Ya dısardan ıyı kızsın guzel kızsın sen nasıl evlenmessın dıyolar ama bekarım ıste 29 yasımdayım sızede oluyormu??
valla ne kadar çok kişi muzdaripmiş bu dertten... bundan 5 sene önce mesleğe yeni başladığımda bi kaç senedir bu meslekte çalışanlar ve evlenmeyen bayanlara şaşırıyodum neden bu zamana kadarevlenmemişler ben 1- 2 seneye kadar evleniririm diyodum... şuan bende onlardan oldum... hep beğenildim tanıştıım kişiler oldu ve sonu husranla bitti ya ben bitirdim yada karşı taraf bitirdi... ama zaman geçtikçe bu işlerin kısmet olduğunu elinden gelenide yapsan olmayacaksa o işin olmayacağını anladım..inşallah bundan sonra böyle olmaz:S
ben de o mesleğe 6,5 yıl önce başlayanlaradanım
Valla ben 25im, benim de uzun zamandir sevgilim yok. Yurtdisinda yasiyorum (yeni tasindim sayilir) bu arada, bu diyalog da isyerindeki 50 yasindaki evli barkli Hans bir amcayla gerceklesmistir:
H: Buraya ne zaman geldiniz ?
B: 5 ay once geldim, gelmeden once baskentte yasiyordum.
H: Butun aileniz Turkiye de mi ?
B: Evet, farkli sehirlerde ama Turkiye de..ama cekirdek ailem Turkiye de , gelmeden once onlarla beraber oturuyordum.
H: Aileniz ozlemistir, burasi bayagi uzak. Gelmenize uzulen baska kimse var mi?
B: Birazcik guldum, sonra yok dedim.
H: Inanamiyorum, ne guzel bir kadinsiniz boyle, arkanizda bekleyen kimseniz yok mu? Sevgili, nisanli belki?
shgdgdfafafsa?!!!! bu amca bana guzel dedi, coook mutluyum Allahim..vallahi yok be amca, olmayinca olmuyor iste.Kismet degilse ne yapayim, olsun diye bayagi ugrastim ama olacagi yokmus iste.
B: Tesekkur ederim ama gercekten yok :)
Olay 3 hafta once oldu, 3 haftadir sevindirik geziyorum biri beni begendi diye :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?