- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
inanın ağız kokumu kendim hissediyorum sürekli sakız şeker çiğnemekten yoruldum artık o nasıl bir işlem ve süresi nedir acabaO siyahların acil işlem görmesi lazım.
Çok ağır ağız kokusu yapabilir.
Kuretaj işlemi yapılacak.
Dişinizin beyazlığı kemik renginizlede alakalı
her semtte mi ilk defa duyuyorumHemen hemen her semtte belediye adına poliklinikler var orada ücretsiz yaptırabilirsin
inanın ağız kokumu kendim hissediyorum sürekli sakız şeker çiğnemekten yoruldum artık o nasıl bir işlem ve süresi nedir acaba
her semtte mi ilk defa duyuyorum
devlete gitmekte tereddüt ediyorumözele gitmeye gerek yok. ben hiç araştırmadan gittim devlette yaptırdım kanal, temizleme vs. bi sıkıntı olmadı. mutlaka iyi bi poliklinik vardır. çok vakit kaybetmeden gidin. eğer sigortalıysanız üniversite hastanelerinden faydalanabilirsiniz. ayrıca benim dişlerim de bembeyaz değil. normal olanı bu zaten.
yok 20 liklerde bir problem bilmiyor.Eğer diş çekimin olucaksa önce ipne yapar biraz uyuşursun.
20lik problemin var diye düşünüyorum doğru mu ?
Çekim yoksa sprey sıkar. Aletle kazıma yapılıyo . Altta iltihap olduğu için biraz canın yanar ama yarım saat enfazla biter.
devlete gitmekte tereddüt ediyorum
yok 20 liklerde bir problem bilmiyor.
peki kazıma olduktan sonra ne olacak çünkü dişimin altları boş
üniversite falan bakmaz mı devlete aylar önce gittim bir küfür yemediğim kaldıher devlet hastanesi bir değil arkadaşlar bakmıyorlar beni dişlerini günde 3 kez fırçala diye azarladı fırçalıyorum dedim bu sefer 2 dakıka fırçala diye geçiştirdi geri yolladı, babama hele hiç bakmamış en son babam dilekçe ile şikayet etmişti ne oldu bilmiyorum, var böyle gerizekalı doktorlar insanı soğutan, özele gidiyorum para döküyorum ama aldıgım hizmete değiyor , valla bilmyorum konu sahibi diş pahalı özelden başka da istediginiz gibi bakmazlar devleti dene istersen ihmal etme sakın daha fazla ilerlemesin.
söyle diyeyim devlete aylar önce gittim bir küfür yemediğim kaldı çok kötü bir doktora denk geldim sokak ağzıyla konuşan iğrenç bir kadındı zaten yarıda kalktım koltuktan üniversite hastanelerinde dış var mı onu düşünüyorumiyi de arkadaşım özele param yok devlete gitmek istemiyorum diyosun. yani benim bilmediğim üçüncü bi alternatif mi var? ya parayı gözden çıkarıcaksın ya da devlette iyi bi poliklinik bakıcaksın. ne kadar çok beklersen o kadar çok zararlı çıkarsın.
üniversite falan bakmaz mı devlete aylar önce gittim bir küfür yemediğim kaldı
anlatamıyorum ki iste bak şöyle diyeyim sanki dişimin dış tabakası kırılmış gibi içi boş o siyahlarınNasıl boş ?
o siyahlıkları kazıdıkça sen ağzına su alıp tüküreceksin.
Parçalanmış olarak o siyahlar gidicek.
devlete gidenler insan değil mi oradakiler doktor değil mi neden ilgilenmesinler ?
artık eskisi gibi kimse kimseyi başından savamıyor.
anlatamıyorum ki iste bak şöyle diyeyim sanki dişimin dış tabakası kırılmış gibi içi boş o siyahların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?