Diş sorunu. Bir bakar mısınız :(

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
910
1.039
313
Merhaba herkese.
Dislerim hep sorunluydu ama bu dönem iyice artti.
Tahminime göre bir cekilecek gömük dişim, bir kanal tedavisi gerektiren dişim, bir de dolgu gerektiren disim var. Şuan diş hastaneleri ve klinikler açık mı ? Açıksa en azından çok çürük olan dişimi cektirsem diyorum. Bu zamanı buldun diyebilirsiniz çalışmadığım için sadece şuan vaktim var malesef :(

Merhaba herkese.
Tahminime göre bir cekilecek gömük dişim, bir kanal tedavisi gerektiren dişim, bir de dolgu gerektiren disim var. Şuan diş hastaneleri ve klinikler açık mı ? Açıksa en azından çok çürük olan dişimi cektirsem diyorum. Bu zamanı buldun diyebilirsiniz çalışmadığım için sadece şuan vaktim var malesef :KK43:

Açık olan yerler var. Diş de şu süreçte cidden en tehlikeli yer... Sizin de normalde vaktiniz yokmuş. Temizliğine güvendiğiniz bi yere gidebilirsiniz bence

Merhaba herkese.
Tahminime göre bir cekilecek gömük dişim, bir kanal tedavisi gerektiren dişim, bir de dolgu gerektiren disim var. Şuan diş hastaneleri ve klinikler açık mı ? Açıksa en azından çok çürük olan dişimi cektirsem diyorum. Bu zamanı buldun diyebilirsiniz çalışmadığım için sadece şuan vaktim var malesef :KK43:
Açıldı zaten dişçiler

Benim de yapilacak diş işlemim var ama gittiğim doktorlar calismiyor yani randevu goremiyorum alinmiyor 😑 Bekliyorum...

Diş hastaneleri açık ama sadece muayene ve çekim yapılıyor. Çok az personel çalışıyor. Randevular kapalı. Direk hastaneye gidiyorsunuz. Kanal vb. yapılmıyor .

Merhaba herkese.
Esimin yegeni gecen gun cektirdi.Cekerler.

Devletin diş hastanelerinde aciller oluyor en azından onlara gidebilirsiniz. Özel olan güvendiğiniz yerler varsa onlar da açık.

Çok acil işlemler dışında hasta kabul etmiyorlar. Diş çekimi yapılabilir ağrınız çoksa ama kaplama implant gibi şeyler yapılmıyor diye biliyorum. Çok geçmiş olsun

Back
X