Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlıyım ama bu yaza düğün olsun istemiyorum ben. yani öce ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum...zaten nişan biraz aceleye geldi.düğün böyle apar topar olsun istemiyorum.nişanlımın da benim de henüz işlerimizi ayarlayamadığımız için düğüne acele etmiyorum...2011 yazına kalabilir düğün.ama askerden gelince nişanlımın acele ediceğini de biliyorum.bakalı napıcam
herkese merhaba,
nişanlım asker yemin töreninden sonra izni vardı 2 gün görüştük.ama kafam o kadar karıştıki yine.
konu şu benim kuzenim var iyi bi şirkette iyi bi pozisyonda mühendis olarak çalışıyor.bende geçen yaz o şirkette staj yapmıştım.gerçekten çalışmayı çok istediğim bi yerdi.ve ozamanlar hep okul bitince oraya giriceğimi belki kuzenimin de yardımcı olucağını düşüyodum...ve gelgeleim süpriz bi şekilde nişanlandım.evleniceğim zaman bu şehirde olamıycam.
kuzenime çalıştığı yere beni aldırabilirmi diye sormuştuk 3 ay önce.resmen açık açık dedi ki.sen nişanlısın 2 gün sonra evleniceksin orası senin gelip geçici olarak çalışmayı düşünceğin bi yer olmaz dedi.ve gerçekten de öyle iyi bi yerde çalışıyo.ben sana referans olucam sen evlenip gidiceksin dedi.bende bişi diyemedim tabi...kendince haklı dedim...
nişanlımla tartışmamızın konusu yine bu oldu...bana diyoki sen gir çalış gerekirse nişanlım buraya gelir dersin diyo...bende dedimki sen de bende buraya gelmiyceğini biliyoruz dedim çünkü burda işi gücü yok.olsun sen öyle söyle diyo.resmen yalan söylememi istiyosun dedim.hemde kuzenime yani..
bu işler böyleymiş profosyonel iş hayatında böyle uyanık olmak lazımmış hiç kimsenin garantisi yokmuş iş hayatında sonuçta kuzenin de kendisine daha iyi bi iş teklifi gelse orayı bırakmıycakmı diyo.herkes böyle yapar diyo.bende kuzenimi bu şekilde zor duruma sokamam yalan dolanla iş yapamam ben dedim.ben böyle düşünüyosam tam bi saflık yaparmışım...
akşam annemlerin yanında konuyu açtım annemde onaylamadı bu durumu tabi...
sonuçta o yalan söylüyceğim kişi benim dayımın oğlu yabancı değilki.ona bunu nasıl yaparım...sonra ne diycem nişanlım vazgeçti gelmiyo kusura bakmayın mı diyip gidicem.
onu zor duruma düşürücem nişanlıma göreyse o zor duruma düşmezmiş...
kızlar siz söyleyin.böyle bişey karşısında ne yaparsınız???fisfisfis
Ben çalışıp çalışmamanızdan ziyâde nişanlınızın tavrına takıldım. Bir yakınınıza yalan söylemenizi istemesi hiç doğru değil.