Disardan gelen cinsel icerikli sesler (!)

yuuhhh dedim camlar kapatilmaz mi yahu
Bu temmuz sıcağında öyle efor sarf edilen terleyecegin bir işe girişince cam kapatılmaz asıl. İçerisi sauna odası gibi olur , şıp şıp terler damlar totondan, konsantre bile olamazsın
Boşver sen elalemi. Çok rahatsız oluyorsan sen kapa camını. Ne yapsın insanlar? Seslerinin geleceğini düşünseler biraz daha dikkat ederlerdi ama düşünememişlerdir .

Ben niye camimi kapatiyim onlarda kapatmasin tamam ama o ritmik sesleri nasil anlatabilirim bilmiyorum.... duyunca bi garip olmustum. En azindan cam pencere acik daha sessizi oluyosa yapabilirlerdi ama hormonlar o an bunlari dusunmeye izin vermedi sanirim

valla telefonunuzdan müzik açabilirsiniz. Ben öğrenciyken yan dairemde yeni evli çiftten sürekli bu ve benzeri sesler geliyordu. Bir iki sabredeyim duymayayım dedim ama baktım olmuyor odamda oturamıyorum. Telefonun son sesinde oyun açtım bıçak gibi kesildi ses bidaha da gelmedi.

Yani sesin geldiğini bilmiyor ya da düşünemiyor da olabilirler çok rahatsız olursanız böyle yapabilirsiniz. Çözüm olmazsa da kulaklık takın sonuçta siz duymamış olursunuz

Sevişen sıcak diye camını açıyor, ses duymak istemeyense bu sıcakta camını kapatıyor. Bu ilginç değil mi?

Ayrıca sevişmenin de bir adabı olmalı. Evinde çocuk olsa bu kadar yeri göğü inletir mi?

Biz bile alt kata, üst kata ses gitmesin diye elimizden geleni yapıyoruz. Bu bir adap. Üstelik çocuklarım da var. Bu yaşta, milletin inleme seslerini duysun istemezdim.

Klima yoksa camın açık olması gayet normal değil mi ? Kulak kesilmeyin sizde,sevişmekte yemek yemek gibi bişey ayrıca abartmayın.

belki birileri bir seyler izliyordur dikkat etmemistir. Ben ozellikle evin butun camlarini kapatiyorum bahce katinda oldugum icin yoldan gecen olur felan diye ama karsim , ustum ve yanim bos daire o konuda problem yok

Ahlak denen birşey var
Senin özgürlüğün benimkini kısıtlıyor o özgürlük değildir
Ne demek camları kapatır bebekler var çocuklar var mahremini sergileyen o o kapatsın

hangimiz çocukken küçücük klimasız evlerimizde annemizin babamızın sevişme seslerini duyarak büyüdük. ben duymadım. ee onlarda sevişiyordu.
özgürlük evimde her istediğimi yaparım kime ne değildir. benim evimdeki özgürlüğüm nolucak peki. ben senin sesini evimde duymak istemiyorum. çoluğuma çocuğuma neden senin şehvetini dinleteyim. kulak kesil yada kesilme olayı değil bu, öyle yada böyle duyulmuş işte. benim özgürlüğümün başladığı yerde senin özgürlüğün biter, net, eksik olan edeptir, burda da devreye ahlak girer. ben senin evinde değilken sen bana o sesi duyuruyorsan, sıkıntı sende.
benim de vardı böyle bir alt komşum, sevgilisiyle sevişme seslerinden artık öğürür olmuştuk. evde ergen bir kızım var, arada arkadaşları geliyor, e bizim evin mahremiyet nerde.
her konuda olduğu gibi bu konuda da yine haklı haksız çıkartılır.

yakında sokak ortasında yapacağız adı medeniyet olacak.
zaten buna az kaldı
gecenlerde bursa yı bilenler bilir
trilye köyünde sahilde bir çay bahçesinde karsılıklı oturan iki çift vardı masada

biz de eşimle 2-3 masa arkalarındaydık
eşimin arkası dönüktü onlara ama benim tam karsımdalardı

gözümü dikip onları izlemedim ama resmen karsımdalardı ve görünüyordu
rahatsız oldum dıye ben mi kalkıp gidecektim
kız ve erkek çift yanyana oturmustu
kızın biri oğlanın boynunu öpüyordu
karsısındakı cift ise
kız olan erkeğin kucagına resmen ters oturdu ve öpüştüler
bu boyle yarım saat falan sürdü ve kimse de birsey demedi
mekan sahibi varken biz de birsey dıyemedık ama ben cok utandım ve uzuldum geldiğimiz noktaya.

bu medeniyet mi şimdi, ahlaksızlık mı?
böyle bir kızım ya da oğlum olsun istemezdim.

Mevzu sevişme sesi olduğunda konu sahipleri hep suçlu oluyor.
Çocuk sesi duymaya tahammül edemeyen adamlar buna tahammül edebiliyor.
Vallahi benim için ses sestir. Kavga sesine de tahammülüm yok sevişme sesine de bebek sesine de. Herkes herşeyi evinde kendine has biçimde yaşamalı.

Cidden ya, bebek ağlıyor deyince herkes coşuyor, vay ben duymak zorunda mıyım yok sabah işe gidiyorum bilmem ne...
Sevişmek bu yahu, evet herkes yapıyor ama bu en mahrem şey olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Nasıl bir rahatlıktır duyulacağını bile bile avaz avaz yapmak.
Bir komşum vardı böyle( taşındılar kurtulduk) , yeni evli sayıldığımız dönemler, öyle bir sesleri gelirdi ki artık eşim bir gün bunlar bizim bildiğimizden başka bir şey mi yapıyor acaba demişti

Ister sevişme sesi olsun ister cocuk. Beni rahatsizvedecek seviyedeyse o sesin sahipleri dikkat edecek o kadar. He alt katimizda yenidogan vardi ilk tasindigimizda mesela. Cocuk aylarca katila katila agladi. E simdi inip asagi ee ne bu ses diyecek halimiz yok bazi seslere tahammul etmek gerekir. Ama sevisme veya baska onlenebilir seslere neden ayni anlayisi gösterelim ki?

Anlam veremediğiniz, dikkatle dinleyince inleme olarak anladığınız bir sese bu kadar takılmayın, evet yaz günü sıcak pencere açık dikkatli olmaktan ne yaptığımızı anlamaz olduk.
Yüksek sesle sürekli birileri sevişse sanırım bende sinir olurum tabi, ama bu seviyede sesleride umursamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…