• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş hekimi yanında çalışmak zor mu?

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
707
230
323
arkadaşlar diş hekimi yanında çalışmak zor jmu çalışan yada hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen

Hiç çalışmadım ama her işin kendine göre zorluğu vardır elbet.
umarım güzel geçer.:ssz:

bi arkadaşım diş hastanesinde çalışıyodu. sanırım hasta kayıt gibi bi işi vardı. o işinden ve yanında çalıştığı doktorlardan çok memnundu.
umarım sen de memnun kalırsın canım :34:

heyecanınız yazım yanlışlarınızdan belli :71:
her işin kendine göre zorluğu vardır.
rahat olun, rahatlık çok önemli, eliniz ayağınıza dolaşmasın aman :82:

heyecanınız yazım yanlışlarınızdan belli :71:
her işin kendine göre zorluğu vardır.
rahat olun, rahatlık çok önemli, eliniz ayağınıza dolaşmasın aman :82:

haha:) daha burdan nasıl da belli <etmişim heyecanımı hakikaten:))) çok güzel geçti görüşme aldılar da beni ama ertesi gün aradım gitmeyeceğimi söyledim saatleri çok uzundu offf cidden tedaviye ihtiyacımvar benim:((((

arkadaşlar diş hekimi yanında çalışmak zor jmu çalışan yada hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen

ben çalışmadım ama çok yakın bi arkadaşım 2 sene çalışmıştı.bazen bu ne yaaa diyodu akşama kadar ağız seyerediyoruz salya sümük diyodu:)))) her dişçiye gittiğimde aklıma o gelir.

benim ablamın yanındaki hatun asgari ücret alıyor ve ssksı felen var.gayet rahat bir işi var.sabah 9da iş başı yapıyor akşam 7 gibi bitiyor,nadiren hasta varsa iş uzayabiliyor yoksa vaktinde çıkıyorlar,hasta yoksa gün boyu oturuyor hatta el işi getirip yapıyormuş.kendsi çok rahat.ama sağlam bir mideyede sahip olması gerekiyor.bazen mide bulandırıcı agızlar gelebiyormuş..örneğin yosun tutmuş dişleri olan biri gelmiş resmen şu taşların üzerinde çıkan yosuncukalrdan.şaşırmıştım bende.onun haricinde rahat bir iş.ama bence bekar birisi çok yapamaz.

benim ablamın yanındaki hatun asgari ücret alıyor ve ssksı felen var.gayet rahat bir işi var.sabah 9da iş başı yapıyor akşam 7 gibi bitiyor,nadiren hasta varsa iş uzayabiliyor yoksa vaktinde çıkıyorlar,hasta yoksa gün boyu oturuyor hatta el işi getirip yapıyormuş.kendsi çok rahat.ama sağlam bir mideyede sahip olması gerekiyor.bazen mide bulandırıcı agızlar gelebiyormuş..örneğin yosun tutmuş dişleri olan biri gelmiş resmen şu taşların üzerinde çıkan yosuncukalrdan.şaşırmıştım bende.onun haricinde rahat bir iş.ama bence bekar birisi çok yapamaz.

ağzım açık kaldı yosun olayına:)

Back
X