlikten

Can sıkıntısı diyelim aklım karıştı son birkaç gündür aslında kpss ye hazırlanıyorum yani pek vaktim yok

Geçim derdi çok sıkıcı olurdu şimdilik yok öyle bir derdim inşallah hiç bir zamanda olmaz

Eşimi ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim.

Bir erkekte dış görünüşten ziyade zekaya bakıyorum ben, hangisinde varsa o olurdu.
Tabii 1,60 boyunda bir erkek için diyemiyorum bunları, 1,80 üstü her erkek için bu dediğim ben de geçerlidir.

Yakışıklı ve insanlıktan nasibini almamış tip A: kocam.
Ama tipi için filan da evlenmemiştim. Hatta güzelmiş bu diye sonradan düşündüm. Herkes güzeldir kendince.

1. Si asla ukala insanlara tahammül edemem.
2.si eveeeeeeet. Kısa boylu erkekleri beğenmiyordum ama sevgilimle aynı boydayız takılmıyorum, gözüme gelmiyor bile :)

Tipini begenmedigim bi adama hic asik olmadim.
Hareketleriyle bir okuz oldugunu dusundugum birinden de hc bi zaman hoslanmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…