Dış görünüşünü beğenmedim. Sizce zorlamalı mıyım?

Bende eşimin ilk fotoğrafını gördüğümde şu an utanarak söylüyorum “asla olmaz hiç tipim değil hatta amca yaşında gözüküyor” demiştim ama buluştuğum an konuşurken bana bir tebessüm edişi vardı içim çok ısındı o an işte bu dedim ve konuşmaya devam ettim sonuç evliyim ve hamileyim :) yani demek istediğim bence bir şans ver belki bir lafı belki bir mimikten etkilenebilirsin yada tam tersi olur en azından denemekte fayda var :)

Ben varım.
Iki buçuk yıllık bir ilişkimiz var. Şuan o kadar çok seviyorum ki. Fotolarda farklı, gördüğümde daha farklı biri gibi gelmişti. Bir de minyon benimki :) ama görüştük ahhh o ikinci görüşme yok mu ikinci görüşme. Ilık ılık içime düştü sevgisi. O zaman anladım işte bu Didim ya :) hatta melun melun bakıyordum çocuğa noldu diye soruyordu sırılsıklam aşık olmuştum :) yüzyüze geldigimizde farkettim ki gülüşü.. çenesinde minik gamzeler var. Gülüşüne ayrı aşık oldum. Öyle işte ilk görüşmede kestirip atsaydim nolurdu bilmiyorum. Bence bir görüş. Hatta birkaç kez görüş, tanimaya çalış.

Bilemiyorum ya. Kafam çok karışık. Bugün ben hiç yazmadım. Sanırım soğuk davranıyorum o da anlıyor. O da yazmadı. Ve yazmadığı için o kadar huzurluyum ki. Diyorum ki keşke yzmasa.

Bilemiyorum ya. Kafam çok karışık. Bugün ben hiç yazmadım. Sanırım soğuk davranıyorum o da anlıyor. O da yazmadı. Ve yazmadığı için o kadar huzurluyum ki. Diyorum ki keşke yzmasa.
Şu an seninle ayni durumdayim ayni seyleri yasiyorum.keske yazmasa diyorum inan😂 hatta bugun dayanamayip mesaj atmak istedim ben sana karsi bi sey hissetmiyorum bana artik yazma diye ama bi kac gun daha bekleyecem hemen kestirip atmayim dedim.bi de bizde ilk gorusme de oldu hic bi sey hissedemiyorum yok kendimi zorluyorum ama nafile

Ben varım.
Iki buçuk yıllık bir ilişkimiz var. Şuan o kadar çok seviyorum ki. Fotolarda farklı, gördüğümde daha farklı biri gibi gelmişti. Bir de minyon benimki :) ama görüştük ahhh o ikinci görüşme yok mu ikinci görüşme. Ilık ılık içime düştü sevgisi. O zaman anladım işte bu Didim ya :) hatta melun melun bakıyordum çocuğa noldu diye soruyordu sırılsıklam aşık olmuştum :) yüzyüze geldigimizde farkettim ki gülüşü.. çenesinde minik gamzeler var. Gülüşüne ayrı aşık oldum. Öyle işte ilk görüşmede kestirip atsaydim nolurdu bilmiyorum. Bence bir görüş. Hatta birkaç kez görüş, tanimaya çalış.
Ne güzel anlatmissin ya eşimle ikinci buluşmamızda ona sarilasim gelmişti o aklıma geldi okudukça 🙊

Görünüş olarak neyi beğenmiyorsunuz tam olarak boy kilo yuz vs.Mesela esimle tanıştığımda fazla kilosu vardı sonra askere gitti 10 kilodan fazla verdi. Bn de ilk başta görünüş olarak begenmemistim ama oturup konuşunca seş tonu gülümsemesi çok hoşuna gitmişti. Hala da öyle. Konuşmasıni ses tonunu beğenmiyorsanız görünüş olarak da beğenmediyseniz tabi devam etmeyin ama en azından 1 kere görüşün tatilde

Yakin bir arkadasim ufak tefek, çelimsiz, beni bol saçi ortadan kel biriyle sirf meslegi guz ve yasi 30a geliyor diye,tabiricaizse laf olsun diye evlendi. Simdi adamin herseyi batiyor kiza. Gerekli gereksiz triplere giriyor kiz. Kendiisjin de bazen soyledigi, bizim de zaten anladigimiz uzere aslinda tum bunlarin esas sebebi adami begenmemis olmasi... adam size kendinizi iyi hissettirmiyormus. Bence devam etmenin-onu iki ay oyalamanin hic alemi yok.
Lutfen mantikli düşünün :
Adamin belli bir evlenme arzusu var ki etrafi kiz aramaya baslamis. Ve zamani kisitli çünkü alakasiz bir yerde dogu görevini yapiyor. Yani adamin verimli tek ani subat ayindaki o 10 gun. Oldu oldu,olmadi bekle ki haziran tatili olsun
Siz boyle niyetiniz yokken konusmaya devam ediyorsunuz. O da insan gibi insansa size umut baglamis,baska kismetlerle ilgilenmiyordur. Yani yazik degil mi reddedeceginiz adamin en verimli zamanlarini caliyorsunuz? Belki de siz olmasaniz baska subat gorucusuyle anlaşcak-yaz tatili vaktinde de nisan -dugun yapacak.
Sevmediğiniz adamin tükkaninin önünü kapamayin bence. Kaldi ki iyi bir enerji de alamamissiniz

Yakin bir arkadasim ufak tefek, çelimsiz, beni bol saçi ortadan kel biriyle sirf meslegi guz ve yasi 30a geliyor diye,tabiricaizse laf olsun diye evlendi. Simdi adamin herseyi batiyor kiza. Gerekli gereksiz triplere giriyor kiz. Kendiisjin de bazen soyledigi, bizim de zaten anladigimiz uzere aslinda tum bunlarin esas sebebi adami begenmemis olmasi... adam size kendinizi iyi hissettirmiyormus. Bence devam etmenin-onu iki ay oyalamanin hic alemi yok.
Adamin belli bir evlenme arzusu var ki etrafi kiz aramaya baslamis. Ve zamani kisitli çünkü alakasiz bir yerde dogu görevini yapiyor. Yani adamin verimli tek ani subat ayindaki o 10 gun. Oldu oldu,olmadi bekle ki haziran tatili olsun
Siz boyle niyetiniz yokken konusmaya devam ediyorsunuz. O da insan gibi insansa size umut baglamis,baska kismetlerle ilgilenmiyordur. Yani yazik degil mi reddedeceginiz adamin en verimli zamanlarini caliyorsunuz? Belki de siz olmasaniz baska subat gorucusuyle anlaşcak-yaz tatili vaktinde de nisan -dugun yapacak.
Sevmediğiniz adamin tükkaninin önünü kapamayin bence. Kaldi ki iyi bir enerji de alamamissiniz
Konuyla çok alakasız ama size özelden bir şey sorabilir miyim?

Görünüş olarak neyi beğenmiyorsunuz tam olarak boy kilo yuz vs.Mesela esimle tanıştığımda fazla kilosu vardı sonra askere gitti 10 kilodan fazla verdi. Bn de ilk başta görünüş olarak begenmemistim ama oturup konuşunca seş tonu gülümsemesi çok hoşuna gitmişti. Hala da öyle. Konuşmasıni ses tonunu beğenmiyorsanız görünüş olarak da beğenmediyseniz tabi devam etmeyin ama en azından 1 kere görüşün tatilde
Yani ben sarışınlardan hoşlanmıyorum. Bir de mesela ben kılık kıyafete çok önem veririm. Pahalılık anlamında değil. Temiz ve uyumlu olsun gibi. Resimlerinde beni görür görmez rahatsız eden ayakkabılarının kirliliği olmuştu. Yani aslında belki kızacaksınız ama dış görünüşe önem veriyorum. Arkadaşlarım benim için de öyle söyler. Ben makyajımı filan düzenli yaparım, kendime bakarım. Sporumu hiç bırakmam. Kendine iyi bakıyorsun derler.

Benim yaşım da 40 a geliyor nerdeyse. Ondan panik durumundayım. Ama içime de sinmiyor ne yapayım. Belki de evlilik yoktur kaderimde.

Kızlar teyzem bir çocukla bana aracı oldu. Mesajlaşmaya başladık. 10 gün oldu şimdilik sadece telefonla görüşüyoruz. Ama çocuğun dış görünüşünü gerçekten hiç beğenmedim. Onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Yalnız daha buluşmadık. Öğretmen olduğu için şubat tatilinde gelecek yaşadığım şehire. O zaman göreceğim. Ne dersiniz. Böyle ilk beğenmediğiniz sonra içinize sinen biri oldu mu?

Bende ilk gördügümde dış görünüşünü begenmemiş , bununla hayatta olmaz demiştim.
Şuan yanimda horluyor 🤦🏻‍♀️

Kızlar teyzem bir çocukla bana aracı oldu. Mesajlaşmaya başladık. 10 gün oldu şimdilik sadece telefonla görüşüyoruz. Ama çocuğun dış görünüşünü gerçekten hiç beğenmedim. Onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Yalnız daha buluşmadık. Öğretmen olduğu için şubat tatilinde gelecek yaşadığım şehire. O zaman göreceğim. Ne dersiniz. Böyle ilk beğenmediğiniz sonra içinize sinen biri oldu mu?

Fotoğraf çok yanıltıcı olabiliyor. Ve gerçekten bazı insanlat hiç fotojenik olmuyorlar. Yüzyüze görüşün, ona göre karar verin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yüzyüze görüşmeden de telefonla tanışmayı sakıncalı buluyorum. Arada ister istemez bir yakınlık gelişiyor, bu objektif gözlem yapmanızı engeller. Adamı tanımıyorsunuz, belki nabza göre şerbet veriyor, belki yalan söylüyor. Bunları ancak yüzyüze iken anlayabilirsiniz.

Konuşması , hayata bakış açısı , sohbeti , merhameti , yardımseverligi hepsini zamnla ögrendim ve zamanla sevdim ❤ o yuzden derler dış görunusle yargilamayin kimseyi diye.
Zamanla tanımamım imkanı yok. Çünkü farklı yerlerde yaşıyoruz. Ve önceki yorumlarda da beğenmediğiniz kişiyi ne diye oyalıyorsunuz gibi yorumlar yapılmış. Muhtemelen gelicek ve ona göre kararımı söyleyeceğim.

Eşimi resimlerden hiç beğenmemiştim.Ona da tipim değilsin peşimi bırak diye çok söylenmiştim.Daha sonra bir anda karşıma çıktı.Tipine değil belki ama gözlerine aşık oldum.Şu anda benim gözümde ondan yakışıklısı yok.Bu hep böyledir sevdikçe güzelleşir.
Aklına yatıyorsa yüz yüze gelmeyi dene belki tipi degil hareketleri tavrı bakışı gülüşü çok hoşuna gidecek.Denemeden bilemezsin.

Back
X