- 23 Ağustos 2012
- 1.053
- 1.011
- 333
Merhaba bende 5 hafta önce üst dişlerime tel taktırdım öndeki dişlerimin yanındaki dişler havada, ön dişlerimin üstünde duruyodu. Ama 5 haftada arası baya açıldı ve artık üstünde durmuyolar gördükçe çok mutlu oluyorum :)) Fakat güldükten sonra ağzımı kapatırken zorlanıyorum üst dudağım bi tuhaf oluyo dudaklarım ince o yüzden sanırım. Hatta insan içine çıktığımda inşallah gülmek zorunda kalmam diye dua ediyorum ama mümkün değil tabiki:)Doktorum tedavi için bi sene dedi ama çevremden hep bi seneyi geçer 2-3 sene takarsın diyolar gerçekten öyle mi doktorun söylediği süreden daha uzun takan var mı? İnşallah bi senede biter yıllardır çarpık olan dişlerimi inci gibi görebilirim :))
Tel takma sebebimiz ve tedavi süremiz aynı :) Benim de altlar 11 Eylül'de takılacak. Aslında bozukluk sadece üstlerde ama kapanışta problem olacağıiçin her ikisine de takılması gerekti. O gülünce toparlayamama durumu 2 ay içinde geçiyor merak etme. Artık dişler ve dudak içi teli kabulleniyor ve fazlalık hissetmiyorsun bile. Bana da doktorum en fazla 1 sene dedi en fazla 1.5 seneye kadar uzayabilir diye düşünüyorum ben en sonunda istediğimiz görüntüye kavuşabilelim de 5-6 ayın önemi yok :))