Diş Teli

Adenk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
34
13
3
27
Merhabalar 6 aydır diş teli kullanıyorum ağız bakımıma oldukça dikkat ediyorum her yemekten sonra detaylı fırçalayıp ara yüz fırçasıyla da geçiyorum buna rağmen dün 1 tane braketimin altının lekelendiğini farkettim kaç kere fırçaladım asla geçmedi bir anda böyle bir durumla karşılaşan oldu mu deneyimlerinizi paylaşır mısınız gerçekten sinirlerimi bozdu

Merhabalar
o kadarlık lekelenme olur. teller çıktıktan sonra temizleme işlemi yapılıyor zaten
önemli olan diş taşı oluşmaşın, çürük oluşmasın. lekeler zaten olacak

Merhabalar
o kadarlık lekelenme olur. teller çıktıktan sonra temizleme işlemi yapılıyor zaten
önemli olan diş taşı oluşmaşın, çürük oluşmasın. lekeler zaten olacak
Merhaba, doktorum gayet iyi baktığımı söylüyor diş taşı ve çürük yok teşekkür ederim :)

Braketleri yapıştırmak içim kullandığımız ürünler renklenmeye müsait yapıda oluyorlar.
Fazka Çay kahve salça vs tüketiminiz varsa bu risk daha da artıyor tabi.
Zaten braketleriniz çıktığı zaman tüm diş yüzeyleriniz yapışkanların giderilmesi adına temizlenecek. Oluşan lekelerde gidecek.
Fırça arayüz temizliğine devam :)

Braketleri yapıştırmak içim kullandığımız ürünler renklenmeye müsait yapıda oluyorlar.
Zaten braketleriniz çıktığı zaman tüm diş yüzeyleriniz yapışkanların giderilmesi adına temizlenecek. Oluşan lekelerde gidecek.
Fırça arayüz temizliğine devam :

Fırça arayüz temizliğine devam :)
Aslında kahve hiç içmem çayıda sabahları bir bardak anca içiyorum. Doktorumla konuştum temizleriz dedi. Teşekkür ederim :)

Back
X