dışarda açık kadın evinde kapalı

sdf0316

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
174
72
13
35
Öncelikle Özür dilerim açık bayanlardan konum biz 5 sene olduk tanisali ve evliyim bir çocuğumuz var eşimin ilk kapalı konuştuğu kişi benim ya konum dışarda pazarda heryerde özellikle açık bayanlara benim yanımda çok bakıyor konuştum beğenmiyor olabilirsin ayrılalım dedim Hayır işte ben bakmıyorum diye inat ediyo evde çok bakimliyim açık duruyorum evde yani arada makyaj da yapıyorum ama çok zoruma gidiyor napacami şaşırdım

Kocan ....neyse demiyorum gerisini
ama oyle bir an gelicek ki ondan nefret ediceksin haberin olsun

1. Kapalilik yani tesettür dini bir sonuctur.
  2. Bu disarida evde degil mahrem namahremlerin yani diye ayrilir.
  3. Bu acidan tesettürlu iseniz evde pek tabiki esinizin yaninda acik olacaksiniz bakimli olacaksiniz.
  4. tesettürunuze dikkat etmeniz sizinle ilgili bir durumdur. Ancak esinizin de dini inancinda böyle bir sey var ise esinizin de gözüne dikkat etmesi kesinlikle gerekir.
  5. Bir erkegin baska bir kadina bakmasini dini bir olgudan öteye cikaralim. Insani olarak ben cok cirkin buluyorum. Sizde cirkin buluyorsunuz ki konu acmissiniz. Bunu esinizle sınırlarınin ne oldugunu ona sorarak çözün. Kavga ile degil soru cevao seklinde ilerleyebilirs8niz.

Denedim ama başarılı olamadım sürekli inkar ediyor ben bosverdim ALLAH a emanet ediyorum ama ne yapsamda canı acıyor insanin

Cok var bunlardan..

Nasılsa benimki kapalı kimse hallenemez deyip açıklara hallenmeyi kendine hak görme sendromuna tutulmuş eşiniz.

Sizden biraz yüz bulsa açmasın Canım onlar da, Allah Allah diye yüzsüzleşir bu. Açıkların bakılmaktan pek bir hoşlandığını sanıyordur.

Dik durun, taviz vermeyin bu konuda. Ciddi zihniyeti bozuk adamın

Taviz vermem kesinlikle aynen bizim hiçbir sucumuz yok İşte yetisenemi bakacan yetistirenemi

Back
X