bilmem ki nerelerdeydim :))) ya şöyleki benim dişlerimle sorunum büyüktü acısını düşünmedim hiç desem yeri..hatırladığım kadarıyla 1 hafta flan iyileşmem sürdü..yüzüm hafif şişmişti birazcık morarmalar vardı maksimum iki haftaya yüzüm eski haline dönüştü diye hatırlıyorum..öyle damak ortasına flan atılmadı tabi dikiş üst dişlerin hizasına atıldı bir hafta sonra da alındı..ameliyat sonrası damağımda hiçbir his kaybı olmadı ve ameliyattan sonra kemik rahatlatıldı ya günde bir iki defa genişletildi damağım bir süre daha sonra 3 aya kalmadı şeklini aldı zaten.. sadece o zaman rpe takılınca ağzıma tuhaf gelmişti hele ağzımdan çıkınca dilim damağımda ne yapacağını şaşırdı :)çok geniş gelmişti bana.itiraf etmeliyim ki doktorumun payı çok acı ağrı elbetteki olabilir ama inan bana hiçbir şey hissetmedim ne ameliyatta ne sonrasında..korkulacak çok bir şey yok derim yani..buarada teşekkür ederim taktirin için daha implant ameliyatım var ama galiba bu sefer korkuyorum..bana şans dileyin :)
Benim annem biraz telasli olduguna bende ameliyattan korkmaya başlamıştım. Ama anlattığın kadarıyla o kadar da kotu değilmiş. Şu RPE zibirtisini çektiğime göre onu hayli hayli cekerdim heralde:) yalnız damağa boylu boyunca kesik atılmıyor yazmışsın ona şaşırdım. Doktorum bana öyle demişti. Beni birazda o kesiğin boyu korkutmuştu. Bu arada benim genisletme bitti. Şimdi 2 ay beklicem ağzımda rpeyle. Dişlerim artık alt dişlerimi kaplıyor, genişleme oldu ama sanki benim istediğim kadar olmadı. Çünkü ben cok fazla geniş bir gülümsemeyi seviyorum :) tel takıldıktan sonrada dişler genişler mı? Var mıdır öyle bı ihtimal ?