Kızlar bugün doktoruma gittim randevum vardı dolgu yaptıracaktım vazgeçtim telden zirkonyumdan falan:) Dolgu yapılması için diş taşının temizlenmesi lazımmış. Ki hiç bi doktor bana bunları söylemedi direk yaptı dolgularımı.Benimde baya bi olmuş galiba taşlarım :)) Temizlettim ama çok acıdı sakın anestesisiz yaptırmayın derim benimki anestezi olmadan yaptı sinirlerime geldi hep çok acı çektim
sonunda dayanamadm anestezi vurdurdum öyle yaptırdım bi 5 dk falan. İlk ağrı sızı yoktu şimdi biraz hava alıyor hissi veriyor ve konuşurken sızlıyor. Ama bi o kadar da mükemmel oldu dişlerim sanki yeni bebek dişleri gibi :) inan bende de yoktur demeyin hepmzde vardır bu diş taşları dişlerim süt gibi oldu diyebilirim:)) Cuma günü de estetik dolgu yaptıracagım üst dişlerime köpek dişlerimin yanındaki 2 dişe. Bakalım nasıl olacak sabırszlıkla beklemekteyim:)) Sizde dişlerinizin bakımını ihmal etmeyin derim sadece fırçalamak yetmiyor kızlar 6 aylık bakımınızı yaptırın doktorunuza gidin ihmale gelmezz:))