- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
kapı üstünde numaram çıkınca içeri girdim sırada da hasta vardı kapıyı tıklattım açtım bi kafamı uzattım numara yukarıda yazıyor takip edin dedi daha ağzımı açmadan (tipim çok küçüktür bu arada belki ondan küçük sandı) bende aynı ses tonuyla onun gibi karşılık verdim benim numaram zaten dedim zaten bu dk bir gol bir di ,o sıralar benim üst damakta ağrı vardı onu göstecektim beni koltuğa zaten bir oturuşu var otur falan diye böyle çok saygısız bir tonda neyse sabır dedim oturdum baktı baktı dişlere dokundu soru sordu bi büyütece benzeyen bir şeyle baktı tamam dedi masasına gitti arkasından gittim film çek gel dedi aynı ifadele çektim geldim yine sustum mesele şuymuş benim süt dişim düşmüyor ve asıl çıkması gereken diş yukarıda sıkışıp kalmış onu alacaklar ameliyatla nasıl hissetmezmisim bu kadar zaman hiç mi ağrı yapmamış niye bu kadar geç gelmişim bi ton konuştu döndüm arkamı çıktım hiç lafını bitirmesini bile beklemedim filmi mi bile almadım
Kardeşimi buldum :)
Benim tam 4 tane süt dişim duruyo ne ağrı var ne sızı hatta diğerlerinden daha sağlamlar