• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Disardan yemek yeme bagimliligi..

Makarna ve erişte tarifi yazar mısınız?ne güzel !uzun sürmüyor mu yapmak?
Yok ya ben alıştım artık. Keza mantıdan bile daha kolay en azından hamuru actıktan sonra kapatmakla ugrasmıyorum. Hamur kesıcıyle kesıyorum ıkı seferde bıttı gıttı :confused: nefis yemek tarifleri-ıspanaklı ev makarnası piliizzz

Dışarıda bir ezo gelin çorba içtikten sonra miğdem bulanınca ve tadı tuzu olmayınca
Dışarıda yapılan yemeklerden soğudum
Ya leziti yok yada doyurucu değil, en iyisi tencere yemeği zeytinyağlı, ne yediğin içindeki yağ belli, damarlarımız bağırsaklarımız sağlıklı,

bende öyleydim kilo alabilen biri degilim fakat cildim bozuldu patates kizartmasi yemekten😅 hergün aralıksız dısardan yedim 3 sene boyunca.. simdiyse kendime söz verdim saglıklı besleniyorum sebze,et, meyve agırlıklı. Bi degisiklik olmadı gorunurde de icerden etkisi olmuştur tabiki😄

Lahmacun olaydı da yiyeydik şimdi(burada elinde çatal-bıçak olan emoji olduğunu varsayın) of....
Dışardan ne tür şeyler yiyorsunuz bilmiyorum ama aslında benzerlerini de evde yapabirsiniz, meselâ dürümü marketten lavaş (sağlıksız diyolar gerçi) alıp ya da kendiniz yumurta,un,k.tozu ve suyla yapacağınız krep tarzı hamurun iki tarafını da tavada pişirip, evdeki sevdiğiniz malzemeleri içine koyup (sadece peynir, soğanla bile güzel oluyor) dürerek yapabilirsiniz. Pizzayı da hamur yoğurmakla uğraşmak istemiyorsanız fırından ekmek hamuru alıp, üzerini malzemeleyerek pişirirsiniz. Nuddle meselâ bildiğin tavuk sulu ve baharatlı makarna, onu bile evde bir paket makarna, tavuk suyu tableti ve sevdiğiniz baharatlarla yapın, bol bol yeyin. Ağzım sulandı ya la.

Ya kızlar dur demek lazım. Ben de cok alıstım. Ama bıldıgın 15 kılo aldım .cok hızlı kılo aldırıyor. Bıttı artık yemıycem. Yarın sabah o harıka tostcudan ayvalık tostu kesınlıkle soylemıycem.

Evet böyle saçma bi huyum oluştu son zamanlarda. Sürekli dışardan yemek yiyorum, evdeysem de eve soyluyorum. Bu durum beni gittikçe rahatsız etmeye başladı. Kendime dur demeliyim herkes kilo almışsın falan diyo .. :( aşırı sınır bozucu. . Bu psikolojik bi hastalık mı ya nedir anlamadım.
Bende bayılırım valla dışardan yemeye aynen bi basladinmida arkası kesilmiyor ama evet cok kilo yapıyor hafta iki soyle sonra 1e indir bisekilde

2-3 haftada bir isterim o da gerçekten beğendiğim yerlerden.Bazen öyle tuhaf yemekler geliyor ki midem bulanıyor.Bence siz kendiniz yapmak istemiyorsunuz üşendiğiniz için olabilir mi acaba ?

Back
X