Merhabalarr..Sanırım dişlerimdeki çapraşıklık ve üstten çıkma nedeniyle ben de tel takacağım:uhm: Yarın doktora gidecekmişiz, hakkınızı helal edin :roflol:
evet canım,yara olduğu zaman o mum denen şeyden koyuyorum bende.ayy aynı şey bende de oluyodu teller ilk takıldığında,dişlerin arası kapandıkça arkaya doğru uzayıp yanağımın içini mahvediyorlardı.. çok gittim öyle sırf teli kestirmek için.. doktorum silikon gibi bişey veriyor bana,uzayan telin ucuna yapıştırınca hiç acımıyor,siz de taleb edin vermediyse doktor..
bide kontrole giderim,uzun değildir batmaz,eve gelirim batmaya başlar çok sinir bi durum,Allah'tan artık olmuyor :)
Hadi bakalım seni de bekliyoruz aramıza,durumundan haberdar edersen seviniriz yerimsenibenMerhabalarr..Sanırım dişlerimdeki çapraşıklık ve üstten çıkma nedeniyle ben de tel takacağım:uhm: Yarın doktora gidecekmişiz, hakkınızı helal edin :roflol:
Merhabalarr..Sanırım dişlerimdeki çapraşıklık ve üstten çıkma nedeniyle ben de tel takacağım:uhm: Yarın doktora gidecekmişiz, hakkınızı helal edin :roflol:
Selam canım hayırlı uğurlu olsun tellerin :lepi: Aramıza hoşgeldin :içelim:
Ne kadar süre takacaksın? Sorunun neydi? gamyoncuiremsu
İnş cabucak çıkar tellerin sağlıklı gülüşler a.s.
merhaba;Selam arkadaşlar ben de dün dişime tel takılması gerektiğini öğrendim. Arkada ki boşlar yüzünden dişlerim raka dişlerim ayrık olmuş ve köprü yapılması için toparlanması gerekiomuş.
Öğrendiğimde moralim bozldu ama suanda iyiyim.. iyiki bu forum var.
Temmuzun 29 unda bende telleniyorum =)
Selam arkadaşlar ben de dün dişime tel takılması gerektiğini öğrendim. Arkada ki boşlar yüzünden dişlerim raka dişlerim ayrık olmuş ve köprü yapılması için toparlanması gerekiomuş.
Öğrendiğimde moralim bozldu ama suanda iyiyim.. iyiki bu forum var.
Temmuzun 29 unda bende telleniyorum =)
Dişçim ctesiye kadar dişlerine iyi bak beğenmediğin yerler olursa icabına bakarız beğenirsen çıkartırız dedi.İş yerindeyim sürekli lavoboya gidip aynaya bakıyorum.Lavobodan dönüştede arkadaşıma gösteriyorum.Şuan kafama takılan iki nokta var.Ama çok moralim bozulur böyle kalacaksa.Dışardan bakan kişi göremez belki ama ben görüyorum.Ama tel takmadan önceki halim kabus gibiydi.iğğğğ
Sen o zaman sabit tel kullanmadın sanırım CADIARZUben de takmak istiyorum =D daha önce bi telimi kaybettim, yenisini de sıkıldım diye attım =D küçüktüm ama o zamanlarbabamı tekrar ikna edebilrsem ben de gelicem aranıza:icecream:
Sen o zaman sabit tel kullanmadın sanırım CADIARZU
Aman bu sefer dikkat et,ihmal etme yerimseniben
Ben yardımcı olayım sana istersen;CANM YA BENDE TAKTRMAK ZORUNDA YIM TEL AMA UFF GIDEMIYORUM BIR TURLU DISCIN NASILDI MEMNUN KALDINMI TLE NASIL BISI RAHATSIZLŞIK VERIYORMUYDU NE BILIM BIRAZ BILGILŞENDIRIRMISN BENI senağlama
Tabi bunun kararını verecek olan ortodontistin.evet sabit değildi =)) bu sefer sabit istiyorum o yüzden=D biri bişey der, kafam bozulur çıkarır atarım falan yinetatlicadiarzu en iyisi sabit galiba =))
Ya arkadaşlar bi şey sorucam teller takılrken can yakıo mu en çok kortuğum nokta orası....=S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?