Dış görünüşünü beğenmedim. Sizce zorlamalı mıyım?

Bende eşimin ilk fotoğrafını gördüğümde şu an utanarak söylüyorum “asla olmaz hiç tipim değil hatta amca yaşında gözüküyor” demiştim ama buluştuğum an konuşurken bana bir tebessüm edişi vardı içim çok ısındı o an işte bu dedim ve konuşmaya devam ettim sonuç evliyim ve hamileyim :) yani demek istediğim bence bir şans ver belki bir lafı belki bir mimikten etkilenebilirsin yada tam tersi olur en azından denemekte fayda var :)
😂😂 aynı benim yaşadıklarım ya. bende 29 yaşındaki bi çocuk nasıl 40 gösterir demiştim fotoğrafına bakıp.Canlı görünce dedim ki hiç fotoyla alakası yok bunun 😍 Biz de 3 senelik evliyiz bi kızımız var ve en yakın zamanda bir kardeş daha istiyoruz kızımıza 🥰 Konu sahibi arkadaşım hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah ama yüz yüze bence bi şans ver 🍀

Yani ben sarışınlardan hoşlanmıyorum. Bir de mesela ben kılık kıyafete çok önem veririm. Pahalılık anlamında değil. Temiz ve uyumlu olsun gibi. Resimlerinde beni görür görmez rahatsız eden ayakkabılarının kirliliği olmuştu. Yani aslında belki kızacaksınız ama dış görünüşe önem veriyorum. Arkadaşlarım benim için de öyle söyler. Ben makyajımı filan düzenli yaparım, kendime bakarım. Sporumu hiç bırakmam. Kendine iyi bakıyorsun derler.

Su mesajdan sonra ne diyim bilemedim.
Kizmak degil ama evet sekilcisiniz.
Boyle bir yapiya sahipken neden tlf uzerinden birini tanimaya calistiniz ki? Yani supriz yumurta gibi hersey cikabilir.
Ben esimi ilk gordugumde universitenin eglencesindeydik.
Karsidan geliyordu, ustu basi dagitmis, hafif cakir keyif, hic tanimiyorum onu, arkadasima slm vermeye geldi.
bu adamla evlenirim ben dedim, cocuklarima olsa olsa bu adam baba olur 🤦🏼‍♀️🙊
Tipi kiyafeti nedense umrumda olmadi, pis degildir asla hergun dusa girer dislerine bakar ama bohemdir,jilet gibi asla giyinmez, bu yasina geldi hala oyle.
Acikcasi ayakkabilara hic dikkat etmedim, hala da etmiyorum ya 🙊

27 yasindayim, lise1.siniftan beri beni seven beni etkilemek icin elinden gelen herseyi yapan birisi vardi hayatimda. 13 sene oldu ben hic evet demedim cunku ona bakinca icim titremiyodu keske gobegi olmasa keske boyu uzun olsa diye diye cocuga hic icim isinmamisti. Mevki olarak hakimdi ve beni cok iyi taniyodu cok iyi arkadastik ama evlilik bambaska bisey ayni yataga girmek icin onu cekici bulman gerek bence. Sonuc olarak o cocuk benden vazgecti boyuna gore kendisini daha cekici bulan birisiyle nisanlandi gecen hafta. Kafam rahat 13 senedir kapatamadigi bi defteri kapatmasina cok sevindim. Bence umut verme

Resimden hiçbirşey anlaşılmaz.Baka sana birşey anlatayım. 2. el sitesinden masa takımı alacaktım.Masa sahibi annesine ait bir masayı satıyordu.Derken wp de masa ve adres için konuşmaya başladık.Tabi oğlan profilimi görünce çok beğendi ve bunu da söyledi.Bende ondan resim istedim.Ama resimlerdeki oğlan kesinlikle tarzım değildi ve yarısını açmadım bile bakmak için.Buluşma uzayınca bir kaç gün sohbet ettik tabi ve görüşünce kahve içeriz di mi dedi,bende kırmak istemedim eğitimli kibar bir insandı çünki.Neyse ben masaya bakmak için gittim.Oğlanı bekliyorum,karşıdan biri geliyor. Anam anam..ben şokkk..İnanamadım o nasıl bir karizma o nasıl güzel kokmak,güzel gitim boy post..konuşma ses..Ve ben ona aşık oldum.Resimle kesinlikle değerlendirme derim.Yakından mutlaka gör.Resimde çok beğenip gerçeğinden zerre hoşlanmadığım kişilerde gördüm.Resme güvenme

Kesinlikle yüz yüze görüş.
Fotoğraftan hiç beğenmeyip bu ne ya tipim bile değil neyse bir görüşeyim aradan çıksın ayıp olmasın dediğim kişiye gördüğüm anda aşık oldum.İlk ve son aşkım oldu zaten ondan sonra da kimseye aşık olamadım 😂
Yani foto çok yanıltıcı.Yüz yüze görüşmek lazım.

Kesinlikle yüz yüze görüş.
Fotoğraftan hiç beğenmeyip bu ne ya tipim bile değil neyse bir görüşeyim aradan çıksın ayıp olmasın dediğim kişiye gördüğüm anda aşık oldum.İlk ve son aşkım oldu zaten ondan sonra da kimseye aşık olamadım 😂
Yani foto çok yanıltıcı.Yüz yüze görüşmek lazım.
aynı şeyi yaşamışız:) ama beklenti düşükken böyle birşey olunca insan acayip hoşlanıyor yaa

Resimden hiçbirşey anlaşılmaz.Baka sana birşey anlatayım. 2. el sitesinden masa takımı alacaktım.Masa sahibi annesine ait bir masayı satıyordu.Derken wp de masa ve adres için konuşmaya başladık.Tabi oğlan profilimi görünce çok beğendi ve bunu da söyledi.Bende ondan resim istedim.Ama resimlerdeki oğlan kesinlikle tarzım değildi ve yarısını açmadım bile bakmak için.Buluşma uzayınca bir kaç gün sohbet ettik tabi ve görüşünce kahve içeriz di mi dedi,bende kırmak istemedim eğitimli kibar bir insandı çünki.Neyse ben masaya bakmak için gittim.Oğlanı bekliyorum,karşıdan biri geliyor. Anam anam..ben şokkk..İnanamadım o nasıl bir karizma o nasıl güzel kokmak,güzel gitim boy post..konuşma ses..Ve ben ona aşık oldum.Resimle kesinlikle değerlendirme derim.Yakından mutlaka gör.Resimde çok beğenip gerçeğinden zerre hoşlanmadığım kişilerde gördüm.Resme güvenme

Hikâyenin devamını merak ettim ben 😅

Görüşme gününe kadar çok muhabbet açma ki heveslenmesin. Görüştükten sonra karar verirsin. Karakter tipten daha önemli bunuda unutma

Çok geriliyorum ya. Konuştum ve dedim ki yüzyüze görüşmeden mesajlaşmaya devam etmek istemiyorum, seni tanımıyorum dedim. Tamam dedi ve beni yanına çağırdı!!!!! Sinirlendim ve sen gelebiliyorsan gel dedim. Bu hafta gelecek. Ama beni yanına çağırması çok zoruma gitti. Çok uzatmayı düşünmüyorum zaten. Bir yarım saat birşey içer kalkarız. Sonra da olumsuz derim.

konu sahibi sizi çok iyi anlıyorum. buraya yorumlarda işte ben de eşimi ilk görüşte beğenmemiştim ama sonra evlendim diye yazanlar olmuş. tamam oyledir ama bu herkese olabilecek birşey değil. kişilik meselesi. bazı insanlar zamanla sevebiliyor. bazısı da öldürsen yine olmuyor. benim bir tanıdığım da sevmeden 40 a yakın bir yaşta evlendi sonra da ayrıldı. aşk evliliği yapmalıymışım dedi. burada verilen örnekler eminim daha 20 li yaşlarda yapılan evliliklerdir çoğu. bir insan 30 lu yaşlarda hatta 40 yakın bir yaşta halen bekarsa bu kolay kolay sevememesinden, elektrik alamamasından oluyor.buraya yazan kişiler gibi zamanla sevebilen biri olsaydınız şu ana kadar çoktan evlenmiş olurdunuz. yani yorumlar çok kişisel. herkes aynı değil.
bu kişiye gelirsek. ben olabileceğini hiç düşünmüyorum. siz hiç beğenmemişsiniz hatta iyice modunuz da düşmüş. bu kadar telefonlaştıktan sonra bir görüşün ama olmaz büyük ihtimal. karşı tarafın vaktini almaya gelince sanki aylarını yıllarını mı aldınız. bu işler kolay değil. deneme yanılma meselesi.yapılan yorumlarda sanki sizinle görüşürken başka fırsatları kaçırıyor gibi yazılmış. zaten bu kişinin de yaşı vardır değil mi. o da bu yaşa kadar evlenememiş.çok hızlı biri olduğu söylenemez. yine de uzatmadan bir görüşüp kararınızı söylersiniz.
sonuç olarak herkes evlenmek zorunda değil. olmuyorsa, içiniz ısınmıyorsa yapılacak birşey yok. kendimizi evlenmek zorunda hissettiğimiz için karşımıza biri çıkınca kötü oluyoruz. bu da olmazsa ne olacak. bir daha kim çıkacak. ben hiç evlenemicek miyim gibi. evet gerekirse evlenmicez.

konu sahibi sizi çok iyi anlıyorum. buraya yorumlarda işte ben de eşimi ilk görüşte beğenmemiştim ama sonra evlendim diye yazanlar olmuş. tamam oyledir ama bu herkese olabilecek birşey değil. kişilik meselesi. bazı insanlar zamanla sevebiliyor. bazısı da öldürsen yine olmuyor. benim bir tanıdığım da sevmeden 40 a yakın bir yaşta evlendi sonra da ayrıldı. aşk evliliği yapmalıymışım dedi. burada verilen örnekler eminim daha 20 li yaşlarda yapılan evliliklerdir çoğu. bir insan 30 lu yaşlarda hatta 40 yakın bir yaşta halen bekarsa bu kolay kolay sevememesinden, elektrik alamamasından oluyor.buraya yazan kişiler gibi zamanla sevebilen biri olsaydınız şu ana kadar çoktan evlenmiş olurdunuz. yani yorumlar çok kişisel. herkes aynı değil.
bu kişiye gelirsek. ben olabileceğini hiç düşünmüyorum. siz hiç beğenmemişsiniz hatta iyice modunuz da düşmüş. bu kadar telefonlaştıktan sonra bir görüşün ama olmaz büyük ihtimal. karşı tarafın vaktini almaya gelince sanki aylarını yıllarını mı aldınız. bu işler kolay değil. deneme yanılma meselesi.yapılan yorumlarda sanki sizinle görüşürken başka fırsatları kaçırıyor gibi yazılmış. zaten bu kişinin de yaşı vardır değil mi. o da bu yaşa kadar evlenememiş.çok hızlı biri olduğu söylenemez. yine de uzatmadan bir görüşüp kararınızı söylersiniz.
sonuç olarak herkes evlenmek zorunda değil. olmuyorsa, içiniz ısınmıyorsa yapılacak birşey yok. kendimizi evlenmek zorunda hissettiğimiz için karşımıza biri çıkınca kötü oluyoruz. bu da olmazsa ne olacak. bir daha kim çıkacak. ben hiç evlenemicek miyim gibi. evet gerekirse evlenmicez.
Kesinlikle çok güzel bir yorum. Teşekkür ederim. Ben zaten görücü olayıyla birine aşık olamıyorum. Oda 40 küsür yaşında evet. Ama içimde karamsarlık oluşuyor evet. Kimseyi beğenemiyorum ne olacak benim bu halim diyorum. Beni böyle ilk görüşte bir etkilesin istiyorum.

Evlilik yol arkadaşlığı,güzel vakit geçirmeye çalışın,belki tavrı,sahiplenişi,konuşması etkileyecek sizi,benim eşim çok zayıf ben yapılıyım ve yapılı bir eşim olur diye düşünmüştüm ama öyle iyi adan,koca baba olacak karakterdeydi ki asıl aradığım buydu,ilgi sevgi görmek çok güzel ön yargınızı kenara atın,evlenen arkadaşlarımda hep ya kavga etmiş,ya beğenmemiş,hatta anlatıp güleriz,şans verin olmaz sa olmaz ama belkide o kişi kaderiniz

İnsan ilk görüşte aşık olacak diye bişey yok ama bi hissiyat, duygu oluşuyor o kişiye karşı; belki küçük bi etkileşim. Ben de öyleyim; ilk görüşme de hissetmediysem sonrası gelmiyor. Hatta belki olur diye görüştükçe daha da gözüme batıyor, soğuyorum bile. Belki hissederim diye görüştüğüm çocuktan nerdeyse nefret etme derecesine gelmiştim :bicak: O yüzden seni çok iyi anlıyorum..

Yine de görüşün ama olumsuz olacağını düşünüyorum, fazla da sorgulamayın. Aşk başınıza gelince zaten didiklemezsiniz bile duygularınızı..

Hiç mi begenmedin? Tarzı vs sana uymuyor mu? Konuşmaları mantikliysa olurunu goruyosan görüşmekten zarar gelmez. Belki bi hareketi bi gülüşü çekici gelecek. Foto başka gerçeği baska

Kızlar teyzem bir çocukla bana aracı oldu. Mesajlaşmaya başladık. 10 gün oldu şimdilik sadece telefonla görüşüyoruz. Ama çocuğun dış görünüşünü gerçekten hiç beğenmedim. Onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Yalnız daha buluşmadık. Öğretmen olduğu için şubat tatilinde gelecek yaşadığım şehire. O zaman göreceğim. Ne dersiniz. Böyle ilk beğenmediğiniz sonra içinize sinen biri oldu mu?
belki gelince haraketlerinden hoşlanacaksın bilemezsin ki kimse dört dörtlük değildir gelince gör bir şans ver ondan sonra değerlendir

Herkes fotojenik değildir. Fotoğraflar gerçeği yansıtmaz. Ayrıca kokusu, ses tonu gibi bin türlü insanı cazip gösterecek etken var. Çirkin ama karizmatik sesli biriyse elektrik alabilirsiniz mesela.
Ben olsam yüz yüze görüşürdüm bir kere. Yine beğenmezsem o zaman olumsuz derdim

Back
X