Tebrik ederim darısı başımıza, bir resim koyabilir misin? moral olması açısından. Bu arada benim tedavim çok yavaş ilerliyor diş boşlukları çok zor doluyor altlar biraz yaklaştı ama üstler hala çok açık:S 9 ay oldu biraz ümitsizliğe kapıldım açıkçası:18: Dr 2 yıl dedi ama sabretmek gerçekten çok zor![]()
Evet mutlaka foto koyacağım ama alttaki implatımın da yerleşmesini ve sıfır kilometre dişlerimi göstermek istedim:) Hiç üzme kendini, öyle bir zaman geliyor ki "aaa bitti mi" deniliyor, öyle ya da böyle bu iş bitecek ve emin ol harikaaa dişlere ve gülüşlere sahip olacaksın, ben de off o kadar zaman geçer mi diyordum, evet geçti, sen olayın akışına bırak kendini:) gerisini boşver, tadını çıkar...
Çoook teşekkür ederim, evet darısı ve daha daaa güzelleri olsun sizin için. İlk hafta beyazlatmam olacağı için damak retainer kullandım, dün de sabit retainerım takıldı.senin adına çok sevindim özdencan. darısı başıma. henüz yolun çok başındayım ama neyse. Sabiteleyici verdi mi doktorun?
Olacak emin ol süper olacak, bittiğinde rengini beğenmezsen beyazlatma yaptırırsın ve muhtemen dişlere sahip olursun, hiiiç merak etme. Tel konusunu bilmiyorum keza benim çok baskılamaya gerek duyulmadan tedavim oldum.ne kadarr güzel yaa bende istiyorum artık mutluluktan ucmak istiyorum ama hala var benm...cok sabırsızlanıyorum bu ara ve kendmi hc güzel hissetmiorum birde sanki böle inci gbi olmayacakmış gbi gelio..kalın tele gecti artık doktorum 18 lik dedi sanırım bundan kalın 2 tel daha var..bunlar ssnırım son asamalar oldugunu mu gösteriyo acaba bilen var mıı?? cok mutlu oldum adınaa ne kadar güzel olmuşsundur kmbilirr :)
Şimdiden tebrik ederim, diş çekimin neden yapılıyor?merhaba kızlar, çok mutluyum çok.. 2009dan beri bekliyorum diş teli takdırabilmek için..
sonunda yaptırabiliyorum hemde kahraman doktorum barış bey e. (barış ünlü), burdan da arkadaşlarımdan aldığım tavsiyeler ile çok araştırdık (maddi olarak çok zorlanacaktık) ama yine de gönlümüz barış bey de kaldı, araştırmama yardımcı olan fikir veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..
kuzenimle birlikte başlayacağız, yarın iki c.tesi günü iki dişim çekilecek. pazartesi de teller takılacak. çoğu insanın öfleye püfleye taktırdığı şeyi bu kadar mutlulukla karşılamakta ayrı bir olay
değişim başladığında hemen foto koyacağım..