mınık dıs fırcaları sade normal fırcalar cantamda dıs macunu ıle tasıyorum bırde dıs ıpı alt dısler ıcın takılana kadar kullanıcam
bugun hemen dedıgın fırcadanda alıcam doktor belkıde unuttu soylemeyı ama orda bahsetmıstım o fırcadan
gargara ıse yarıyormu ? doktor gargara etkılı olmaz dedı temızlemede
son bırsey sorsam beyazlatıcı ozellıklı dıs macunları kullanmayı tavsıye edermısın
![]()
bunun gıbı ?
Benim doktorum da gargayarı söylemedi, ama açıkçası ben gün içinde kullanmayı seviyorum. Miniklerden at çantana rahat olursun:) Ben colgate sensitive pro relief beyazlatıcı etkili kullanıyorum, memnunum, herhangi bir beyaztlatmalı iyi bir macun kullanabilirsin, sonuçta renk değişimine çok müsait oluyorlar braketler zamanında:)
Ayrıca yine braketler için özel diş ipleri var, onlar da temizlikte çok işime yarıyor. gün içinde gerek duymuyorum ama akşam yatarken detaylı bir temizlik iyi geliyor:) Diş ipi bu ve eczanelerde var.
Oral-B Super Floss
Bu arada harikasın, ne kadar heveslisin bravo, inan bu bakım sana o kadar iyi ve başarılı bir tedavi olarak geri dönüyor ki:) Ben akşam temizliğini şu sırayla yapıyorum.
1.Çapraz fırça
2.Arayüz fırçası
3.Dişi ipi
4.Gargara
5.Lastiklerimi takıyorum ve hoooop yatak:)