- 23 Eylül 2019
- 59
- 27
- 3
- 31
- Konu Sahibi yemyesilyesim
Eğer ki hiç olmaz olamaz diyorsanız konuşmayın. Ama beğenmedim ama deneyebilirim diyorsanız yakından görmeden karar vermeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an seninle ayni durumdayim ayni seyleri yasiyorum.keske yazmasa diyorum inanBilemiyorum ya. Kafam çok karışık. Bugün ben hiç yazmadım. Sanırım soğuk davranıyorum o da anlıyor. O da yazmadı. Ve yazmadığı için o kadar huzurluyum ki. Diyorum ki keşke yzmasa.
Ne güzel anlatmissin ya eşimle ikinci buluşmamızda ona sarilasim gelmişti o aklıma geldi okudukçaBen varım.
Iki buçuk yıllık bir ilişkimiz var. Şuan o kadar çok seviyorum ki. Fotolarda farklı, gördüğümde daha farklı biri gibi gelmişti. Bir de minyon benimki :) ama görüştük ahhh o ikinci görüşme yok mu ikinci görüşme. Ilık ılık içime düştü sevgisi. O zaman anladım işte bu Didim ya :) hatta melun melun bakıyordum çocuğa noldu diye soruyordu sırılsıklam aşık olmuştum :) yüzyüze geldigimizde farkettim ki gülüşü.. çenesinde minik gamzeler var. Gülüşüne ayrı aşık oldum. Öyle işte ilk görüşmede kestirip atsaydim nolurdu bilmiyorum. Bence bir görüş. Hatta birkaç kez görüş, tanimaya çalış.
Konuyla çok alakasız ama size özelden bir şey sorabilir miyim?Yakin bir arkadasim ufak tefek, çelimsiz, beni bol saçi ortadan kel biriyle sirf meslegi guz ve yasi 30a geliyor diye,tabiricaizse laf olsun diye evlendi. Simdi adamin herseyi batiyor kiza. Gerekli gereksiz triplere giriyor kiz. Kendiisjin de bazen soyledigi, bizim de zaten anladigimiz uzere aslinda tum bunlarin esas sebebi adami begenmemis olmasi... adam size kendinizi iyi hissettirmiyormus. Bence devam etmenin-onu iki ay oyalamanin hic alemi yok.
Lutfen mantikli düşünün :
Adamin belli bir evlenme arzusu var ki etrafi kiz aramaya baslamis. Ve zamani kisitli çünkü alakasiz bir yerde dogu görevini yapiyor. Yani adamin verimli tek ani subat ayindaki o 10 gun. Oldu oldu,olmadi bekle ki haziran tatili olsun
Siz boyle niyetiniz yokken konusmaya devam ediyorsunuz. O da insan gibi insansa size umut baglamis,baska kismetlerle ilgilenmiyordur. Yani yazik degil mi reddedeceginiz adamin en verimli zamanlarini caliyorsunuz? Belki de siz olmasaniz baska subat gorucusuyle anlaşcak-yaz tatili vaktinde de nisan -dugun yapacak.
Sevmediğiniz adamin tükkaninin önünü kapamayin bence. Kaldi ki iyi bir enerji de alamamissiniz
Yani ben sarışınlardan hoşlanmıyorum. Bir de mesela ben kılık kıyafete çok önem veririm. Pahalılık anlamında değil. Temiz ve uyumlu olsun gibi. Resimlerinde beni görür görmez rahatsız eden ayakkabılarının kirliliği olmuştu. Yani aslında belki kızacaksınız ama dış görünüşe önem veriyorum. Arkadaşlarım benim için de öyle söyler. Ben makyajımı filan düzenli yaparım, kendime bakarım. Sporumu hiç bırakmam. Kendine iyi bakıyorsun derler.Görünüş olarak neyi beğenmiyorsunuz tam olarak boy kilo yuz vs.Mesela esimle tanıştığımda fazla kilosu vardı sonra askere gitti 10 kilodan fazla verdi. Bn de ilk başta görünüş olarak begenmemistim ama oturup konuşunca seş tonu gülümsemesi çok hoşuna gitmişti. Hala da öyle. Konuşmasıni ses tonunu beğenmiyorsanız görünüş olarak da beğenmediyseniz tabi devam etmeyin ama en azından 1 kere görüşün tatilde
Olmadı.zamanla sevmeye çalışmak bana çok ters ilk goruste heyecan önemli :)
Yakin bir arkadasim ufak tefek, çelimsiz, beni bol saçi ortadan kel biriyle sirf meslegi guz ve yasi 30a geliyor diye,tabiricaizse laf olsun diye evlendi. Simdi adamin herseyi batiyor kiza. Gerekli gereksiz triplere giriyor kiz. Kendiisjin de bazen soyledigi, bizim de zaten anladigimiz uzere aslinda tum bunlarin esas sebebi adami begenmemis olmasi... adam size kendinizi iyi hissettirmiyormus. Bence devam etmenin-onu iki ay oyalamanin hic alemi yok.
Lutfen mantikli düşünün :
Adamin belli bir evlenme arzusu var ki etrafi kiz aramaya baslamis. Ve zamani kisitli çünkü alakasiz bir yerde dogu görevini yapiyor. Yani adamin verimli tek ani subat ayindaki o 10 gun. Oldu oldu,olmadi bekle ki haziran tatili olsun
Siz boyle niyetiniz yokken konusmaya devam ediyorsunuz. O da insan gibi insansa size umut baglamis,baska kismetlerle ilgilenmiyordur. Yani yazik degil mi reddedeceginiz adamin en verimli zamanlarini caliyorsunuz? Belki de siz olmasaniz baska subat gorucusuyle anlaşcak-yaz tatili vaktinde de nisan -dugun yapacak.
Sevmediğiniz adamin tükkaninin önünü kapamayin bence. Kaldi ki iyi bir enerji de alamamissiniz
Kızlar teyzem bir çocukla bana aracı oldu. Mesajlaşmaya başladık. 10 gün oldu şimdilik sadece telefonla görüşüyoruz. Ama çocuğun dış görünüşünü gerçekten hiç beğenmedim. Onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Yalnız daha buluşmadık. Öğretmen olduğu için şubat tatilinde gelecek yaşadığım şehire. O zaman göreceğim. Ne dersiniz. Böyle ilk beğenmediğiniz sonra içinize sinen biri oldu mu?
Nasıl sevmeyi başardın peki?Bende ilk gördügümde dış görünüşünü begenmemiş , bununla hayatta olmaz demiştim.
Şuan yanimda horluyor❤
Nasıl sevmeyi başardın peki?
Kızlar teyzem bir çocukla bana aracı oldu. Mesajlaşmaya başladık. 10 gün oldu şimdilik sadece telefonla görüşüyoruz. Ama çocuğun dış görünüşünü gerçekten hiç beğenmedim. Onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Yalnız daha buluşmadık. Öğretmen olduğu için şubat tatilinde gelecek yaşadığım şehire. O zaman göreceğim. Ne dersiniz. Böyle ilk beğenmediğiniz sonra içinize sinen biri oldu mu?
Zamanla tanımamım imkanı yok. Çünkü farklı yerlerde yaşıyoruz. Ve önceki yorumlarda da beğenmediğiniz kişiyi ne diye oyalıyorsunuz gibi yorumlar yapılmış. Muhtemelen gelicek ve ona göre kararımı söyleyeceğim.Konuşması , hayata bakış açısı , sohbeti , merhameti , yardımseverligi hepsini zamnla ögrendim ve zamanla sevdim ❤ o yuzden derler dış görunusle yargilamayin kimseyi diye.