Dış görünüşünü beğenmedim. Sizce zorlamalı mıyım?

Eşimi kamerada ilk kez gördüğümde 21 yaşında falandım ve hiç beğenmemiştim. Muhabbeti güzeldi ama tip olarak bana hiç hitap etmemişti. Yıllar sonra yeniden görüşmeye başladık, uzun mesafe ilişkisiydi üstelik. 1,5 yıl sonunda evlendik. 2 yaşında oğlumuz var. Ama hiç oluru yok diyorsanız zorlamayın. Karşınızdakide bir ana kuzusu. Umutlanıyor ki size zaman ayırıyor.

Erkek arkadaşımla yüzyüze görüşmeden 1 ay kadar konuştuk. Açıkçası fotoğraflarına öyle çok bayılmadım. Çirkin asla değildi ama tam olarak benim tarzım da değildi. Yüzyüze görüştüğümüz ilk an çok etkilendim, hoşlandım. Mimikler, ses tonu, bir bakış her şey çok etkiliyor insanı. Şuan benim için çok güzel:) Baktıkça bakasım geliyor.
Eğer hiç hoşunuza gitmeyen bir tipse, sizin için hiç oluru yoksa boş yere umut vermeyin ve konuşmayı uzatmayın. Ama çok da negatif hissetmiyorsanız görüşebilirsiniz. Nice fotoğraflarda yakışıklı erkekler gördüm, yüzyüze gelince itici birçok özelliği olan, göreceli şeyler bunlar, her insan da aynı hissetmez haliyle. O yüzden siz karar verin, olumsuz tarafı daha ağır basıyorsa konuşmayı daha fazla uzatmayın.

Yani şöyle bir durum var. Mesaj atmasın istiyorum. Ararsa geriliyorum. Veya konuşunca ben bitiriyorum. Mantıken olaya bakarsak gerçekten çok ilgili alakalı. Hiç bir kusuru yok. Ama enerjimi düşürüyor. Nedenini bilmiyorum.

Yani şöyle bir durum var. Mesaj atmasın istiyorum. Ararsa geriliyorum. Veya konuşunca ben bitiriyorum. Mantıken olaya bakarsak gerçekten çok ilgili alakalı. Hiç bir kusuru yok. Ama enerjimi düşürüyor. Nedenini bilmiyorum.
istemiyorsunuz bu cok belli bence yuz yuze gorusmeden kırıcı olmadan bitirin herkes yoluna baksın

Kaç tane fotoğraf gördüğünüz önemli ben eşimin ilk fotoğrafını gördüğümde beğenmemiştim yani yakışıklı ama hiç tipim değil demiştim sonra başka bi fotoğraf gördüm bunla bu aynı çocukmu ya hiç alakası yok demiştim başka bi arkadaşıma benzetmiiştim sonra başka bi fotoğraf gördüm ya ben bu çocuğa aşık oldum demiştim 3 fotoğrafından birbiryle alakası yok Allah dan aşık oldum dediğim fotoğrafla gerçeği aynıymış 😂 sonra tanıştık hakkaten aşık oldum 😍 bide taa yıllar yıllar önce arkadaşlar şu çocuk senden hoşlanıyormuş tanışmak istiyor diye birinden bahsediyorlar sürekli şöyle efendi böyle düzgün böyle yakışıklı bigün bi ortamda denk geldik çocuk iyi hoş tipi bi konuştuk konuşma tarzı harfleri yutarak konuşuyor falan böyle kısık sesle ve hızlı aşırı itici gelmişti ama görenlerin yüzde 90 nı aaa çok yakışıklı çocukmuş denecek tarzda birisiydi. Kısacası ne sadece tiple olur ne fotoğrafla canlı görüp konuşmak en kesini. Siz ümitlendirmeyin şuan sadece sizi tanımaya çalışıyorum karşılıklı oturup konuşmadan net birşey söyleyemem belki elektriğimiz tutmayacak olumsuz olacak belki elektriğimiz tutacak olumlu olacak tarzı yorumlarda yapın arada

[/QUOTE]
Muhtemelen tipinden hoşlanmadığınızı düşündüğünüz için fazla umut vermemeye çalışıyorsunuz psikolojik olarak o yüzden geriliyor olabilirsiniz

Enerjiniz hic uymamış. Bunda da vardır bir hayır. O halde görüşmeyi bitirin. Birde şeyi anlamadim. Günübirlik gelinmeyecek bir şehir mi ? Şubata kadar beklemek garip geldi. Uçakla gelebilir aslında bir pazar günü falan.
Ama o derece mesaj atması araması sizi rahatsız ediyorsa bence hiç gorusmeuin. Kendinizi de germemiş olursunuz.

Ben eşimi tanıdığımda 73 kilo,kıvırcık saçlı düzgün fizikli harika bir insandı.
Şimdi 100 kilo,kel kafalı,fiziği zamanla formunu kaybetmiş bir adam.(Haliyle çok zor işlerde çalışıyor. )Yani o dış görünüş bir süre sonra değişiyor. Uyumlu olup olmadığınıza birebir görüşünce net karar verebilirsiniz. Tabii yine de karar sizin.

Fotoğrafla karar verilmez bence. Yüz yüze görüşün o vakte kadar da mesajlaşmayı belli bir ayarda tutun. Yazışmalarınız dozunda olsun. Görüşünce etkilenirseniz devamı gelir zaten

Bence tanışmanıza vakit varken bu kadar telefonlar iletişime geçmeyin derim. Belki yemek yemesini çay içmesini beğenmeyeceksiniz fiziği hadi bir yana..
Ama şimdi fikir ve duygusal paylaşımlarınız artarsa vicdanen hayır dediğinizde yük binecek omuzlarınıza. Gelmesine yakın konuşun.

Konuşmamaya çalışıyorum. Yani ben kesinlikle adım atmıyorum. Bugün ben de yzmadım o da yazmadı. Belki de anlıyor soğukluğumu.

Kızlar teyzem bir çocukla bana aracı oldu. Mesajlaşmaya başladık. 10 gün oldu şimdilik sadece telefonla görüşüyoruz. Ama çocuğun dış görünüşünü gerçekten hiç beğenmedim. Onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Yalnız daha buluşmadık. Öğretmen olduğu için şubat tatilinde gelecek yaşadığım şehire. O zaman göreceğim. Ne dersiniz. Böyle ilk beğenmediğiniz sonra içinize sinen biri oldu mu?
Olur emin olun konuşması hoşunuza gider gülmesi hoşunuza gider size karşı tavrları hoşunuza gider dış görünüşe önem vermeyin gerçekten evlilikte yakışıklılık işe yaramıyor iyi bir insan iyi bir ahlak merhamet sevgi gerektiriyor

Fotoğraflar biraz yanıltıcı olabiliyor. Üstelik karşılıklı görüştüğün insandan alacağın elektrik farklı oluyor. Bi gülümsemesi bile etkileyebiliyor açıkçası :) bazen utanarak önüne eğdiği başı.. öyle pat diye içine sinecek adamı da bekleme .. adamın karakteri,uslubu ve aile eğitimi çok önemli ve gerçekten bana göre bunlar iyiyse gördüğün güzelleşiyor.
Bende size katılıyorum yakışıklı olup hareketleri cok iticii olabilir bu yüzden herşeyden once iyi biris olması

Enerjinizn düşmesi sebebi hiçbir şey hissetmiyor olmanız bende eşim yakışıklı değil sadece eğlenceli birisi sürekli güldürdr beni benım hayalımdeki öyle değildi arkadaştık bi baktık ki aşık olmuşım 1,5 yldır evlilyz sarışın ben sarışın hiç sevmezdim

Nişanlımi ilk gördüğümde çok beğendim yüz yüze gelince daha da begendim.
Taliplerim oluyordu beğenmediğim kimseyle ile görüşmedim.
Beğendiğim insanlarda benimle görüşmedi 😂
Kısacasi nasip.
Görüntülü konuşmak işe yarar mı acaba?

Back
X