Ben hep lastik kullandim canim 3 ay en fazla lastiksiz kaldigim süre pekiştirmek için kullaniorum su an. 4 tane lastik var.
Anladım canım.gece ve gü-ndü-z kullanıorum canım konusurken zor gelior ama artık sonları mecburum dişimi sıkmam lasım birde güsel dişlermi düsündükce azmediorm canım yoksa benim cidden cok uzadı tedavim 2 yıl dedik malesef ama 2,5 seneyi gecti ama mecburen sabrediorm.
Ben 2 tane lastik kullanıyorum,4 tane zorluyordur tahmin edebiliyorum. :bbo:
Aynen tüm gün kullanıyorum bende,sadece yemek yerken çıkarıyorum.
Düzenli kapanış ve dişlerin birbiriyle uyumu için demişti bana ortodontistim.
Uzun zamandır sabrediyorsun haklısın ama tedavi süresi ortodontistlerin dediğinden fazla oluyor. :1no2:
O yüzden kendimi alıştırmamaya çalışıyorum bende süre meselesine. :çok üzgünüm:
teller takilmadan önce üst dislerimden iki disimi cekti doktor yer acmak icin, yaklasik 2 bucuk sene takili kaldi teller. 4000 € ödemem olmustu. su an disimin ic tarafinda ince bir tel var ic tarafta oldugu icin hic belli olmuyor ve rahatsiz etmiyor, bu tel dislerimin tekrar yamulmamasini sagliyor. su an 20lik dislerim cikiyor ve bi tane dis cikmasi gereken yerde iki dis birde cikariyorum :lepi: bende dis bollugu var lazim olan varsa veriyim :dance: gecen gün senelik kontrolum vardi doktor disim tamamen ciktiginda cekecegini söyledi -tatlicadiarzu- bakalim ne olacak kaydirigubbakcemile2