- 17 Ağustos 2011
- 24.798
- 156.287
- 798
- Konu Sahibi filia solis
-
Bu temmuz sıcağında öyle efor sarf edilen terleyecegin bir işe girişince cam kapatılmaz asıl. İçerisi sauna odası gibi olur , şıp şıp terler damlar totondan, konsantre bile olamazsınyuuhhh dedim camlar kapatilmaz mi yahu
Sevişen sıcak diye camını açıyor, ses duymak istemeyense bu sıcakta camını kapatıyor. Bu ilginç değil mi?Ev içi sıcaklık 30 derece, adam ya sevişiyor ya kendini tatmin ediyor vücut sıcaklığı tavan yapmış, cam mı kapatacak?
Ne alakası var devirle, ilk insandan beri sevişiliyor ki o zaman ev bark da yok.
Evet, duyulması kötü ama sapık gibi cama çıkıp bilinçli sesler çıkarmadığı sürece, rahatsız olan camını kapatır ya da dinlemez.
Bu kadar basit...
Ahlak denen birşey varEv içi sıcaklık 30 derece, adam ya sevişiyor ya kendini tatmin ediyor vücut sıcaklığı tavan yapmış, cam mı kapatacak?
Ne alakası var devirle, ilk insandan beri sevişiliyor ki o zaman ev bark da yok.
Evet, duyulması kötü ama sapık gibi cama çıkıp bilinçli sesler çıkarmadığı sürece, rahatsız olan camını kapatır ya da dinlemez.
Bu kadar basit...
Cidden ya, bebek ağlıyor deyince herkes coşuyor, vay ben duymak zorunda mıyım yok sabah işe gidiyorum bilmem ne...Mevzu sevişme sesi olduğunda konu sahipleri hep suçlu oluyor.
Çocuk sesi duymaya tahammül edemeyen adamlar buna tahammül edebiliyor.
Vallahi benim için ses sestir. Kavga sesine de tahammülüm yok sevişme sesine de bebek sesine de. Herkes herşeyi evinde kendine has biçimde yaşamalı.
valla biri cama çıkıp beni dinleyecekse her türlü seste duyması normal dinlemeyin efendim insanları
arkadaşım cama çıkıp ordan bağırmıyorsalar sorun yok. siz cama çıkıp insanların camlarını dinlemeyin. bu yapılanın sonu duvara bardak dayamak olur. dikkat kesilince gelen sese çözüm dikkat kesilmemek olur.duyurmayın efendim sesinizi insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?