- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
sizde haklısınız bunlar karakterle alakalı belki özelde bile denk gelir böylesiÇok zaman kaybetme bence.
Üni hastanesinde de aynı şey olabilir bilinmezki.
Özel hastane olmasada muaynesi olan bi diş hekimine gidip kredi kartıda kullanabilirsin
inanın aylar önce gittim gerçekten çok kötü bir doktora denk geldim inanın bir küfür yemediğim kaldı çok sokak ağzıyla konuşan bir bayandidevlete gidenler insan değil mi oradakiler doktor değil mi neden ilgilenmesinler ?
artık eskisi gibi kimse kimseyi başından savamıyor.
sizde haklısınız bunlar karakterle alakalı belki özelde bile denk gelir böylesi
inanın öyle bir bayana denk geldim ki aylar önce bir küfür yemediğim kaldıdevlete gidenler insan değil mi oradakiler doktor değil mi neden ilgilenmesinler ?
artık eskisi gibi kimse kimseyi başından savamıyor.
canım elimle dokununca o kırığı hissediyorum ya da dilimle dokununca diş etinde çekilme olsa hissederdimDişetinde çekilme olup o sitahlıklar iyice yer ettiyse sende öyle hissediyo olabilirsin
diş başına ücret mi oooo ben milyarlarla çıkarım herhaldeCanım ilk muayne ücretsiz oluyo git görüş enerjin tuttuğu kişiye yaptır.
İşlem kısa sürüyo ama zaman kaybı çok iyi değil.
Özel hastane bunun için dişbaşına ücret alır. Muaynesi olan doktor temizleme ücretinden bi tık fazla
canım elimle dokununca o kırığı hissediyorum ya da dilimle dokununca diş etinde çekilme olsa hissederdim
aynaya baktığımda da boş hatta oraya bir kürdan da dokunuyorum kürdan giriyor yani bildiğin oraya ve o acı inan bir saat geçmiyor...Aynada baktığında nasıl görüyosun?
Ben geçen yıl yaptırdım dişlerimin üst kısımları yok sanıyodum :)
Bende koku yoktu doktor ağız hijyeniyle alakalı dedi koku için.
Sürekli gargara ve fırçalıyodum 20 liklerden sonra oldu benim.
Ama o siyahlıklar gidince hiç düşündüğüm gibi olmadı diş normal yerinde duruyo hasar yok.
4-5 doktor gezmişimdir enerjimin uyduğu kişiye yaptırdım.
Benim 2 seansta bitti o da işlem esnasında çok yerimde duramadım bıraktık diye.
Hem temizlik hem o siyahlara 250 lira verdim
aynaya baktığımda da boş hatta oraya bir kürdan da dokunuyorum kürdan giriyor yani bildiğin oraya ve o acı inan bir saat geçmiyor...
özelde mi yaptırdın canım
fiyatlara bak ya WuuuCanımcım ben güzellik merkezindeki diş hekimine yaptırdım.
Diş hekimi kendi fiyat veriyo
1 kanal 2 dolgu kuretaj artı temizlik ve 2 20lik için 1500 fiyat verdi
Her yapılan işlemde o işlem kadar fiyatını ödedim . Bu işlem temizlikle 250 ye geldi
Özel hastaneler aynı işlemler için 4000 lira istediler
en son çare o özeller ateş pahasi bakalım ne çıkacak bahtımaagıız ve dıs saglıgı merkezlerı ılgılenmez olurlar mı canım. gayet de guzel muammele var.. devlete baglı ama cok ıyı calısan dr larda yok degıl ıyı bır dr arastır ve gıt. curuk dolasmaktan ıyıdır.
inanın aylar önce gittim gerçekten çok kötü bir doktora denk geldim inanın bir küfür yemediğim kaldı çok sokak ağzıyla konuşan bir bayandi
bana önerebilirsin cnmİstanbulda olsan önereceğim sıra beklemeyeceğin yerler olucaktı ama kocaeli yazıyo orası hakkında bilgim yok
ne dedi yani
diş doktoru ile insan neden muhatap olur ki
şuram şöyle der gösterirsin
o da şu şekilde tedavi edeceğim der ve yapar
bana önerebilirsin cnm
çevreme sordum da hep özel önerisi aldımHer devlet hastanesi bir değil, özelde aynı şekilde . Bir ara bende saygısız bir doktora denk geldim devlet hastanesinde daha da gitmedim oraya. 20 lik dişimin bir tanesini büyük bir devlet hastanesinde çektirdim o kadar iyiydi ki doktorum . Her yer aynı değil maalesef çevremizde gidip memnun kalan yok mu öğrenip öyle gidersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?