diş problemi yaşayanlar buyrun :)

denizayriliktir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
155
17
98
erken diş çıkartan çocukların annesi olaraktan ben size bi başlık açıyım dedim :)
ilk oğlum 2 aylıktı korkup dr götürmüştük bi sorun var galiba diye
durum o kadar vahimdi dr bize bakıp güldü sadece çok aceleci bi oğlunuz var diye
belki birbirimize yardımcı oluruz

mrb cnm güzel bi konu olmuş tşkrler öncelikle biz haziran annelerinde de aceleci bebişler çok bnm oğlum yrn tam 3 ayını dolduruyor ve sanırım bizdede diş sorunu var gündüzleri çok huysuzlaştı salyaları çok akıyor bazen çok iyi bir gün iyiyse öbr gün dengesz 1 diyorum diş çıkarıo 1 diyorum yok ya diş fln çıkarmıo aile hekimine götürdük beyazlamış 1 aya kalmaz çıkar dio ama niyeyse güvenemiorum ben nasıl belirtiler olmalı acaba siz neler yaşadınız sancılımı geçti bu döneminiz yoksa rahatmıydınız

ilk diş patlayana kadarki dönem bu canım bunlar iyi günlerin gözünü korkutmak gibi olmasın ama :)
kimi zaman 2-3 gün bişiyi olmaz çıkmıyacak diş dersin ertesi gün huysuzlukluktan ağrıdan uyumaz bile bebişler
benim büyük oğlumun 3 aylıktı bi dişi vardı o hiç bana huysuzluk yapmadı sadece salyaları çok oluyordu köpek dişlerini çıkartırken bi ateş yaptı ama diğer dişlerinin hiç birini anladık desek yeridir ishal oluyordu tek problemi oydu
ikincisi ise çok zor geçiyor çok huysuzlanıyor
diş kaşıyıcıları dene kimi çocucuğu rahatlatıyor ben şanssızım bu konuda her modelini denedim almadı ikiside
en büyük kurtarıcım çubuk kraker ve taze soğan :)
taze soğan garip gelebilir ama beyaz kısmı diş çıkartmasında yardımcı oluyormuş dr ikinci bebişte söyledi
ilk oğlum taze soğana bayılırdı elinden düşürmezdi onu düşününce haklı olabileceğini düşünüyorum :)

güzel konu acmisin canim hayirli olsun topik :)) benim diger iki sipam dislerini sessiz sakin cikarttilar hic sorun yasamadik desek yeridir ikside erken dencek bir dönemde cikarti 3 aylikken baslaidk cikartma asamalarina 4-5 aylik olduklarinda cikartmislardi en belirgin özelikleri salyalariydi ve surekli agizlarina eline geceni sokmalari kasindigi icin :))
Insalah bu fistigimda rahat cikartir sorun yasatmaz bizee :)))

inşallah canım bende ilkinde bişiy çekmedim
ama son bi haftadır annemi bırak sülalem ağladı resmen
o bi diş çıkartacak ben 20lik dişler çıktı sayesinde
oğlumla bir diş çıkartıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…