diş sorunu

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
Arkadaşlar 24 yaşındayım düzenli diş fırçalamama rağmen dişlerim asla beyaz olmuyor ve artık son iki aydır dişlerim alttan siyahlamaya başladı ve o siyahlar içe gömülüyor nasıl tarif edeyim dişimin üstü sağlam ama alt tarafı diş etinden itibaren çürük .
artık toplum içinde konuşmaya utanır oldum doktora gitmek istiyorum özeli karşılayacak maddi durum şu an yok devlette çok ilgilenir gibi gelmiyor.
Üniversite hastaneleri dişe bakıyor mu ve bunu sigorta karşılıyor mu bilgisi olan var mı?

O siyahların acil işlem görmesi lazım.

Çok ağır ağız kokusu yapabilir.

Kuretaj işlemi yapılacak.

Dişinizin beyazlığı kemik renginizlede alakalı

O siyahların acil işlem görmesi lazım.

Çok ağır ağız kokusu yapabilir.

Kuretaj işlemi yapılacak.

Dişinizin beyazlığı kemik renginizlede alakalı
inanın ağız kokumu kendim hissediyorum sürekli sakız şeker çiğnemekten yoruldum artık o nasıl bir işlem ve süresi nedir acaba

özele gitmeye gerek yok. ben hiç araştırmadan gittim devlette yaptırdım kanal, temizleme vs. bi sıkıntı olmadı. mutlaka iyi bi poliklinik vardır. çok vakit kaybetmeden gidin. eğer sigortalıysanız üniversite hastanelerinden faydalanabilirsiniz. ayrıca benim dişlerim de bembeyaz değil. normal olanı bu zaten.

inanın ağız kokumu kendim hissediyorum sürekli sakız şeker çiğnemekten yoruldum artık o nasıl bir işlem ve süresi nedir acaba

Eğer diş çekimin olucaksa önce ipne yapar biraz uyuşursun.
20lik problemin var diye düşünüyorum doğru mu ?

Çekim yoksa sprey sıkar. Aletle kazıma yapılıyo . Altta iltihap olduğu için biraz canın yanar ama yarım saat enfazla biter.

devlete gitmekte tereddüt ediyorum

yok 20 liklerde bir problem bilmiyor.
peki kazıma olduktan sonra ne olacak çünkü dişimin altları boş

devlete gitmekte tereddüt ediyorum

iyi de arkadaşım özele param yok devlete gitmek istemiyorum diyosun. yani benim bilmediğim üçüncü bi alternatif mi var? ya parayı gözden çıkarıcaksın ya da devlette iyi bi poliklinik bakıcaksın. ne kadar çok beklersen o kadar çok zararlı çıkarsın.

devlete gidenler insan değil mi oradakiler doktor değil mi neden ilgilenmesinler ?
artık eskisi gibi kimse kimseyi başından savamıyor.

her devlet hastanesi bir değil arkadaşlar bakmıyorlar beni dişlerini günde 3 kez fırçala diye azarladı fırçalıyorum dedim bu sefer 2 dakıka fırçala diye geçiştirdi geri yolladı, babama hele hiç bakmamış en son babam dilekçe ile şikayet etmişti ne oldu bilmiyorum, var böyle gerizekalı doktorlar insanı soğutan, özele gidiyorum para döküyorum ama aldıgım hizmete değiyor , valla bilmyorum konu sahibi diş pahalı özelden başka da istediginiz gibi bakmazlar devleti dene istersen ihmal etme sakın daha fazla ilerlemesin.

üniversite falan bakmaz mı devlete aylar önce gittim bir küfür yemediğim kaldı

söyle diyeyim devlete aylar önce gittim bir küfür yemediğim kaldı çok kötü bir doktora denk geldim sokak ağzıyla konuşan iğrenç bir kadındı zaten yarıda kalktım koltuktan üniversite hastanelerinde dış var mı onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…