Disardan gelen cinsel icerikli sesler (!)

filia solis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
13
17
88
Iyi aksamlar hanimlar, daha demin odamda pencerem acik oturuyordum disardan belli bir ritmik sesler duydum (!) onceki aksamlar da surekli duydugum bir sesti hemen hatirladim ve bu sefer dikkat kesileyim dedim ardindan bi adamin inleme sesleri geldi yuuhhh dedim camlar kapatilmaz mi yahu cok net duyuluyordu. Babamin yaninda duysaydim cok utanirdim Bu insanlar neden dikkat etmiyor ya da ben mi hassas davraniyorum bu konuda siz ne dusunuyorsunuz?

aslında ahlâken çok yanlış ve gayet dert edinebilicek bir durum ama şu devir için değil sanırım, sorun o.
Ev içi sıcaklık 30 derece, adam ya sevişiyor ya kendini tatmin ediyor vücut sıcaklığı tavan yapmış, cam mı kapatacak?
Ne alakası var devirle, ilk insandan beri sevişiliyor ki o zaman ev bark da yok.
Evet, duyulması kötü ama sapık gibi cama çıkıp bilinçli sesler çıkarmadığı sürece, rahatsız olan camını kapatır ya da dinlemez.
Bu kadar basit...

Simdiki evler cok ses geciriyor 2. Kattayim onumuzden gecen iki insanin sohbet ederken seslerini duyabiliyorum camlarim kapali oldugu halde. Gece vakti ses cok yayiliyor hemde yalitim kotu zaten.

Komsularin seslerini de duyuyorum ben.
Normal zamanda video, film izlerken neredeyse kendimiz duyaacak kadar sesini acariz. En minimum sekilde ve gurultulu yapmayiz, ses cikartmayiz ama sevisirken sesim gidiyor olabilir bilmiyorum. Oyle avaz avaz bir bagirmalar filanda yok. Bellki kasitli degildir.

Bir anım aklıma geldi.. 3 sene önce bir arkadaşımın evinde kalmıştım, sabah arkadaşım duştayken kapı çaldı açtım bi teyze, utana sıkıla kızım gece çok gürültü geliyor sizden dikkat edin demişti, bende sanıyorum ki dün gece biraz geç yattık gürültü yaptık, he he tamam teyzem dedim kapattım, arkadaşıma anlatınca o aydınlattı meğer erkek arkadaşıyla yaşıyorlarmış, ben geldiğim için o gün erkek arkadaşı gelmemiş birlikte oluyorlarmış falan onun sesiymiş çok utanmıştım, gidene kadar o teyzenin yüzüne bakamadım

Benim alt kat komşum böyleydi taşındım kurtuldum uyarsan anlamaz zaten. Ya gidecekler ya da sen gideceksin

neyse olur öyle 1 kerecik.

sürekli oluyosa bende rahatsız olurdum.

ay burası çok sıcak. ki soğuk avrupa ülkesindeyim. şu sıcakta deli gibi terliyorum. seviştiğimi düşünemedim. ksksks. klima şart. aggcyahva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…