Dısardan begenılıp alıcısı olmamak:)

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
Ya dısardan ıyı kızsın guzel kızsın sen nasıl evlenmessın dıyolar ama bekarım ıste 29 yasımdayım sızede oluyormu??

Ya dısardan ıyı kızsın guzel kızsın sen nasıl evlenmessın dıyolar ama bekarım ıste 29 yasımdayım sızede oluyormu??

evet banada neler diyolar birileri çıkıyor ama ya kalbim almıyor ya mantığım yani nasip geç olsun sağlam olsun ne olcak

Son düzenleme:
Konu başlığına çok güldüm çok yaşa
Ama malesef bende aynı durumdayım

Banada hep öyle derlerdi ne güzelsin, beceriklisin şusun busun oğlum olsa kaçırmazdım seni tantanaları:) hepsi yalan kızlar ..ben 30 yaşında evlendim ama bunları diyenlerin ne tanıdığı ne benim tanıdığım oldu..Ancak atıyolar öle böle..Bu işler kısmet kimsenin demesiyle değil..Allahım güzel yazılar yazsın hepimize..Benim eşimi bana güzel yazmış beklediğime değdi çok şükür sadece ben değil bütün akrabalarım seviyo..Allahım bozmasın sizinde beklediğinize değsin inşallah....

ben kursa gıdıyordum bende erkenden gıdıyordumkı kursda calısım dıye..
ordakı amerıkalı hocam bıgun geldı sınıfa guzel kızsın sevgılın olmamasına sasırıyorum demıstı halbukı amerıkadakı kızlarda superler ..onun sevgılısı olmasa bana asılıyor sanıcaktım

Son düzenleme:
Valla ben 25im, benim de uzun zamandir sevgilim yok. Yurtdisinda yasiyorum (yeni tasindim sayilir) bu arada, bu diyalog da isyerindeki 50 yasindaki evli barkli Hans bir amcayla gerceklesmistir:

H: Buraya ne zaman geldiniz ?

B: 5 ay once geldim, gelmeden once baskentte yasiyordum.

H: Butun aileniz Turkiye de mi ?

B: Evet, farkli sehirlerde ama Turkiye de..ama cekirdek ailem Turkiye de , gelmeden once onlarla beraber oturuyordum.

H: Aileniz ozlemistir, burasi bayagi uzak. Gelmenize uzulen baska kimse var mi?

B: Birazcik guldum, sonra yok dedim.

H: Inanamiyorum, ne guzel bir kadinsiniz boyle, arkanizda bekleyen kimseniz yok mu? Sevgili, nisanli belki?

shgdgdfafafsa?!!!! bu amca bana guzel dedi, coook mutluyum Allahim..vallahi yok be amca, olmayinca olmuyor iste.Kismet degilse ne yapayim, olsun diye bayagi ugrastim ama olacagi yokmus iste.

B: Tesekkur ederim ama gercekten yok :)

Olay 3 hafta once oldu, 3 haftadir sevindirik geziyorum biri beni begendi diye :))))

aynı durum bende de olurdu... yeni tanıştıım kişiler senin vardır mutlaka diolardı hayır yok deyincede inanmıyolardı...:)

bende de hep olur...hem erkekler hemde bayanlar söyler seni nasıl kapmadılar diye...ama 26 yaşındayım ve bu yaşıma kadar sadece bir karşılıklı aşkım oldu,sonra da bana acı vererek bitti...şimdi yeni yeni kendime geliyorum ve soruyorum...ey aşk nerdesinnn?

derdime derman oldun, yalnız değilsin... 29 yaşındayım bi ilişki yaşadım o da 3 ay... ondan önce olmadığuna inanamadı paranoyaklığa bağladı ya... şimdi karşıma çıkanlar yok sen beni beğenmezsin, sen nasıl kaldın bu yaşa filan fişman... salak ya bu erkek milleti... ya da ben salağım ..

faceden faln yazısıyorum ılkokul lıse arkadaslarımla flan sen begenmıyosundur kımseyı dıyolar sen guzeldın ozamnlardada dıolar talıbın coktur dıyolar ya yok kardesı oyle bısey bakıcı var alıcı yok... acaba bızdekı cekıp ıtme olayı nedır:=)

ya bu kadar olur.. seninle aynı kaderi yaşıyoz herlade.. benim de lise den üni.den ark. lar aynısını diyor... gel gelelim hepsinin ki lafta kalıyo... delircem ya

Aynı dertten muzadrip ne çok insan varmış meğer )) Vallahi ben de çözemedim , bu işler kısmet nasip işi boşvereyim diyorum olmuyor, zaten etrafımda da kimse yok.

Kısmet diyip geçelim en iyisi :)

ben de 22 yaşındayım ama yok işte sevgilim filan.dışardan beğenirler senin nasıl sevgilin yok derler nasip filan diyip geçiştiriyorum napm .d ben de isterim tabii ama işte ?

ya bakıyorum kendıme gıyımıme makyajıma ozen gosterrım begenırler ama yok hayatımda kımse guzel dıyolar ama yok elde var sıfır

valla ne kadar çok kişi muzdaripmiş bu dertten... bundan 5 sene önce mesleğe yeni başladığımda bi kaç senedir bu meslekte çalışanlar ve evlenmeyen bayanlara şaşırıyodum neden bu zamana kadarevlenmemişler ben 1- 2 seneye kadar evleniririm diyodum... şuan bende onlardan oldum... hep beğenildim tanıştıım kişiler oldu ve sonu husranla bitti ya ben bitirdim yada karşı taraf bitirdi... ama zaman geçtikçe bu işlerin kısmet olduğunu elinden gelenide yapsan olmayacaksa o işin olmayacağını anladım..inşallah bundan sonra böyle olmaz:S

ben de o mesleğe 6,5 yıl önce başlayanlaradanım

benım kuzenımde ankarada okudu ve bikaç aydır almanyaya tek basına gitti staja sonrada kaldı orada. ve onunda müdürü 50 'li yaşlarda adıda hans mış :) tesadüfün bu kadarı :)

belli bir yaştan sonra kimseyi beğenmiyor insan o zaman da karşındaki seni güzel bulsa da aa bu beni beğenmez deyip uzaklaşıyor kadınlar biraz şans vermeye açık olsa karşısındaki erkek de o cesaretle bir adım atabilir ama o öyle bu böyle diye diye evlenmek zorlaşır.

geçen gün bir arkadaşla face te yazışıyorduk,birdenbire senin etrafındakiler kör mü deyiverdi...bugün de arkadaşımın biri aklım almıyor senin gibi bir kızı nasıl görmezler dedi...ama yok ben gerçekten bu saatten sonra birileriyle karşılıklı bir şeyler yaşayacağımı ummuyorum...ne zaman ben sevsem,sevdiğim benden bıkmış oldu...beni sevenlere ise hep kulp buldum...ikimiz istediğinde ise ya aileler,ya yollar,ya yıllar engeli çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…